Ni sama ne znam da li napredujem ili nazadujem...

Što više idem po raznim ordinacijama sve sam više sluđena.
Odem kod zubara iz DZ sa kojim sam se dogovorila da mi radi zube privatno, a da za mi da zahtev za kardiologa zvanično. Sledeći put mi kaže da neće da radi, jer sam suviše rizičan pacijent.
A zahtev da tražim od protetičara, jer on u DZ nije protetičar nego specijalista za bolesti zuba i desni .... i tako.... odem kod gospođe protetičarke. Objasnim joj šta mi treba, ona se čudom čudi šta će mi to kad je dovoljan antibiotik i 2 injekcije!? (Pa i ja znam da to nije to, ali ona izgleda nema pojma...

) Šta ću, tražim da mi to zvanično napiše da nosim internisti jer mi neće verovati na reč. I stvarno, napisala mi je na uputu, sestra je nešto kopala po kompu (kod nas se sve vodi elektronski), naplatila "pregled", udarila pečat i to je to.
Danas sam "to" odnela kod interniste, a on me je nagrdio što nije napisala koliko će cela intervencija da traje i koliko će biti invazivna. Što je najgore, ceo zahtev je napisala olovkom i to nečitko.

Ovaj je bio besan kao ris, kaže da mora znati koliko će sve trajati jer mogu biti pod antibioticima samo nedelju dana, pa onda bar jedan mesec pauza.
Nešto mi je napisao, ne razumem jer je uglavnom na latinskom a i prosto me je već strah da pogledam

Ni to nije bilo dovoljno nego je odmah iza mene ušla kod njega šefica odeljenja i momentalno joj se požalio na uput koji nije lepo otkucan, tražili su po kompu i nisu našli ni da je zaveden, pa je gospođa odmah sa protetičarkinim nalazom odjezdila u svoju ordinaciju (verovatno da podnese prijavu). Ja sam samo stajala kao tele i čudom se čudila - šta je sad ovo? Uspela sam na hodniku da je sustignem i zamolim da me ne zavađa još i sa protetičarkom, jer
ako me i ona ispali ja zaista više nemam gde da popravljam zube. Samo me je pogledala i otišla dalje

I tako, sutra mogu da se napijem Bensedina i odem kod protetičarke sa onim uputstvima od interniste. Ova će verovatno pobesneti zbog prijave pa će me i ona nagrditi misleći da sam ja to tražila....
Smučilo mi se više i lečenje, i lekari i oni koji rade sve po propisu isto kao i oni "lako ćemo".
Prepucavaju se preko mene kao preko zadnje budale, a ovamo mi pričaju "vi ne smete da se nervirate". Pa kako kad me
oni nerviraju!

Od lekara sam otišla nekim poslom u opštinu i tamo me je sustiglo - skoro sam se skljokala pred šalterom. Pao mi je pritisak od stresa a ona jadna službenica se sva pogubila

.
Uffffffffffffff!