sanjka
Zainteresovan član
- Poruka
- 381
Kajo uspevas li?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

) Šta ću, tražim da mi to zvanično napiše da nosim internisti jer mi neće verovati na reč. I stvarno, napisala mi je na uputu, sestra je nešto kopala po kompu (kod nas se sve vodi elektronski), naplatila "pregled", udarila pečat i to je to.

.

.
.

klub.
) - tuširanje - oblačenje - pa tek ondak na put!

pozdrav svima
.Uputstva i ako si dobio,nisu bas za svakog ista.Mislim, jesu na papiru ali savako od nas juri neki svoj film, pa su mene na primer, skoro ubili sa lekom protiv visokog pritiska - CUJ! A moj pritisak maksimala 100/70. Padala sam i sa kreveta
Svako od nas ima svoj tempo i iskreno - mnogo, bas mnogo pomoci sam dobila upravo ovde! Kaja, mspopovic i Tajamasha su mi bas pomogli a i tebi ce, sigurno. Posto i onako ne znas kud ces sa sobom, parkiraj se i kreni od prve strane foruma, puno toga ces saznati, a i tvoji ce ukucani biti mirniji (bar je kod mojih bilo tako, znali su gde ce da me nadju)...O setnji...Posto si moja generacija datumski (op.29.6 ,kuci bila 4.7) - ne sanjaj! Ja isla i nista mi dobro donelo nije...Ako si lutalica po prirodi (ja jesam) onda rano, rano ujutro i bas kasno uvece. I uvek u pratnji, za pocetak. Posle banje kako hoces.Citaj sve,pitaj sta god te muci...I raspisi se i ti. Ko te je operisao, gde, kako je proslo - tebi dobro da istreses sve a novima ( na zalost uvek ih ima) ce dobro doci.Kao strucnjaka imamo super moderatore -Sofiju posebno koja brzinski uskace kad je frka, pa ce se i ona naci tu da pomogne sigurno. I opet - dobrodosao srcani 
Bas si nas utesio. Forum, izmedju ostalog, sluzi da se podigne moral onima koji traze pomoc i da im se olaksa odlazak u bolnicu. Zna se da je svaka operacija rizicna. U sve treba ulaziti maksimalno pozitivno i tako se i zavrsi. Mi operisani smo se uverili u to.