Ima već nekoliko meseci da sam Vam pisala da mi se otac pripremao za 4 bypass-a. 30.03. je operisan na Institutu Sremska Kamenica i moram da javno pohvalim Dr Sašu Kačara na njegovoj čovečnosti, pre svega, predusretljivosti i profesionalnosti. Čovek nam je najljubaznije objasnio i pokazao ceo postupak koji je izvršio i dao detaljne savete za dalje. Za 5 dana tata je već bio na nogama, a evo 4 meseca kasnije oseća se kao da ni operacije a ni srčanog udara pre nje nikada nije ni bilo. Hvala svima na ovom forumu koji su me ohrabrili. I da, najvažnije (ali ne i najlakše) je biti optimista!!!!
Tajamsha, divnna si zaista. Svaka tvoja poruka me oraspoloži, jer je uvek pozitivna i puna optimizma. Znam za Tanju i Danu, njih sam pomno pratila, a savet je skroz na mestu i jesam je razmazila. Poslušaću te
, jer sam se uverila više puta da deluje, a sad mi žao da se nervira.
Moraću da obrnem uloge: ja mama, ona kćerka
To pokušavam da joj objasnim, ali prosto, bila je nadomak operacije i " boljeg sutra", a ono sad opet čekanje, lečenje. Ma znam ja da će biti u redu, ako se pozitivno razmišlja i veruje. Ja sam optimista 

: