- Poruka
- 3.050
Snaga, nikad nisam bio ljubitelj Hitlera, ali sam oduvek uvažavao njegove izjave i mnoge njegove ideje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Snaga, nikad nisam bio ljubitelj Hitlera, ali sam oduvek uvažavao njegove izjave i mnoge njegove ideje.
Brljavi se ponekad Medo,narocito ako se pretera,a on je preterao.Sto se tice nasih "rockera",sa uzvisenim gnusanjem se suzdrzavam da komentarisem nasu "Rock'n'Roll" scenu.![]()
Snaga, Hitler je bio moj brat, kao i Nikola Tesla.
Njih dvojica su bili savremenici, illuminati, ali osim toga nisu imali ništa zajedničko. Jedan je bio zlikovac, a drugi humanista. U nekom ranijem vremenu dva savremenika su bili braća illuminati - Napoleon i Mocart. Jedan je bio zlikovac a drugi humanista.
Vi ne možete da razumete da se može napredovati u dobru, ali da može i u zlu.
Hoćeš da kažeš da ova Hitlerova izjava - "Pametan čovek treba da se oženi glupom žemnom, da mu se ista ne bi mešala u poslove." - nije na mestu. Ne slažem se. Da je sam đavo to izjavio, ja bih uvažio takvu izjavu.
Nego, Snaga, zašto mi se izlita po onoj veličanstvenoj temi o Lemuriji? Ako se u nešto ne razumeš nemaš razloga da se rugaš? Jedna mi je ženska na pp rekla da nemam pojma koliko je 95% forumaša srednje žalosnog obrazovanja i poimanja sveta oko sebe.
Pa sad... ako tako hoces da verujes.
1 na >40000 uzivaoca sa krajnjim preterivanjem (kao na Jamajci... duboko uduvan 24/7/365) dobije skicofreniju.
Rambo je mogao da poblenavi, to ne osporavam. Od trave sigurno nije!
Snaga, jado moj, kako da se družiš sa ženskima sa foruma kad se kriju iza tuđih slika i raspaljuju maštu vama napaljenima?

Dobro mi je i ovako. Jesam isceđen ko limun, ali se ne žalim.
A što si me iscitirao, ne mogu ti odgovoriti na sve citate.
A ja sam dao jedan od većih doprinosa ovom forumu, jer ne pišem o kafi i sokićima...
Ja dobro poznajem i jedno i drugo, i ako je bog stvorio čoveka po svom obličju, koliko je tek taj bog zao; onda bih se ja ponovo borio na strani zla.
Ja sam banovan na dva dana zato što sam sva tri kaznena poena zaradio na pdf Ljubav & Seks, manje više zbog prdeža. Samo sam iznosio svoje seksualne devijacije; veruj mi da nisu ništa gore od onih što se hvale kako ližu ... ... ...
A je li Rambo i u IV delu duvao travu? Ili je ona registrovana za "negativce"?

Износиш ти разноразне девијације посвуда на форуму...![]()
Mislim da je ipak šljiva,jabukovača, a more i dunjevača možda bolja za naše prostore i mentalitet od brljivih travuljki.
1 od 40 000.Medo naveo si jednu od najgorih bolesti.To nije dobra statistika.Otprilike kao kad bi rekao da je prosecna plata u Srbiji(ne znam tacno kolika je ,300 eura mozda) stvarna plata.Takvu statistiku dobijas ako uzmes 95% ljudi u Srbiji koji imaju premalo i onih 5% koji imaju previse.Ali bitno je kako vecina zivi u nekoj zemlji,a ne manjina.To je realna statistika.Tako da ako uzmemo samo onih 95% koji imaju premalo,dobijamo jednu sasvim drugaciju statistiku.Plata 100-200 eura,o penzijama da i ne govorim.
Isto je i sa kanabisom
Od ganje mogu da se nakace i mnoge "male" bolesti.
Doduse Rambo nije koristio samo to nego i "tvrdje" stvari.Napisao sam u jednom postu nekoliko stranica pre ove da je on "rolao" sve i svasta.
O narandžastim dedamrazevima je pisao Svabov.
Ne, nego samo na pdf Ljubav & Seks. Šta da radim kad sam mizantrop.
Moze sida... ako si sa zgodnom cicom koja ima sidu a napaljen si ko magarac.
Prakticno nista od ganje, tvrdim, ne moras da se slozis.
Od sveg ostalog moze svasta da se desi.
Dhul, čudi me da nisu Ramba poslali u Bosnu ili na Kosovo, ili su aktuelniji talibani? Jesi li gledao Rambo IV?