PAGAN TAVERN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I navedi mi bar jednu devijaciju koju sam prosuo ovde. Nisam to uradio čak ni na veličanstvenoj temi o Alisteru Krouliju, koja je zatvorena na jednostran i ničim opravdan zahtev jednog hrišćanina. A krajnje sam se kritički osvrnuo prema Krouliju.

Pu pu, daleko bilo. Ja bežim i od onih što imaju herpes.

А како проваљујеш ове што имају AIDS? :D

Pogledaj moju temu o anđelima i videćeš da je Svabov jednom pomenuo narandžaste dedamrazove, a ja nijednom. Inače sam apsolutno svega svestan.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

I navedi mi bar jednu devijaciju koju sam prosuo ovde. Nisam to uradio čak ni na veličanstvenoj temi o Alisteru Krouliju, koja je zatvorena na jednostran i ničim opravdan zahtev jednog hrišćanina. A krajnje sam se kritički osvrnuo prema Krouliju.

http://forum.krstarica.com/search.php?do=finduser&u=115996

;-)

Moze sida... ako si sa zgodnom cicom koja ima sidu a napaljen si ko magarac.
Prakticno nista od ganje, tvrdim, ne moras da se slozis.
Od sveg ostalog moze svasta da se desi.

Depresija,bipolarni poremećaj,panicni poremecaji,opsta anksioznost,fobije,ostecenje moždanog stabla,poremećaj nadbubrežnih žlezdi,jetra,organi za varenje itd.Sitnica zar ne Medo?
A u ovoj listi možeš ako hoćeš da dodaš i šizofreniju o kojoj si pričao.

ostecenje moždanog stabla,poremećaj nadbubrežnih žlezdi,jetra,organi za varenje itd.

Ово није доказано ;-)

А што се тиче осталих "појава" тиче, мислим да се оне углавном јављају само код људи који већ имају предиспозиције за благим психичким поремећајима... :)

Питање је да ли ти уопште имаш посла са женским особама... :rolleyes:

Evo večeras sam imao posla i umoran sam ko pašče. Možeš samo da mi zavidiš. Inače me toliko napadaš da to nije normalno. Meni ničiji stav ne smeta, sa svakim mogu da diskutujem bez vređanja njegove ličnosti, pominjanja ličnog opredeljenja bilo koje vrste ili aluzija na bilo šta.

Evo večeras sam imao posla i umoran sam ko pašče. Možeš samo da mi zavidiš.

Алал вера јуначе... :mrgreen: ма завидим ти што се смуцаш са полумозгашком децом, ево умрех од зависти... :mrgreen:

Inače me toliko napadaš da to nije normalno. Meni ničiji stav ne smeta, sa svakim mogu da diskutujem bez vređanja njegove ličnosti, pominjanja ličnog opredeljenja bilo koje vrste ili aluzija na bilo šta.

Одакле теби идеја да те ја нападам? Опет си упао у психозу? :D Ја само утврђујем чињенично стање ствари... ;-)

Zato se ja ne ljubim sa ljudima. Ali bukvalno. Nema šanse da poljubim bilo koga.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

To stoji.Ali neke stvari mogu biti prenosive kad se srolana travka deli na "partizanski" nacin od usta do usta.Hepatitis C,Herpes, i slicne sitnice.Zato ako neko već voli bolje je "solirati" i biti sebičnjak .:lol:

Их, и ти га претера сад, ајде овај Илуминат са својим триповима, али и ти... :D

Depresija,bipolarni poremećaj,panicni poremecaji,opsta anksioznost,fobije,ostecenje moždanog stabla,poremećaj nadbubrežnih žlezdi,jetra,organi za varenje itd.Sitnica zar ne Medo?
A u ovoj listi možeš ako hoćeš da dodaš i šizofreniju o kojoj si pričao.

Ma to hipokondrici dobijaju. ;-)
Sto onda cela Jamajka nije takva pa cak ni "amotivisana" kako neko gore rece?

u onih 1 : 40000 spada sve to sta si naveo.... SAMO ako se preteruje a ranije sam opisao kako to definisem.
ganja ko ganja... nije lek za dusevnu nesrecu. Ona samo pojacava trenutno stanje. Ako se osecas samoubistveno, mozda, uduvan, to i uradis. Ako popijes sonu kiselinu... opet umres... ne radis, valjda, ono sta se ne radi pa ne pusis ni travu ako si depresivan...

