- Poruka
- 86.271
taj ako ne kara još i svastiku ili barem taštu odma da se samokazni...
jes to kletva iebote, uvek svaja lepsa , a i suri uvek svaja lepsa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Garant bez kondoma tucas, jel tako brate? Sto posto si lik, ako se ukaze sansa pikane a nemas kondom ti bi tucao, jel da? Ali garantujem.
dish bre iebsti ceo dan,krepo bi, jedino da ceo dan gledate tv pa prsetate mladjeg brata pa sa kevom vanilice pravite pa onda sa tajom fudbal pa uvece kad svi polegaju ona te kissne a ti zatreperis
prvo omirises, ako te ne osmudi udri ahhahaha
jeste, pa da me modica odma banuje...:/Otvori temu - "karranje tašte".
Mislim da bi bio pun pogodak !
Al' nemoj da spominješ kurton.
Slusaj Tensione, to sto si ti toliko pijan hebao, da nisi ni primetio da su u susednoj sobi mama i tata, ili njen cimer iz Nisa... ne znaci da sam ja nevin, kapiras? ja volim opusten prostor, predigru , po mogucstvu ceo dan, na te nane i sl...

pa zivi i ti, ti si nadaleko poznat i omiljen svaler i lepotan i filozof
kmrš bre u pizdu materinu ti više celo veče
ma rođače volim i ja sve to al volim i klonjare parkove haustore i cimerke iz niša na krevetu prekoputa i ćaleta u susednoj sobi ako treba što da ne
raznovrsnost
al opet ti kažem, neće riba da te zove ako su joj matori na gajbi, šta je s tobom s ti prso jbte
a ako zove znači da može da se skače po njoj
nije dal si nevin nego ako ovo ne kapiraš onda vidim tu debele propuste u tvojoj seksualnoj edukaciji, nešto ti debelo fali u iskustvu tvom
šta si se stiso bre jbte, evo pre neko veče završim neku studentkinju što joj gajba odma pored kluba i odemo kod nje ona njena cimerka i ja
i lepo ko ljudi legnemo u isto vreme svi, sačekamo da cimerka krene da se pretvara da spava i krenemo
mne čak i loži da nas cimerka njena sluša kako se ebavamo![]()

cao cao : )
nemam vise sharm i pamet

pa to je naucio od venso-a
Garant bez kondoma tucas, jel tako brate? Sto posto si lik, ako se ukaze sansa pikane a nemas kondom ti bi tucao, jel da? Ali garantujem.
Jeste, ja sam mali bubuljicavi debeljko nevini tinejdzer, koji kupi fore o sexu i onanise na tvoj avatare sa foruma.
ma rođače volim i ja sve to al volim i klonjare parkove haustore i cimerke iz niša na krevetu prekoputa i ćaleta u susednoj sobi ako treba što da ne
raznovrsnost
al opet ti kažem, neće riba da te zove ako su joj matori na gajbi, šta je s tobom s ti prso jbte
a ako zove znači da može da se skače po njoj
nije dal si nevin nego ako ovo ne kapiraš onda vidim tu debele propuste u tvojoj seksualnoj edukaciji, nešto ti debelo fali u iskustvu tvom
šta si se stiso bre jbte, evo pre neko veče završim neku studentkinju što joj gajba odma pored kluba i odemo kod nje ona njena cimerka i ja
i lepo ko ljudi legnemo u isto vreme svi, sačekamo da cimerka krene da se pretvara da spava i krenemo
mne čak i loži da nas cimerka njena sluša kako se ebavamo![]()
Jeste, ja sam mali bubuljicavi debeljko nevini tinejdzer, koji kupi fore o sexu i onanise na tvoj avatare sa foruma.