PAGAN TAVERN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidiš i travu si probao. Da se podigneš, kao i svi drugi.

Да, пробао сам, а зашто, то ти не знаш и не можеш да знаш, али видим да си у трипу да можеш да читаш туђе мисли... :D

Ja sam prirodno u tom stanju u kakvo ti dođeš kad uzmeš drogu.

То видим... :D

Isto onaj sto tebi sapnuo da je Jamajka amotivisana bas zbog ganje.

Crnci su svuda isti, bez obzira na geografsku sirinu i duzinu a josm anje na dubinu dima ganje.
Mozambicanci su jos manje uradili ikada u istoriji od Jamajcana a za 2 milenijuma nece popuse trave koliko cela Jamajka za mesec.
Jamajcani su odlicni sportisti, crnacka su zemlja koja je medju prvima oslobodjena robovlasnistva (a skoro svaki rob Amerike je prosao kroz Port Royal)...

ОК, рецимо да си у праву... онда вутра тако делује само на нас белце... ;)

Па ***. сад ал' то је тотално друга ствар... :D

Ја те и не осуђујем, само констатујем твоје стање... :D

У, ал ти је поређење... :roll:

А ти се јадан још поносиш чињеницом да скидаш невиност полумозгашкој женској популацији са адолесценстким проблемима... :lol:

Ја сам "отварао боце" када је било време за то... сад сам то мало прерастао... ;)

Но, пробај ти прво коришћену робу, без употребе силе, па онда може да причамо даље... ;)

To što ti konstatuješ to se obično jednom konstatuje, ne ponavlja se kao što ponavljaju papagaji.

A mrčo ponosim se i činiću to dok budem mogao, a ženiti se neću.

Koliko si otvorio boca?

Probao bih ja korišćenu robu, no nije higijenski, a i korišćena roba mnogo zahtevna, nemam ja tijeh živaca.

Да, пробао сам, а зашто, то ти не знаш и не можеш да знаш, али видим да си у трипу да можеш да читаш туђе мисли... :D

То видим... :D

Ada čuješ, pa Alister Krouli je davao drogu svojim sledbenicima da bi došli na njegov nivo svesti, odnosno da bi ga razumeli. I Krišna je to isto činio. Mozgovi malih ljudi prorade tek kad se stimulišu.

To što ti konstatuješ to se obično jednom konstatuje, ne ponavlja se kao što ponavljaju papagaji.

Па кад ти постанеш досадан, онда морам и ја... :D

A mrčo ponosim se i činiću to dok budem mogao, a ženiti se neću.

Па? :D

Koliko si otvorio boca?

Зини да ти кажем... :D

Probao bih ja korišćenu robu, no nije higijenski, a i korišćena roba mnogo zahtevna, nemam ja tijeh živaca.

Аха, захтевна... чудо једно... :mrgreen: а и није за свакога, за неког су ипак полумозгашице од 15 лета ;)

А очигледно није хигијенски само теби, за разлику од остатка света... :D

Па кад ти постанеш досадан, онда морам и ја... :D

Зини да ти кажем... :D

Аха, захтевна... чудо једно... :mrgreen: а и није за свакога, за неког су ипак полумозгашице од 15 лета ;)

А очигледно није хигијенски само теби, за разлику од остатка света... :D

A no ču li ti ovo. Pa meni je drago što nisam ka ostatak sveta.

Ma ne treba mi to... da sam u pravu.

Требало ти или не, тако је... ;)

skoro pa da ne deluje tako ni na koga.

Ја знам шта сам видео својим очима... и искусио на сопственој кожи... :D

Ada čuješ, pa Alister Krouli je davao drogu svojim sledbenicima da bi došli na njegov nivo svesti, odnosno da bi ga razumeli.

Јел? Посебно ако се зна да поједине дроге стварају илузију апсолутног разумевања, све је јасно ;)

I Krišna je to isto činio.

Још ми ниси нашао доказ да је дотични постојао, а камоли нешто више... :D

Mozgovi malih ljudi prorade tek kad se stimulišu.

Дрога није стимулант, она је анти-стимулант.

И ко си ти да делиш људе на мале и велике? ;)

A no ču li ti ovo. Pa meni je drago što nisam ka ostatak sveta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back