Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Polako podizem glavu...Proliv skoro da je prestao,ali dehidracija je jos uvek zestoka,imam i temperaturu 38,slabost,nizak pritisak-ali kad nadoknadim tecnosti sve ce se to vratiti u normalu.Primila sam i jutros infuziju,a i veceras cu ici.
Inace,ne pijem nista od preparata,sad cekam da mi se sve oporavi pa da krenem,jer i oni rekose moguci su prolivi(ali u normalnoj meri 1-2 stolice dnevno).Veceras cu poceti bar spolja da tretiram,i za to dobih preparate.

A sto se perika tice-ja sam htela da se igram,kupila plavu,smedju i pozajmila crnu.Tako na posao idoh svaki dan drugacija.Ali kratko je to trajalo,sve je to meni smetalo,peckalo,svrbelo,tako da sam oba svoja celava perioda provela sa sesiricem oko koga sam vezivala marame cao ovako,cas onako,nekad samo marama..I ja sam imala trenutke kad su me pitali koji je broj farbe,a ja tresnem"ma to je perika,ja nemam kosu,lecim se od raka"Onda shvatim da sam sokirala sirotu zenu koja je samo htela lepu boju kose...

Polako podizem glavu...Proliv skoro da je prestao,ali dehidracija je jos uvek zestoka,imam i temperaturu 38,slabost,nizak pritisak-ali kad nadoknadim tecnosti sve ce se to vratiti u normalu.Primila sam i jutros infuziju,a i veceras cu ici.
Inace,ne pijem nista od preparata,sad cekam da mi se sve oporavi pa da krenem,jer i oni rekose moguci su prolivi(ali u normalnoj meri 1-2 stolice dnevno).Veceras cu poceti bar spolja da tretiram,i za to dobih preparate.

A sto se perika tice-ja sam htela da se igram,kupila plavu,smedju i pozajmila crnu.Tako na posao idoh svaki dan drugacija.Ali kratko je to trajalo,sve je to meni smetalo,peckalo,svrbelo,tako da sam oba svoja celava perioda provela sa sesiricem oko koga sam vezivala marame cao ovako,cas onako,nekad samo marama..I ja sam imala trenutke kad su me pitali koji je broj farbe,a ja tresnem"ma to je perika,ja nemam kosu,lecim se od raka"Onda shvatim da sam sokirala sirotu zenu koja je samo htela lepu boju kose...

Vesna,bas mi drago da se bolje osecas.Mami kad je primala hemo uopste nije ispala kosa,a kosa i nije najveci problem.Ona je prihvatala sve varijante.Njoj uopste nije bilo bitno sta ce ljudi reci,zdravje je najvaznije..Stvarno nije prijatno jer te potseca na bolest.Ja sam se vise od nje plasila sta ce da bude.:cvet:

Vesna,za smanjivanje temperature i upale grla nas kao deca stalno su nam stavjale injekcije.Ne pamtim im broj koliko smo primale.Koja je razlika megu infuzije i inekcije?Ja ovo laicki kazem,vi lekari svakako znate sta je najbolje.pozz

Upravo tako covek treba da takve ljude udalji od sebe, i da netrosi dragoceno vreme na ljude koji to nezasluzuju, valjda cu se i ja jednom opametiti.
Hoces ako pokusas,ja se opametila kad sam se razbolela,ali nikad nije
kasno promeniti ruzne navike,lose drustvo,lazne prijatelje,pokvarene clanove familije.....
Svakako se kvalitetnije zivi bez svega toga loseg sto se nicim izazvano trpelo i tolerisalo
celoga zivota,za cije babe zdravlje?!
Gledaj sebe,svoju porodicu i najblize prijatelje,sve sto te cini
neraspolozenom i smorenom i nervoznom jednostavno odstrani
iz svog zivota kao tumor!
Pozz tebi )))))

I ja sam setala kojekakve marame,kape,kackete,bila je zima kad sam bila najcelavija,ali sam to tako
opusteno setala,svi su mi govorili da imam ,,srece,,sto imam lep oblik glave pa mogu i celava da
setam,ma nista mi nije bilo vazno,ko ce kako da me gleda i da misli o meni,bolelo me uvo!
Kreni Vesna sa preparatima,jedva cekam prve reakcije,verujem da ce biti dobitna kombinacija!!!

