PAGAN TAVERN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:D
Dobar link.Rambo iz kasnije faze.Tad je vec bio malo "skrenuo".Ali je svecano izjavio na televiziji da vise nece koristiti kanabis.Hajde da mu verujemo.8-)
A sto be pa da mu verujemo.
Koji je to covek poludio od kanabisa?

Kako skrenuo?Prolupao kojice.Posle njegovih prvih albuma koji su relativno umereni poceo je da stvara svakakve gluposti.Kad je izdao album "Hotel Cernobilj " dotak'o je dno dna.
Ako okrenes kantu naopacke... dance postaje poklopche... vrh?
Svako svoji kantu okrece kako mu drago. Nekom ej popreko polozena pa nema ni dna ni vrha

Rambo nije buntovnik nego folirant koji je nasao nacin da unovci svoje ludilo.A i atmosfera u drustvu je pogodovala njegovom uspehu.

Ja bih ovo samo rekao: "nasao nacin da unovci"
Jos da tako mogu ovi kvazi-rokeri sto pljuju po Seksama Aleksisicima pa da vis cudo.

Snaga, pa šta misliš šta radim? Ne igram se žmurke sigurno. Ovako lucidan i okretan klinkožder kao ja, veliki probirač, ali ipak...

Не знам, зато и питам... шта ће један "илуминат" са људима који су глупи као точак? :)

Ти се представљаш као неки духовни човек, иницирани, илуминат, држ, недај, кад оно обична педофилчина... :mrgreen:

Не знам, зато и питам... шта ће један "илуминат" са људима који су глупи као точак? :)

Ти се представљаш као неки духовни човек, иницирани, илуминат, кад оно обична педофилчина... :mrgreen:

Pa to je gotovo idealna kombinacija.:lol:
Ti mnogo razmisljas ona premalo,odlicna ravnoteza.(Ozbiljan sam).

Dhul ti je već odgovorio. Pametan čovek - glupa žena. To je rekao i Hitler: "Pametan čovek treba da se oženi glupom žemnom, da mu se ista ne bi mešala u poslove." No zaboravio je da kaže kako istrpeti njenu glupost.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back