gost 363668
Domaćin
- Poruka
- 3.144
ovom treba neka streberka, ja ne mogu zamisliti nesto drugacije od toga za njega
ovo je bilo za araona, bre samo upadate
ovo je bilo za araona, bre samo upadate

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jedna ovakva pandurka da zajedno spartaju jugoistocnim vukojebinama sa sve Nivom!![]()
ne bi da ispadnem nezahvalan, ali neka hvala...eto je tebi
ne bi da ispadnem nezahvalan, ali neka hvala...eto je tebi

za nju
![]()
Njemu cicka koja voli poeziju..u stihu i prozi.....![]()
Misls nezna za Ladu
@Tema:
Neko ko voli salu da se zezaju po ceo dan.
))Njemu srednjovečna (40banke) crnikica ispupcenih usana tipa Smiki..vatren u krevetu tipa hero seks, da je manje sirov tj. da ima neke manire jer je željna prefinjenog muškarca

pa umem ja i ove od 30tak 
Pa ako oćes zenu za zivota onda treba da uzmes ono sto mozes da odrzavas i sto prosla par km..imo sam i ja nekada davno kriterijume moj prijatelju...al nejebica uzela danka pa sad daj šta daš
sam sebe se gadim
- - - - - - - - - -
i što sredovečna jebbo ga ti...pa umem ja i ove od 30tak
![]()

pa ako uziam ono što mogu da održavam, onda netreba ništa ni da uziam![]()
bas lepo, sad ocu da cujem za mene
AKo mislis da ja to uradim..moracu prvo malo vise da te citam ovde![]()
Upotrebi moć..AKo mislis da ja to uradim..moracu prvo malo vise da te citam ovde![]()
Dee je rodjen inteligentan i sa smislom za humor, pomalo zbunjen i odsutan.Ima stalnu potrebu za novim inače mu je dosada na pomolu.
Osjetljiv, posebno na patnje drugih.Ljubazan i velikodušan .Voli razgovor ,živahan i zabavan, nikad nije dosadno u njihovom društvu
Potrebna mu je partnerka koja voli raznolikost u njihovom ljubavnom zivotu, bliskost i mazenje, partnerka kojoj ce odgovarati da je Dee kontrolise i poseduje, osoba koja ce razumeti Dee-ove flertovanje kao njegovu karakteristiku ali iza koje ne postoji nista.Potrebna mu je partnerka koja ce podsticati njegovu inteligenciju i koja mu moze pruziti varijaciju koja mu je potrebna.Partnerka koja je obrazovana, koja je putovala mnogo i sa istancenim ukusom.
Ti si njih par mnogo dobro upoznala .
Tebi Leon savršeno dobro odgovara ....

ma vodi se intuicijom
..evo Paranormalna je takodje ekspert 
Upotrebi moć..![]()
ništa...spremaj mi sobuDee je rodjen inteligentan i sa smislom za humor, pomalo zbunjen i odsutan.Ima stalnu potrebu za novim inače mu je dosada na pomolu.
Osjetljiv, posebno na patnje drugih.Ljubazan i velikodušan .Voli razgovor ,živahan i zabavan, nikad nije dosadno u njihovom društvu
Potrebna mu je partnerka koja voli raznolikost u njihovom ljubavnom zivotu, bliskost i mazenje, partnerka kojoj ce odgovarati da je Dee kontrolise i poseduje, osoba koja ce razumeti Dee-ove flertovanje kao njegovu karakteristiku ali iza koje ne postoji nista.Potrebna mu je partnerka koja ce podsticati njegovu inteligenciju i koja mu moze pruziti varijaciju koja mu je potrebna.Partnerka koja je obrazovana, koja je putovala mnogo i sa istancenim ukusom.

A ti si kao neka moderatorka?
ništa...spremaj mi sobu![]()