gost 345037
Veoma poznat
- Poruka
- 12.543
Ko je Sara Pejlin?
Najgluplja politicarka sveta
)))- - - - - - - - - -
Ko je Sara Pejlin?
@tema...potrebna mu je nezna, plava visoka, mlada zena, koja ce ga podrzavati u svemu, voleti ga i razmaziti svaki dan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je Sara Pejlin?
)))Ko je Sara Pejlin?

Potrebna mu je zena koja poseduje veoma neobican ukus, specifican stil izrazavanja i u izvesnom smislu pomalo "pomerenu" percepciju. Potrebo je da poseduje neobicnost koja se ogleda u reakciji i nepredvidljivosti ponasanja. Da je brilijantno inteligentna.Mozda malo superiorna i bezobzirna u odnosu na svoju okolinu .
Ko je Sara Pejlin?
Najgluplja politicarka sveta)))
, a naveo sam je zato što je guvernerka Aljaske.Pa jeste glupa, ali nije loša riba - znači dobra kombinacija osobina, a naveo sam je zato što je guvernerka Aljaske.
A Katchi treba neki gospodin, po mogućstvu s Ostrva - ali ne neki uštogljeni sa polucilindrom, već neko kao Džems Bond
....kuj gi vikas?Pa jeste glupa, ali nije loša riba - znači dobra kombinacija osobina, a naveo sam je zato što je guvernerka Aljaske.
A Katchi treba neki gospodin, po mogućstvu s Ostrva - ali ne neki uštogljeni sa polucilindrom, već neko kao Džems Bond
Pa jeste glupa, ali nije loša riba - znači dobra kombinacija osobina, a naveo sam je zato što je guvernerka Aljaske.

Jedna ovakva pandurka da zajedno spartaju jugoistocnim vukojebinama sa sve Nivom!
![]()

Ko je Sara Pejlin?

Njemu cicka koja voli poeziju..u stihu i prozi.....![]()

one sto sam ja postavila danas
a sto je rekao za mene, je prvi put da je neko nesto pogodio![]()
gde????

Leone, gde ćeš, bre?
Za leona bi bila dobra pekarka Ljiljana, npr...