Ово није доказано ;-)

А што се тиче осталих "појава" тиче, мислим да се оне углавном јављају само код људи који већ имају предиспозиције за благим психичким поремећајима... :)

Prema istraživanjima instituta za mentalno zdravlje Srbije ,40% gradjana Srbije(bez obzira na naciju),pati od depresije ili bipolarnog poremećaja,dok 60% ima poremećaje sna.Prilično velika predispozicija.

Snaga, nisam ja upao u psihozu, no u njoj plivam od rođenja, i ne stidim se toga. To nije za osudu, kao što nije za osudu kad ima napad gušenja neko ko boluje od astme. Naravno da mi zavidiš, jer ne može svako da otčepi bocu. Lako je koristiti korišćenu robu. Manja je konkurencija.

Ma to hipokondrici dobijaju. ;-)
Sto onda cela Jamajka nije takva pa cak ni "amotivisana" kako neko gore rece?

u onih 1 : 40000 spada sve to sta si naveo.... SAMO ako se preteruje a ranije sam opisao kako to definisem.
ganja ko ganja... nije lek za dusevnu nesrecu. Ona samo pojacava trenutno stanje. Ako se osecas samoubistveno, mozda, uduvan, to i uradis. Ako popijes sonu kiselinu... opet umres... ne radis, valjda, ono sta se ne radi pa ne pusis ni travu ako si depresivan...

Ко ти каже да цела Јамајка није амотивисана? Шта су они икад направили/урадили? :D Него, гомила, па се не примећује, лакше је приметити појединце... ;)

Хммм... претеривање... и то зависи од особе до особе ;)

Мени је често мењала расположење... ;)

Prema istraživanjima instituta za mentalno zdravlje Srbije ,40% gradjana Srbije(bez obzira na naciju),pati od depresije ili bipolarnog poremećaja,dok 60% ima poremećaje sna.Prilično velika predispozicija.

Zemo, u Americi ljudi padnu u depresiju zato što ih prevari žena, a kod nas su ljudi preživeli deceniju i po terora razne vrste sa svih strana. A bolest nema veze sa nacijom, jer je krv svima crvena.

Ко ти каже да цела Јамајка није амотивисана? Шта су они икад направили/урадили? :D Него, гомила, па се не примећује, лакше је приметити појединце... ;)

Vidiš i travu si probao. Da se podigneš, kao i svi drugi. Ja sam prirodno u tom stanju u kakvo ti dođeš kad uzmeš drogu. Ja kad bih je uzeo spavao bih kao beba.

Zemo, u Americi ljudi padnu u depresiju zato što ih prevari žena, a kod nas su ljudi preživeli deceniju i po terora razne vrste sa svih strana. A bolest nema veze sa nacijom, jer je krv svima crvena.

Znam.Mi smo polovicno normalni.(Premda je "normalnost" ugao gledanja),sto se tice Amera,tamo ovake stvari zaradjuju kao kijavicu.Ako ga prevari zena je jos i dobro poredjenje.Padaju u depresiju ako krepa kanarinac,hrcak ili morsko prase.:D

Па ***. сад ал' то је тотално друга ствар... :D

Snaga, nisam ja upao u psihozu, no u njoj plivam od rođenja, i ne stidim se toga. To nije za osudu, kao što nije za osudu kad ima napad gušenja neko ko boluje od astme.

Ја те и не осуђујем, само констатујем твоје стање... :D

Naravno da mi zavidiš, jer ne može svako da otčepi bocu. Lako je koristiti korišćenu robu. Manja je konkurencija.

У, ал ти је поређење... :roll:

А ти се јадан још поносиш чињеницом да скидаш невиност полумозгашкој женској популацији са адолесценстким проблемима... :lol:

Ја сам "отварао боце" када је било време за то... сад сам то мало прерастао... ;)

Но, пробај ти прво коришћену робу, без употребе силе, па онда може да причамо даље... ;)

Isto onaj sto tebi sapnuo da je Jamajka amotivisana bas zbog ganje.

Crnci su svuda isti, bez obzira na geografsku sirinu i duzinu a josm anje na dubinu dima ganje.
Mozambicanci su jos manje uradili ikada u istoriji od Jamajcana a za 2 milenijuma nece popuse trave koliko cela Jamajka za mesec.
Jamajcani su odlicni sportisti, crnacka su zemlja koja je medju prvima oslobodjena robovlasnistva (a skoro svaki rob Amerike je prosao kroz Port Royal)...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back