Prije svega,dobar dan.Ovaj forum mi je mnogo pomogao u danima prije operacije ugradnje bajpasa mom ocu,pa bi prije svega da Vam se svima od 1 pa do poslednje stranice najiskrenije zahvalim.
Mom ocu je krajem juna ugradjen bajpas,operacija je prošla odlično i on je vec posle sedam dana došao kući.Izdržao je bez problema put od 7 sati i sam se popeo na četvrti sprat.
E sad ja ima pitanje za vas,pošto mu na klinici ništa nisu objasnili u vezi ishrane,molim vas da mi pomognete oko toga šta smije jesti,šta ste vi jeli za doručak,ručak,večeru.
Unaprijed Hvala
Mom ocu je krajem juna ugradjen bajpas,operacija je prošla odlično i on je vec posle sedam dana došao kući.Izdržao je bez problema put od 7 sati i sam se popeo na četvrti sprat.
E sad ja ima pitanje za vas,pošto mu na klinici ništa nisu objasnili u vezi ishrane,molim vas da mi pomognete oko toga šta smije jesti,šta ste vi jeli za doručak,ručak,večeru.
Unaprijed Hvala

, bitno je da lezi na ledjima, da ne proba rukama da se odupire kad ustaje vec da mu napravite ono kao u bolnici, traku pomocu koje ustaje. Od kaslja ali nakon sest meseci, sam dobila kilu na oziljku, a nakon bolnickog sam popila serbet (kao klincima sto spremam) i kasalj prestao. Probajte, ne moze da skodi...
I tako obrela se u ponedeljak na Dedinju. Juce uradjena koronarografija, koje se plašila više od same operacije. Sad još da prebrodimo operaciju. Pozdrav svima na ovom forumu i HVALA VAM STO POSTO JITE, jer bez vas ne znam kako bih sve podnela.
Svaki dan sam čitala vase poruke.
. Onda se smaras lezeci, mada i to moze da bude ok ako ti je takvo drustvo u sobi. Ako si na programu, (ja sam cekala 5 dana ali mi uopste nije bio los period, uglavnom sam visila na terasi ) opet trpezarija i upoznavanje sa tim sta te ceka i potpisivanje. Pre sale - veselica i ...budis se u intenzivnoj. Za par dana se javis nama ovde da nazdravimo sa tobom