yumba
Zainteresovan član
- Poruka
- 117
Kad god su nas Rusi branili mi smo ga tesko najebali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad god su nas Rusi branili mi smo ga tesko najebali.
sad bih i ja voleo da cujem objasnjenje
Rusija otkazala svako delovanje van granica svoje zemlje (vojno)
gslavic;6075161]
Pa i ja moram da priznam da mrzim ljude poput tebe.Napaljene i ruski orjentisane.Tvoji argumenti se svode na opste cinjenice koje mozes da nadjes na google-u za 5 sekundi.Ne razumem da imas potrebu da nesto indirektno kazes?Nisi odgovorio za koji ti to ozbiljan forum pises i ko te debelo placa?Verujem da je vecini forumasa bolje da citaju direktne tekstove a ne da citaju izmedju redova.Ovaj tvoja "nove radne pobede" podseca me na komunisticko vreme...i cesto je koristis.
- odlichnu ideju koju ochekuju da neko drugi odradi.-SAD ga podrzavaju
-SAD ima odlicnu ideju
-Nabuko ce smanjiti zavisnos od Rusije- to je cilj izgradnje projekta
-Finasiraju ga
-i kontolisu (ako pogledas cilj izgradnje onda ces mozda shvatiti i zasto ga kontrolisu)
Chime to imaju kontrolu utakmice ? Ne mogu ni Azerbejdzan i Jermeniju da pomire i dogovore oko izvoznih kvota juzno-kaspijskog i transkaspijskog gasovodaAko znas da je gas strateski energent i ako shvati da se radi o globalnoj raspodeli moci shavtices kontrolu Amerike.
P.S
Imaju odlicnu kontrolu na rezultat utakmice.
Smeshno !!! Ti si devojko ona koja izvrce chinjenice pominjuci nekakvu "trasu preko Kosova" i snabdevanje Srbije gasom putem Nabucca !!!Srbija nigde nije spomenuta...ne izvrci cinjenice....
Da li si sada srecna ? 5-to sekundnom pretragom google-om si utvrdila shta je i kako je (iz shkripca u koji se sama uvukla) Francuska odluchila da se ischupa. Mora da si ponosna na sebe.Bugarska i Rumunija podržavaju ulazak francuskog Gaz de Fransa, dok to odbija Turska iz političkih razloga, jer je Francuska pre dve godine donela odluku o krivičnom gonjenju negiranja genocida u Jermeniji.
07.02.2008 Francuska gasna kompanija Gaz de Frans (GdF) je objavila da bi mogla da se priključi projektu gasovoda Južni tok. Do objave je došlo nakon što je kompanija saznala da je odbijena njena prijava za učešće u evropskom projektu gasovoda Nabuko, koji treba da smanji zavisnost Evropske unije od uvoza iz Rusija i treba 2012. godine da poveže Kaspijsko more sa Evropskom unijom preko Turske i jugoistočne Evrope.
- Koji je razlog Nemachkog pristupanja Nabucco-u ?
Nemacka se prikljucila projektu 05.02.2008.U Ministarstvu privrede Austrije u Beču svečano je potpisan sporazum o pristupanju RWE projektu „Nabuko”.
SLAZEM SE u potpunosti da su smeshni i ekvivalentni durenju deteta kome nije data igrachka !!! Ali bojim se da ja ne pravim politiku Francuske nego Sarkozi, ja se o njoj samo obaveshtavam i uzimam je u analizu ! Mnogo pametniji i iskusniji od mene se sa njom ne slazu i smatraju je smeshnom, ali shta reci. Do njega je ...Argumenti za odbijanje Francuske su smesni.
Jeste poshto je raspolozena da:Srbija je politicki podoban region za izgradnju gasovoda?
Dete, jako malo stvari ja u mom zivotu "moram", a i one stvari koje zaista moram su uglavnom u mom interesu pa mi i ne padaju teshko niti ih dozivljavam kao nekakvu UZASNU obavezu.Nabuko je direktni konkurent Juznom toku i obratno...To moras da priznas...
sad bih i ja voleo da cujem objasnjenje
Rusija otkazala svako delovanje van granica svoje zemlje (vojno)
"Putin će ipak prihvatiti Kosovo"
Ako se to desi (nedao Bog) nemoj sam da se besiš. Pusti nek te obesi Čanak.....to mu neostvarena životna želja.....toliko je želeo jednog tamo da besiAko Putin prihvaati nezavisnost Kosova, ja cu se objesiti na Trgu Republike!
Ako se to desi (nedao Bog) nemoj sam da se besiš. Pusti nek te obesi Čanak.....to mu neostvarena životna želja.....toliko je želeo jednog tamo da besi![]()
![]()
Izvinjavam se ali moram da izrazim svoje negodovanje:
Htedoh nešto da napišem na ovu temu, al' kad sam videla nick Vagina-Explorer-Jezikom :shock:, odlučila sam da bojkotujem diskusiju.
Pobogu, Irone, ima li ikakvih kriterijuma pri registraciji na Krstu?![]()
Dete, jako malo stvari ja u mom zivotu "moram", a i one stvari koje zaista moram su uglavnom u mom interesu pa mi i ne padaju teshko niti ih dozivljavam kao nekakvu UZASNU obavezu.
SPECIJALNO ne moram da se slozim sa notornom gluposhcu kao shto je teza da je Juzni tok konkurent Nabucco-u !!!
A to ne tvrdim ja nego:
- Evropska komisija - shto je i rekla odobravajuci projekat.
- Evropski parlament -preciznije njegovo telo (sad mozda pogeshim u tachnom imenu) za "suzbijanje monopola i podrshku konkurentnosti" (tako nekako).
- SVI vidjeniji eksperti.
Razlog je JAKO jednostavan - Evropi treba gasa, vishe nego shto OBA mogu da obezbede !!! Zato se i grade (i proshiruju) Alzirski i Severni tok kao i postrojenja za prijem i pretovar technog gasa.
Svedoci smo proglasenja nezavisnog Kosova.PatriJote,pitanje za vas: "Gde su 'braca" Rusi o kojima ste toliko pricali i u koje ste se kleli...
evo ih rusi danas u beogradu.
tu su.
doneli srbiji novo naoruzanje
plus dosli da unaprede ekonomske odnose .
buduci predsednik Rusije (za 15tak dana) je danas u Beogradu.
Sta cete sad?
tu su.
Sta cete sad?
Ako Putin prihvaati nezavisnost Kosova, ja cu se objesiti na Trgu Republike!
tu su.
Sta cete sad?