Izlazi u ponedeljak a u sredu skida konce.
Danas su joj izvadili i centralni kateter,odlicno se oseca.
Poslala mi poruku kad sam se vracala s posla i rekla sam joj zvacu je kad dodjem kuci
a kreten sam i nisam zvala,bila sam kod kume do malopre i hebiga,
sad mi kasno.
Ma vazno da je dobro ona nama,obozavam je,kao da je poznajem citav zivot!!!
Toliko pozitivna i lepa zena,ma nemam reci,a duhovita je haos...
Sta ti radis Gagice?

E super da se osjeća dobro,to je najbitnije:super:
Ma biće ona nama još bolje dok dođe kući,pa domaća atmosfera,hrana,forum............ludilo :zper: :klap:
Ja ti kopala za cvijeće,popustilo me malo zatezanje, pa reko da ne dangubim jelte :whistling:................ma kontam nisam nešto ni radila a boli pa daj da bar razgibam i dušu i tijelo biće od koristi,malo se zezala sa Boletom,a i sutra sam cijeli dan vani isplanirala oko cvijeća :klap:

I ja isto,prvo se sa Larom zezala,jedva deset puta ode po lopticu i vrati mi,koliko je
debela....trudnjaca moja )))
Sutra cu ceo dan napolje,po cvecu a i zivu ogradu da malo
seckam,ovaj moj dosao do pola i nije zavrsio a sutra radi,
a meni bode oci,onako kad strci!
Bice nam lepo vreme,od ponedeljka opet ona depresija od kise,vec mi je muka u napred!!!!
Pozzic tebi,odoh pod tus pa da lalam,jedva gledam,danas sam na poslu bas
ceo dan kuckala,brojevi,brojevi i opet brojevi...dok ne zasasavim!!!
Ljubim te:zag:

I ja isto,prvo se sa Larom zezala,jedva deset puta ode po lopticu i vrati mi,koliko je
debela....trudnjaca moja )))
Sutra cu ceo dan napolje,po cvecu a i zivu ogradu da malo
seckam,ovaj moj dosao do pola i nije zavrsio a sutra radi,
a meni bode oci,onako kad strci!
Bice nam lepo vreme,od ponedeljka opet ona depresija od kise,vec mi je muka u napred!!!!
Pozzic tebi,odoh pod tus pa da lalam,jedva gledam,danas sam na poslu bas
ceo dan kuckala,brojevi,brojevi i opet brojevi...dok ne zasasavim!!!
Ljubim te:zag:

Aman zeno , hoces se ti jednom opametiti. Ti zmuri, a on neka sisa ogradu u nedelju,
nemoj da mu kvaris planove. Poradi ono sto moras pa u skitnju....:bye:

dobro jutro
samo da vas pozdravim pa odoh u skitnju
cerku sam otpratila na rekreativnu pre dva dana pa se sad ne skrasavam u kuci
juce sam sa mamom opajala ceo Bulevar a danas ne znam gde cu, nemam plan ali svakako cu negde skitati
prvo sportska gimnazija sa sinom, pa agencija za letovanje, pa opet sa sinom na probni trening na Banjicu, pa na rodjendan kod sestricine, pa ...pa...
nemam pojma dalje

Aman zeno , hoces se ti jednom opametiti. Ti zmuri, a on neka sisa ogradu u nedelju,
nemoj da mu kvaris planove. Poradi ono sto moras pa u skitnju....:bye:
Poslusala sam te,pocela pa odustala )))
Najela se tresanja kod strica,prekoputa moje kuce,nabrala deci punu kesu,prosetala Laru,sad cu da skuvam
kafu da popijem na miru dok nema nikog,kasnije palim i ja negde.
Uvek postujem i slusam savete iskusnih zena
pozz tebi,da,pitala me Lilihip jutros za tebe,pozz...

