sanjka
Zainteresovan član
- Poruka
- 381
[QUOTE=tajamasha;Sanjka, molim te, nemoj te slike koristiti za avatar, bolje nista. Sta si sve preturila preko glave, samo ti jos fale te slike.
:
Ovaj tvoj buljavi je car,razumemo se, moj vrisko od smeha je i bio ironicni vrisko.
Kako tvoj vid, ima li poboljsanja?
Na zalost, odgovor negativan. Prekljuce me je dragi vodao kojekude sam sve morala da stignem.Juce me ziva sramota pojela u cekaonici, zena pored mene mi prica i prica a ja zmurim i zmurim i borim se da ne
...Ali, sve u opis zivota, svako muci svoju muku i zivi dan po dan. A ima i dana kad sam bas dobro pa ih orocim za ove bljak. Sad mi je dr Lozuk dao predlog za neke boce, mozda pomognu, cekam da stignu iz bratske nam Makedonije.
A sad ti, kako tvoje bebironce, ubaci jos koju novu slicicu da uzivam. I kako ti uspevas da postignes? Smeta li operacija ili uspevas sve bez problema?
: Ovaj tvoj buljavi je car,razumemo se, moj vrisko od smeha je i bio ironicni vrisko.
Kako tvoj vid, ima li poboljsanja?
Na zalost, odgovor negativan. Prekljuce me je dragi vodao kojekude sam sve morala da stignem.Juce me ziva sramota pojela u cekaonici, zena pored mene mi prica i prica a ja zmurim i zmurim i borim se da ne
...Ali, sve u opis zivota, svako muci svoju muku i zivi dan po dan. A ima i dana kad sam bas dobro pa ih orocim za ove bljak. Sad mi je dr Lozuk dao predlog za neke boce, mozda pomognu, cekam da stignu iz bratske nam Makedonije.A sad ti, kako tvoje bebironce, ubaci jos koju novu slicicu da uzivam. I kako ti uspevas da postignes? Smeta li operacija ili uspevas sve bez problema?

. Doktor mi je objasnio da su joj prilikom ispitivanja pronašli uzrok aritmije i da bi morali da izvrše ablaciju srčanog čvora, kako bi se normalizovao rad srca. Opet neizvesnost, ali mi se javila večeras sva srećna
sa inforamcijom da je izdržala svojski i da su joj uradili albaciju. Sada joj srce radi ko satić, a najbitnije je da može da jede
, jer je dva dana bila gladna. Htela bih da se zahvalim i pohvalim ceo tim sa kardiohirurgije 2, koji su sve vreme bili uz mamu, kao i dr Vukajlovića, jer je mlad i izuzetan poznavalac svog posla, a pokazao je i veliko strpljenje da mi objasni „ narodski „ šta to treba da joj rade. Svi su se zauzeli oko jedne bake od 78 godina, i time pokazali da im godine nisu važne, već život pacijenta bio on od 7 ili 107 godina.
što baš njemu nije uspela ovakva intervencija, koju je imao u februaru. Ovom prilikom ga puno puno pozdravljam
sto delis svoje iskustvo sa nama - svima kojima treba ovaj forum i zelim vam sve bolje dane. I da, jedan savet, nek mama bude u bolnici koliko god treba, nemojte zuriti kuci i nemojte misliti da ce se brze oporavljati. Pravila nema- mnogo sam mladja, super sam podnela operaciju, na intenzivnoj sam bila samo 18 sati, sesti dan sam stigla kuci i evo me godinu i vise po lekarima. Kad se desi bilo sta sto ne pripada normalnom postoperativnom toku a desi se tamo, oni odmah znaju i sta je i preduzmu sve sto treba. A kad dodjes kuci i nesto nije kako treba - videla si i sama dok ste sredjivale stitnu i sve sto je trebalo pre.