Kaja je odlicno odradila posao, sve jeste onako kako je pisala. Vecina nas nastavlja da zivi kao u Bajaginoj pesmi : zivot je nekad siv nekad zut....Sta reci, ocekivala sam da cu opet moci da poletim (ja nikakav znacajan problem nisam imala ranije, srce je odjednom popustilo) i normalno - htela sam i zelim moj zivot nazad.

Na zalost, spadam u onu grupu koja reaguje na promenu vremena, kad zaboli - mislim-infarkt garantovano! Kao da mi neko zabije sekiru po sred grudnog kosa, oduzmu mi se ruke...sreca je pa naucis da tako biva, castim se nekom tableticom, odlezim pola sata i onda aj dalje. Sad se
cuvaj ali bas, prelaska sa spolja u klimatizovan prostor pa opet napolje (poste i slicne kretenske ustanove koje obore temp za 20 )to stvarno moze da te kosta zivota a bol je nesnosan

Kad si sigurna da je rana potpuno zarasla mozes je mazati saljicevim melemom, cisto da ti bude lakse, da manje zateze i svrbi. Sto se samog izgleda tice malo sta mozes uraditi (sve sam problala sto postoji na trzistu, malo ga kao ulepsala a onda su me opet sekli po istom i jos 10 cm pride - fuj, fuj -sve zguzvano ), oziljak ce vremenom sam bledeti i to ti je to. Uostalom, svi muskarci koje znam a gaje oziljak vrlo su ponosni na njega - kao -rane junacke. Samo mi glupacice, naviknute na one retusirane damice po casopisima - ufff, sto je ruzno. E pa nije - tu smo zahvaljujuci upravo tom oziljku!
Problema koliko hoces? Nemoj biti razocarana, druga opcija bi bila da nas nema, pa onda sve ovo sto dobijemo kao "gratis" i nije toliko strasno.