PAGAN TAVERN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Snaga, Hitler je bio moj brat, kao i Nikola Tesla. Njih dvojica su bili savremenici, illuminati, ali osim toga nisu imali ništa zajedničko. Jedan je bio zlikovac, a drugi humanista. U nekom ranijem vremenu dva savremenika su bili braća illuminati - Napoleon i Mocart. Jedan je bio zlikovac a drugi humanista. Vi ne možete da razumete da se može napredovati u dobru, ali da može i u zlu.

Brljavi se ponekad Medo,narocito ako se pretera,a on je preterao.Sto se tice nasih "rockera",sa uzvisenim gnusanjem se suzdrzavam da komentarisem nasu "Rock'n'Roll" scenu.:lol:

Pa sad... ako tako hoces da verujes.
1 na >40000 uzivaoca sa krajnjim preterivanjem (kao na Jamajci... duboko uduvan 24/7/365) dobije skicofreniju.
Rambo je mogao da poblenavi, to ne osporavam. Od trave sigurno nije!

Hoćeš da kažeš da ova Hitlerova izjava - "Pametan čovek treba da se oženi glupom žemnom, da mu se ista ne bi mešala u poslove." - nije na mestu. Ne slažem se. Da je sam đavo to izjavio, ja bih uvažio takvu izjavu.

Nego, Snaga, zašto mi se izlita po onoj veličanstvenoj temi o Lemuriji? Ako se u nešto ne razumeš nemaš razloga da se rugaš? Jedna mi je ženska na pp rekla da nemam pojma koliko je 95% forumaša srednje žalosnog obrazovanja i poimanja sveta oko sebe.

Snaga, Hitler je bio moj brat, kao i Nikola Tesla.

Не каже џабе наш народ - нема брата док не роди мајка...

Njih dvojica su bili savremenici, illuminati, ali osim toga nisu imali ništa zajedničko. Jedan je bio zlikovac, a drugi humanista. U nekom ranijem vremenu dva savremenika su bili braća illuminati - Napoleon i Mocart. Jedan je bio zlikovac a drugi humanista.

Не прође 2 дана, а ти опет ниси пио лекове... ;-)

Vi ne možete da razumete da se može napredovati u dobru, ali da može i u zlu.

На твоју жалост, ја не познајем ни добро ни зло, према томе, мени ту причу не можеш да продајеш... ;)

Hoćeš da kažeš da ova Hitlerova izjava - "Pametan čovek treba da se oženi glupom žemnom, da mu se ista ne bi mešala u poslove." - nije na mestu. Ne slažem se. Da je sam đavo to izjavio, ja bih uvažio takvu izjavu.

Да, зато што ти импонује, јер се вучеш са приглупим малолетницама... ;)

Nego, Snaga, zašto mi se izlita po onoj veličanstvenoj temi o Lemuriji? Ako se u nešto ne razumeš nemaš razloga da se rugaš? Jedna mi je ženska na pp rekla da nemam pojma koliko je 95% forumaša srednje žalosnog obrazovanja i poimanja sveta oko sebe.

Па ти иди па се дружи са том женском, не знам зашто то мени причаш... :D

Право питање је - зашто се ти констатно "излитаваш" по овом форуму, али одговор на то питање већ имам, садржан у питању постављеном ти пар редака изнад... :wink:

Snaga, jado moj, kako da se družiš sa ženskima sa foruma kad se kriju iza tuđih slika i raspaljuju maštu vama napaljenima? Dobro mi je i ovako. Jesam isceđen ko limun, ali se ne žalim. A što si me iscitirao, ne mogu ti odgovoriti na sve citate. A ja sam dao jedan od većih doprinosa ovom forumu, jer ne pišem o kafi i sokićima...

Pa sad... ako tako hoces da verujes.
1 na >40000 uzivaoca sa krajnjim preterivanjem (kao na Jamajci... duboko uduvan 24/7/365) dobije skicofreniju.
Rambo je mogao da poblenavi, to ne osporavam. Od trave sigurno nije!

1 od 40 000.Medo naveo si jednu od najgorih bolesti.To nije dobra statistika.Otprilike kao kad bi rekao da je prosecna plata u Srbiji(ne znam tacno kolika je ,300 eura mozda) stvarna plata.Takvu statistiku dobijas ako uzmes 95% ljudi u Srbiji koji imaju premalo i onih 5% koji imaju previse.Ali bitno je kako vecina zivi u nekoj zemlji,a ne manjina.To je realna statistika.Tako da ako uzmemo samo onih 95% koji imaju premalo,dobijamo jednu sasvim drugaciju statistiku.Plata 100-200 eura,o penzijama da i ne govorim.
Isto je i sa kanabisom
Od ganje mogu da se nakace i mnoge "male" bolesti.
Doduse Rambo nije koristio samo to nego i "tvrdje" stvari.Napisao sam u jednom postu nekoliko stranica pre ove da je on "rolao" sve i svasta.

Snaga, jado moj, kako da se družiš sa ženskima sa foruma kad se kriju iza tuđih slika i raspaljuju maštu vama napaljenima?

Немам појма, женске си ти поменуо...:D кахм, нама, кахм, напаљенима... :mrgreen:

Из чега си ти то закључио да сам ја напаљен, баш ме интересује? :D

Dobro mi je i ovako. Jesam isceđen ko limun, ali se ne žalim.

Како се не жалиш, на прошлој страни си се жалио да те измарају... ;)

A što si me iscitirao, ne mogu ti odgovoriti na sve citate.

Па јел те тера неко? :D

A ja sam dao jedan od većih doprinosa ovom forumu, jer ne pišem o kafi i sokićima...

Тачно, ти пишеш о наранџастим дедамразевима и алевој паприци на Марсу :D толики си допринос дао да си на крају и банован... :D

Snaga, tek sad vidim da veliš kako ne poznaješ ni dobro ni zlo. Ja dobro poznajem i jedno i drugo, i ako je bog stvorio čoveka po svom obličju, koliko je tek taj bog zao; onda bih se ja ponovo borio na strani zla.

1 od 40 000.Medo naveo si jednu od najgorih bolesti.To nije dobra statistika.Otprilike kao kad bi rekao da je prosecna plata u Srbiji(ne znam tacno kolika je ,300 eura mozda) stvarna plata.Takvu statistiku dobijas ako uzmes 95% ljudi u Srbiji koji imaju premalo i onih 5% koji imaju previse.Ali bitno je kako vecina zivi u nekoj zemlji,a ne manjina.To je realna statistika.Tako da ako uzmemo samo onih 95% koji imaju premalo,dobijamo jednu sasvim drugaciju statistiku.Plata 100-200 eura,o penzijama da i ne govorim.
Isto je i sa kanabisom
Od ganje mogu da se nakace i mnoge "male" bolesti.
Doduse Rambo nije koristio samo to nego i "tvrdje" stvari.Napisao sam u jednom postu nekoliko stranica pre ove da je on "rolao" sve i svasta.

Moze sida... ako si sa zgodnom cicom koja ima sidu a napaljen si ko magarac.
Prakticno nista od ganje, tvrdim, ne moras da se slozis.
Od sveg ostalog moze svasta da se desi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back