opisite idealnog partnera za forumasa iznad

Potrebna mu je zena koja poseduje veoma neobican ukus, specifican stil izrazavanja i u izvesnom smislu pomalo "pomerenu" percepciju. Potrebo je da poseduje neobicnost koja se ogleda u reakciji i nepredvidljivosti ponasanja. Da je brilijantno inteligentna.Mozda malo superiorna i bezobzirna u odnosu na svoju okolinu .

Ko je Sara Pejlin?

Najgluplja politicarka sveta :))))

Pa jeste glupa, ali nije loša riba - znači dobra kombinacija osobina:mrgreen:, a naveo sam je zato što je guvernerka Aljaske.

A Katchi treba neki gospodin, po mogućstvu s Ostrva - ali ne neki uštogljeni sa polucilindrom, već neko kao Džems Bond

Poslednja izmena:
Pa jeste glupa, ali nije loša riba - znači dobra kombinacija osobina:mrgreen:, a naveo sam je zato što je guvernerka Aljaske.

A Katchi treba neki gospodin, po mogućstvu s Ostrva - ali ne neki uštogljeni sa polucilindrom, već neko kao Džems Bond

da, poznato mi je da je Guvernerka Aljaske iako mi nije jasno kako je je to uopste moguce da na jednoj takvoj poziciji bude takva osoba ....ali ne pitam se ja :)....

Jedna ovakva pandurka da zajedno spartaju jugoistocnim vukojebinama sa sve Nivom! :mrgreen:

2vn02vc.jpg

Ova radi kao policajka stvarno... Ali u Brazzers-u. :)

Back