Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
8) cool
nedostajacesh nam![]()
Koga nema, bez njega se može.
p.s. Tako kažu, ali nije istina.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
8) cool
nedostajacesh nam![]()

Predstavicu ga,a mozda i ...![]()

Ipak mi se cini da jedan usamljen glas ne moze mnogo toga da ucini.Tesko je pomoci ljudima,ako oni ne zele da pomognu sebi.
Da. Nažalost.
Nisam ja baš toliko mudar Borac, Dhul. Prečesto udaram glavom o zidove a to nije znak
mudrosti.
Slutim da ces u nekoj buducnosti mozda postati savrsen borac.A onda ce se zidovi lomiti.Borac, kako to da se stalno mimoilazimo?
Pozdrav Dhul, šta ima? Eto mene, malo kasnim, bio sam sa jednom devojčicom, užasno me izmorila.
Evo, na brzaka da ti objasnim: u ovo vreme prošetam psa, pa se onda bavim nekim drugim stvarima... Radim ili čitam, ili štogod treće... Takav mi je ritam.
Na dobar ili los nacin Illuminat?![]()
Na najgori mogući način. Duplo sam stariji od nje, ona ide u gimnaziju, niko je ne kontroliše, postavlja mi glupa pitanja, mnogo je zgodna, a glupa ko točak.
A sto be pa da mu verujemo.
Dobar link.Rambo iz kasnije faze.Tad je vec bio malo "skrenuo".Ali je svecano izjavio na televiziji da vise nece koristiti kanabis.Hajde da mu verujemo.8-)
Ako okrenes kantu naopacke... dance postaje poklopche... vrh?Kako skrenuo?Prolupao kojice.Posle njegovih prvih albuma koji su relativno umereni poceo je da stvara svakakve gluposti.Kad je izdao album "Hotel Cernobilj " dotak'o je dno dna.
Rambo nije buntovnik nego folirant koji je nasao nacin da unovci svoje ludilo.A i atmosfera u drustvu je pogodovala njegovom uspehu.
Na najgori mogući način. Duplo sam stariji od nje, ona ide u gimnaziju, niko je ne kontroliše, postavlja mi glupa pitanja, mnogo je zgodna, a glupa ko točak.

Snaga, pa šta misliš šta radim? Ne igram se žmurke sigurno. Ovako lucidan i okretan klinkožder kao ja, veliki probirač, ali ipak...

A sto be pa da mu verujemo.
Koji je to covek poludio od kanabisa?
Jos da tako mogu ovi kvazi-rokeri sto pljuju po Seksama Aleksisicima pa da vis cudo.

Не знам, зато и питам... шта ће један "илуминат" са људима који су глупи као точак?
Ти се представљаш као неки духовни човек, иницирани, илуминат, кад оно обична педофилчина...![]()
Pa to je gotovo idealna kombinacija.
Ti mnogo razmisljas ona premalo,odlicna ravnoteza.(Ozbiljan sam).