Pozdrav svima narocito za Vesnu KS
Nadam se da ste bolje i jedva cekam da cujem vremenom da li ce vam biti bolje,ja vjerujem da hoce i molim se za to
Da budem iskrena razlog mog prijavljivanja na forum je bio da vas kontaktiram putem PP i da vas pitam da li postoji nacin da vam na racun uplatim novac dok ste na Kubi da i nama donesete ESCOZUL
Moj suprug je bio na Kubi u februaru,po vakcine,nije uzeo Escozul jer smo vjerovali da ce mu vakcine pomoci,medjutim nista,izgleda da smo mi uvijek samo zamorcici za neke vakcine
Citam dugo za Vidatox i stvarno sam se razocarala,nisam se usudila naruciti jer ne znam sta i od koga cu u toj bocici dobiti,jos kad sam vidjela da je u njemu jako mali procenat otrova plavog skorpiona odustala sam,slucajno sam ,,naletila,, na ovaj forum i eto sinula mi ideja da vam se obratim,medjutim nisam uspjela 3 poruke da posaljem po pravilima foruma da bi vam pisala u PP,nigdje nisam nasla tu opciju,u medjuvremenu ste javili da krecete nazad i ja sam odustala,jer iako sam imala zelju nisam znala ni da li je sve to sto sam zamislial bilo izvodljivo
Sve najbolje svima vama i samo hrabro

Hm..malopre muz doneo vrucu pizzu,ja se najedoh pa kud puklo....Jutros sam opet bila na wc solji aktivna,opet temperatura...posle kilava,al od ove pizze mi se podize energija(ne mogu, bre ,vise one bljutave,dijetalne stvari).
Pocela sam samo mazanje sa preparatom sa Kube,ne smem jos nista da pijem dok mi se stomak doobro ne oporavi!

Hm..malopre muz doneo vrucu pizzu,ja se najedoh pa kud puklo....Jutros sam opet bila na wc solji aktivna,opet temperatura...posle kilava,al od ove pizze mi se podize energija(ne mogu, bre ,vise one bljutave,dijetalne stvari).
Pocela sam samo mazanje sa preparatom sa Kube,ne smem jos nista da pijem dok mi se stomak doobro ne oporavi!
Tako je Vesna,udri po ugljenim hidratima!!!
Ma polako,mazi to i nigde ne zuri,kad stanes na noge lako ces poceti sa terapijom,samo opusteno )))) pozzz....

Ma cim prodje ovo cudo, opleti ti po slanini i mladom i belomi crnom luku .... hebes ti tu tanku hranu . Zdravo je, uz nesto konkretno, pojesti nesto sirovo ili malo bareno
pa zaliveno sa svim onim lepim,a skupim uljima i semenkama. Ja ovih dana udarila da barim brokoli, pa dodajem spanac,salatu, sargarepu.... pritisak me evo oborio i nije to
za nas.... sada sam izmiksala jagode sa medom i moram jesti nesto konkretno , pritisak samo sto se nije sastavio.

Poslusala sam te,pocela pa odustala )))
Najela se tresanja kod strica,prekoputa moje kuce,nabrala deci punu kesu,prosetala Laru,sad cu da skuvam
kafu da popijem na miru dok nema nikog,kasnije palim i ja negde.
Uvek postujem i slusam savete iskusnih zena
pozz tebi,da,pitala me Lilihip jutros za tebe,pozz...

Srecom , te me Sofija podrzala .
Jel ti vidis kako ona , bez iskustva, a sve zna ..... ;)

Pozdravi Lilihip , nisam je zvala , jednom , ali uvece, malo kasnije i nije se javila.

pozdrav za sve.ovih dana se bas osecam sugavo i budjavo.sve me boli.kolena otpadaju.sva sam se ukocila .ni da sednem ni da ustanem.bem ti bolest.sve zivo psujem pa mi onda kao lakse.citam sta ste pisali i vidim da se i vi ne osecate bas sjajno.te zateze ovo te zapelo ono.ista prica i kod mene.sva felericna.mrzim samu sebe kad sam ovakva.pisemo se kad budem u boljem izdanju.ovakva mogu samo da vam pokvarim raspolozenje.

pozdrav za sve.ovih dana se bas osecam sugavo i budjavo.sve me boli.kolena otpadaju.sva sam se ukocila .ni da sednem ni da ustanem.bem ti bolest.sve zivo psujem pa mi onda kao lakse.citam sta ste pisali i vidim da se i vi ne osecate bas sjajno.te zateze ovo te zapelo ono.ista prica i kod mene.sva felericna.mrzim samu sebe kad sam ovakva.pisemo se kad budem u boljem izdanju.ovakva mogu samo da vam pokvarim raspolozenje.

Opusti se,vidis da smo svi u tom fazonu ))))
Bice bolje,pozz..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back