pahulja69
Domaćin
- Poruka
- 3.383
Upravo tako covek treba da takve ljude udalji od sebe, i da netrosi dragoceno vreme na ljude koji to nezasluzuju, valjda cu se i ja jednom opametiti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Polako podizem glavu...Proliv skoro da je prestao,ali dehidracija je jos uvek zestoka,imam i temperaturu 38,slabost,nizak pritisak-ali kad nadoknadim tecnosti sve ce se to vratiti u normalu.Primila sam i jutros infuziju,a i veceras cu ici.
Inace,ne pijem nista od preparata,sad cekam da mi se sve oporavi pa da krenem,jer i oni rekose moguci su prolivi(ali u normalnoj meri 1-2 stolice dnevno).Veceras cu poceti bar spolja da tretiram,i za to dobih preparate.
A sto se perika tice-ja sam htela da se igram,kupila plavu,smedju i pozajmila crnu.Tako na posao idoh svaki dan drugacija.Ali kratko je to trajalo,sve je to meni smetalo,peckalo,svrbelo,tako da sam oba svoja celava perioda provela sa sesiricem oko koga sam vezivala marame cao ovako,cas onako,nekad samo marama..I ja sam imala trenutke kad su me pitali koji je broj farbe,a ja tresnem"ma to je perika,ja nemam kosu,lecim se od raka"Onda shvatim da sam sokirala sirotu zenu koja je samo htela lepu boju kose...

Hoces ako pokusas,ja se opametila kad sam se razbolela,ali nikad nijeUpravo tako covek treba da takve ljude udalji od sebe, i da netrosi dragoceno vreme na ljude koji to nezasluzuju, valjda cu se i ja jednom opametiti.
I ja sam setala kojekakve marame,kape,kackete,bila je zima kad sam bila najcelavija,ali sam to takoPolako podizem glavu...Proliv skoro da je prestao,ali dehidracija je jos uvek zestoka,imam i temperaturu 38,slabost,nizak pritisak-ali kad nadoknadim tecnosti sve ce se to vratiti u normalu.Primila sam i jutros infuziju,a i veceras cu ici.
Inace,ne pijem nista od preparata,sad cekam da mi se sve oporavi pa da krenem,jer i oni rekose moguci su prolivi(ali u normalnoj meri 1-2 stolice dnevno).Veceras cu poceti bar spolja da tretiram,i za to dobih preparate.
A sto se perika tice-ja sam htela da se igram,kupila plavu,smedju i pozajmila crnu.Tako na posao idoh svaki dan drugacija.Ali kratko je to trajalo,sve je to meni smetalo,peckalo,svrbelo,tako da sam oba svoja celava perioda provela sa sesiricem oko koga sam vezivala marame cao ovako,cas onako,nekad samo marama..I ja sam imala trenutke kad su me pitali koji je broj farbe,a ja tresnem"ma to je perika,ja nemam kosu,lecim se od raka"Onda shvatim da sam sokirala sirotu zenu koja je samo htela lepu boju kose...

................ma kontam nisam nešto ni radila a boli pa daj da bar razgibam i dušu i tijelo biće od koristi,malo se zezala sa Boletom,a i sutra sam cijeli dan vani isplanirala oko cvijeća 

I ja isto,prvo se sa Larom zezala,jedva deset puta ode po lopticu i vrati mi,koliko je
debela....trudnjaca moja )))
Sutra cu ceo dan napolje,po cvecu a i zivu ogradu da malo
seckam,ovaj moj dosao do pola i nije zavrsio a sutra radi,
a meni bode oci,onako kad strci!
Bice nam lepo vreme,od ponedeljka opet ona depresija od kise,vec mi je muka u napred!!!!
Pozzic tebi,odoh pod tus pa da lalam,jedva gledam,danas sam na poslu bas
ceo dan kuckala,brojevi,brojevi i opet brojevi...dok ne zasasavim!!!
Ljubim te![]()

Aman zeno , hoces se ti jednom opametiti. Ti zmuri, a on neka sisa ogradu u nedelju,
nemoj da mu kvaris planove. Poradi ono sto moras pa u skitnju....![]()

Poslusala sam te,pocela pa odustala )))Aman zeno , hoces se ti jednom opametiti. Ti zmuri, a on neka sisa ogradu u nedelju,
nemoj da mu kvaris planove. Poradi ono sto moras pa u skitnju....![]()
Hehehehehehe....nego sta!Тачно.
Шта ти је искуство.![]()
Tako je Vesna,udri po ugljenim hidratima!!!Hm..malopre muz doneo vrucu pizzu,ja se najedoh pa kud puklo....Jutros sam opet bila na wc solji aktivna,opet temperatura...posle kilava,al od ove pizze mi se podize energija(ne mogu, bre ,vise one bljutave,dijetalne stvari).
Pocela sam samo mazanje sa preparatom sa Kube,ne smem jos nista da pijem dok mi se stomak doobro ne oporavi!
Hm..malopre muz doneo vrucu pizzu,ja se najedoh pa kud puklo....Jutros sam opet bila na wc solji aktivna,opet temperatura...posle kilava,al od ove pizze mi se podize energija(ne mogu, bre ,vise one bljutave,dijetalne stvari).
Pocela sam samo mazanje sa preparatom sa Kube,ne smem jos nista da pijem dok mi se stomak doobro ne oporavi!
Poslusala sam te,pocela pa odustala )))
Najela se tresanja kod strica,prekoputa moje kuce,nabrala deci punu kesu,prosetala Laru,sad cu da skuvam
kafu da popijem na miru dok nema nikog,kasnije palim i ja negde.
Uvek postujem i slusam savete iskusnih zena
pozz tebi,da,pitala me Lilihip jutros za tebe,pozz...
Pozdravicu je,a ti se ne zezaj sa pritiskom.Srecom , te me Sofija podrzala .
Jel ti vidis kako ona , bez iskustva, a sve zna .....
Pozdravi Lilihip , nisam je zvala , jednom , ali uvece, malo kasnije i nije se javila.
pozdrav za sve.ovih dana se bas osecam sugavo i budjavo.sve me boli.kolena otpadaju.sva sam se ukocila .ni da sednem ni da ustanem.bem ti bolest.sve zivo psujem pa mi onda kao lakse.citam sta ste pisali i vidim da se i vi ne osecate bas sjajno.te zateze ovo te zapelo ono.ista prica i kod mene.sva felericna.mrzim samu sebe kad sam ovakva.pisemo se kad budem u boljem izdanju.ovakva mogu samo da vam pokvarim raspolozenje.

Okucila mi se Lara
Nemam pojma koliko ih ima,al cvile ko macici
A ona trci ko pustena s lanca,mukica,jedva se gegala do malopre
Pozz....![]()