Pa eto ti, ja sam sapatnik po svim pitanjima. Znaci bilo onako kako sam rekla - operisana i posle toga s....e.Nakon rehabilitacije ponovo na Dedinje po preproruci banje i tu se ustanovi da imam jos zesci problem. i pocela sam da kuckam, ali bi predugo trajalo, uglavnom, nakon sest meseci me je komisija za bolovanje poslala na invalidsku po sluzbenoj duznosti. E tu tvoj izabrani lekar treba da ti iskiti onaj formular, sto ja nisam ni znala a i nije mi ni bilo do penzije.Cak i kad su me pitali na komisiji ja rek'o : nemojte, molim vas! I onda bolovanje kao da krecem "spocetka".Pa nova op. sasvim druge vrste samo da bi mogli da bolje pogledaju, pa jos sve losijih nalaza na moju zalost, vise i ne mogu da se setim a i ne zelim. Ugalvnom, drugi put na komisiju kad sam isla i ja sam se pomirila sa tim da vise nisam sigurna smem li da provedem sama bar 4 sata i prihvatim. Ali je resenje bilo privvrememo pa su me nakon godinu i po pozvali ponovo, sve proverili i dali trajno resenje. Dobro me nije slog udario kad sam dobila poziv, mada je na onom resenju pisalo - privremeno, ali ja sam mislila da je to reda radi, dok ne otkucaju trajno. (

, sta da ti kazem, ja sam samo mislila kako da se uspostavim)
Uglavnom, posto meni stvarno nije bas kako treba, ja sam imala sve papire ali sam pre komislije samoinicijativno otisla kod specijalista koji me vode i kod kojih sam stalno na kontrolama da daju svoje misljenje.Verovatno na osnovu toga su potvrdili predhodno resenje jer kad me neko pogleda, fizicki, u zivotu ne bi rekao da sam recimo poslednja dva meseca bila na svakodnevnim infuzijama. (Ako ne pogledaju narkomanske ruke)

Uglavnom, treba da ti je stvarnu fuj, ali i to nista ne znaci ako nemas papire da ti je fuj!
I pretpostavljam da je i za promenu radnog mesta isto, moras imati misljenje specijaliste da vise ne mozes da radis taj posao. Mada je ona moja drugarica (od pre dve, tri poruke ) dobila to na papiru i prebacili su je ali sad je direktor salje po odredjeni jogurt pa po 45 min pesaci po ovoj temp. da nadje bas taj. I onda kad dodje kuci samo se strmekne u krevet i do sl. radnog dana ne ustaje.Niti ona ima nesto od zivota, niti njeni imaju ista od nje, sem brige.
Valjda se nadaju da ce da pukne psihicki i da da otkaz pa da je se rese. (Firma je privatizovana taman u to vreme kad je njoj krenulo sve po zlu)
Zemljo Srbijo, otvori se i sve nas progutaj!!!
Nije ovo depresivna poruka vec realna. Pisem samo da znas sta ti je ciniti.Ako si svestan da vise nisi ono sto si bio poslusaj svog druga i budi na bolovanju. Ma uostalom, nema tu pameti puno, gledaj da sacuvas sebe na bilo koji nacin