Otac bez obaveza

:shock:
Zar ti nije palo na pamet da te riba zaebava. :lol:
Ali gledaj ako si ti toliko ludo zaljubljen u nju kao i ona u tebe, jer zakljucili su na forumu da je prava ljubav onda kad se zeli dete napraviti sa nekim, onda mozda mozes malo da se potrudis pa da joj se popnes na rang listi. Imas fore jos 2 godine i 4 meseca. Samo da se usput ne ubaci jos neki sa zdravijim zubima od tebe. :lol:

moguce..bio sam pijan kao svinja u blatu

E *** sorry ali naleteo si na pogresnu sa svojim "hocu da te zenim" stavom. Dobro te iscimala. :lol: Nego glavu gore i naletece ti jednom i neka normalna, samo brale moras i ti bolje da umes da procenis zene. Neka ovo ti je iskustvo pa pamet u glavu.

e sad si bas pogresio..nisam naleteo vec ona stala pored mene iz ko zna koje dimenzije...a stav mi je bio..zelim da te kresnem ali jedva stojim na nogama...

I npr ti budes taj sretni izabranik,i postanes tata bez obaveza....vidim tako olako o tome pises,mislis kao da je to odlazak na kafu....mozes li zivjeti sa tim da imas dijete,koje mozda vise neces vidjeti...s obzirom da je ne znas,kako si siguran da ce ikad djetetu ispricati o tebi...ili ti sve to sutra nista ne znaci????

Citala sam negde da zene nesvesno biraju muskarce koji imaju jaci imunoloski sistem od njih, mislim za pravljenje dece, a takodje i sto razlicitiji genetski materijal, ato se oseti po mirisu tela...

Na kakav odabir mislis? Ono k`o u samousluzi, zelene oci, crna kosa... ili?

ne jaci...nisi dobro upamtila, nego da je sto razlicitiji...postoji nekih 6 gena kljucnih u imunitetu i zene i muskarci po sastavu mirisa mogu da procene da li je osoba kompatibilna (tj poseduje drugu vrstu gena) jer se time postize da potomstvo ima bolji imunitet tj vece sanse da prezivi i bude zdravo....gledala sam eksperiment gde su dali muskarcu da udise majice u kojima su zene spavale i nepogresivo je birao zene koje su bile najrazlicitije od njega po pitanju tih 6 gena.....suprotnosti se privlace aaaa? :super:

ne jaci...nisi dobro upamtila, nego da je sto razlicitiji...postoji nekih 6 gena kljucnih u imunitetu i zene i muskarci po sastavu mirisa mogu da procene da li je osoba kompatibilna (tj poseduje drugu vrstu gena) jer se time postize da potomstvo ima bolji imunitet tj vece sanse da prezivi i bude zdravo....gledala sam eksperiment gde su dali muskarcu da udise majice u kojima su zene spavale i nepogresivo je birao zene koje su bile najrazlicitije od njega po pitanju tih 6 gena.....suprotnosti se privlace aaaa? :super:

priroda je priroda..mada mnogi zapuse nos...zato je ocajnih toliko

e nije nego :)

recimo da je ovo ozbiljna priča...
ti bi, kao, mogao da živiš sa saznanjem da tamo negdje živi tvoje dijete, a da nemaš želju čak ni da vidiš je li živo i zdravo, je li djevojčica ili dječak, liči li na tebe?

ne znam zašto, ali ne vjerujem...:frown:

:roll: evo zasto nikad nebih volela da sam musko....uzivati u svome detetu svaki dan, sta ces lepse u zivotu....

Rekla mi je da sam 4. na spisku..pre toga mi je uzela sve podatke (I broj licne sam joj dao )
Rekla je da zeli da zatrudni negde pocetkom 2010 I da rodi u septembru, zato sto zeli da joj dete bude dupla devica u horoskopu…Onda sam je ispitivao kad je dobila zadnji put, pa sam racunao uz plus I minus dane, pa prosek…I izracunao da ce joj dete biti lav u horoskopu..valjda, nemam pojma…ne znam otkud joj sve to ali eto mozda budem I potencijalni tata..naravno ako zakazu prva trojica..
Nego, zanima me misljenje zena..odabir muskarca sa kojim ce zatrudneti….a da muskarac nema obaveze prema zeni I detetu…

prvo moram da znam sta je on u horoskopu. necu da mi decu pravi taj-i-taj znak pa da posle crvenim kad pricam sta im je otac u horoskopu. takvu sramotu necu za sebe i svoje potomstvo. to kao prvo. kao drugo, babica sto me poradja mora da bude vaga. posto vage imaju ravnotezu, pa da mi ne ispusti bebu na plocice:grin:

prvo moram da znam sta je on u horoskopu. necu da mi decu pravi taj-i-taj znak pa da posle crvenim kad pricam sta im je otac u horoskopu. takvu sramotu necu za sebe i svoje potomstvo. to kao prvo. kao drugo, babica sto me poradja mora da bude vaga. posto vage imaju ravnotezu, pa da mi ne ispusti bebu na plocice:grin:
što?
mislim, u slučaju cice iz postavke beba bi onda baš ličila na mamu..

Rekla mi je da sam 4. na spisku..pre toga mi je uzela sve podatke (I broj licne sam joj dao )
Rekla je da zeli da zatrudni negde pocetkom 2010 I da rodi u septembru, zato sto zeli da joj dete bude dupla devica u horoskopu…Onda sam je ispitivao kad je dobila zadnji put, pa sam racunao uz plus I minus dane, pa prosek…I izracunao da ce joj dete biti lav u horoskopu..valjda, nemam pojma…ne znam otkud joj sve to ali eto mozda budem I potencijalni tata..naravno ako zakazu prva trojica..
Nego, zanima me misljenje zena..odabir muskarca sa kojim ce zatrudneti….a da muskarac nema obaveze prema zeni I detetu…

sarkasticno ti rekla...f.ck off...zato ne daj...udari joj ceznju...

Back