mimajo
Početnik
- Poruka
- 21
ok,ima tamo na spisku dosta tih stavki koje treba da se odrade krv,urin,snimak pluca,bris,...i da nisu stariji od 15dana.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Divan je ovaj nas "bokser"!

hahahaha salim seOtidji na pregled,nista te ne kosta,ali mislim da nije nista ako ne osecas umor ili slicno. Ista stvar se i meni dogadja sad posle operacije,doktor mi je rekao da je to normalno da neki zivci rade pa se uplasimo.
Ja nisam imao operaciju...
). Nismo u istom gradu pa nisam ni znala da je pre par meseci odbila operaciju zbog straha, a sada čujem da joj je toliko pozlilo da su je jedva spasili! Moram nazvati njenu snaju i dovući je na ovaj forum da bi malo poterala i edukovala tetku.
.
.

Ma bre Kajo, ti si super za sve nas ovde i stare i nove. I nemoj sad da me ljutis! Pa da si znala ista ti bi joj sigurno pomogla!I moja rođena tetka ide na operaciju valvule (kod nas je loše srce porodična tradicija). Nismo u istom gradu pa nisam ni znala da je pre par meseci odbila operaciju zbog straha, a sada čujem da joj je toliko pozlilo da su je jedva spasili! Moram nazvati njenu snaju i dovući je na ovaj forum da bi malo poterala i edukovala tetku.
Prosto sam se postidela, mi ovde izvlačimo iz krize svakoga kome treba, a za moju najrođeniju nisam ni znala.... strašno.
.a htedoh da vam ispricam jos i to,samnom u sobi je bio decko 20god.mukica radjena mu sva 4 zalistkapa jadan nazna gde ce cas place cas se smeje a i ja sa njim .nadam se da je sad otisao kuci lutka zelim mu da se sto pre oporaviTi ne smeš da piješ Brufen! On utiče na koagulaciju a velika količina sada može da ti napravi neverovatan haos.neznam kako da vam objasnim blize ali moj doktor kaze da ta pumpa sa koje te prevode na taj aparat koji sluzi kao vestacko srci ili pumpa nije mogao da se zakaci tamo gde ga inace kace, pa su mi onda sekli nogu i tu posto postoje valjda ti valiki krvni sudovi to cudo zakacili tu.usili su me grozno i sutra idem da skidam konce pa se nadam mozda ce prilikom skidanja i taj zivac malo da popusti.verujte mi nisam popila vise brufena i bromazepama u zivotu nego u poslrdnjih par dana. jedva cekam da to resim.verujte da me grudna kos uopste ne boli valda zahvaljujuci nozi.a htedoh da vam ispricam jos i to,samnom u sobi je bio decko 20god.mukica radjena mu sva 4 zalistkapa jadan nazna gde ce cas place cas se smeje a i ja sa njim .nadam se da je sad otisao kuci lutka zelim mu da se sto pre oporavi
Vidim, guramo ...neznam ko bi od clanova mogao da mi odgovori,koliko ste bili na bolovanju posle operacije srca,konkretno u mom slucaju operacija srcane mane?hvala