Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 36.068
Ko god da je zvao i pitao za Ruse, nadam se da je bio danas u Kneza Milosa ulici kuda su prosli..8-)
Bice i povratak, ko je propustio ...
Jel su videli rusevine ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko god da je zvao i pitao za Ruse, nadam se da je bio danas u Kneza Milosa ulici kuda su prosli..8-)
Bice i povratak, ko je propustio ...
javi samo tacno vreme. da obavestimo hitnu pomoc.Ako Putin prihvaati nezavisnost Kosova, ja cu se objesiti na Trgu Republike!
Svedoci smo proglasenja nezavisnog Kosova.PatriJote,pitanje za vas: "Gde su 'braca" Rusi o kojima ste toliko pricali i u koje ste se kleli...
Iiiiiii, potpisan još jedan ugovor sa Rusima, a u vezi tranzita gasa!
Evo neš' dobro da se čuje ovih dana.
Marlonka ti ako koristis nekoliko nickova ne mora da znaci da to radi i Moreplovka...Opste je poznato da si podvojena licnostNe pricaju dzabe forumasi da volis da se presvlacis u donji ves svoje majke...Za tvoju informaju imam 30 godina.Napunila sam 26.01.
Kao sto rekoh leci svoje izopacene seksualne sklonosti....Vitezovi duda opet jasu...Jadno.
E jadnice...mislis ako ti imas krizu da je svi imaju....Marlonka osvesti se ...mama te zove...opet si joj ukrao ves...
Sad ce DS,LDP i ostala klapa da napadnu spikera 1 kanala takodje drzavne televizije Rusije(onaj prvi je bio sa 2 kanala) Zbog izjave da Ruski narod nemoze da shvati koliko je za Rusiju vazna Srbija i Srpski PREMIJER.![]()
also sprach strvina alias vagina alla lingua..... kakav nik takve mu i misli....
![]()
Rusi..........., ako nam oni pomazu jos pola godine, javno cu ovde napisati da jeprof.Grofu zabludi i majmun i onda se vise nikada necu konektovati i biti ovde.Dajem rec Americku!
also sprach strvina alias vagina alla lingua..... kakav nik takve mu i misli....
![]()
nije na temu al' kad proziva....
cccc...ajde kazhi moreplovak koje nikove paralelno koristim pored ovoga zhivo me zanima. posle neka kazhe jomini koje ti koristish.... ako sme.
registrovan 20. februara 2008 a zna za "vitezove duda"....i gde su ostali "vitezovi".... smeshan si ko tranzistor bez baterija....
a ti kradesh tati.... jel tako...?
QQ, qq, qq.........аааааааааааааахахаха, шта је бре ово??? Немој ми рећи да је ОРИГИНАЛ..........![]()
Ja mislim da je velika stvar sto je danas dosao Medvedev licno, obzirom da postaje novi predsednik Rusije za nekih nedelju dana... O gasu je mogao da pregovara bilo ko, nije on samo zbog toga dolazio... Sta god da se bude desavalo po pitanju Kosova u narednom periodu, odluceno je danas. A nesto sigurno jeste, videcemo.