pahulja69
Domaćin
- Poruka
- 3.383
Joj koliko muka sa tom rukom imam od kad sam operisana,lenja sam da radim vezbe i masiram,pokazali nam u bolnici posle operacije kako da vezbamo ruku,ja to radila nedelju dana i cao,sad mi kriv djavo sto je ovako.
Ne stedim je preterano,bas kad se setim ja vise koristim drugu ruku,ali retko kad.
Meni je i oziljak problem,oba oziljka,posle zracenja nikako to iznutra da zaraste,
a ti Pahuljo,mazi slobodno i kad pocne zracenje,ja sam mazala posle svakog zracenja cim dodjem kuci,jomelop ili pantenol,
zracena sam na VMA,tamo kazu da treba mazati posle,nikako pred samo zracenje i nikako neka mleka za telo bez veze nego
jomelop ili pantenol,pred kraj zracenja budu te opekotine koje svako ima i moras da mazes,bice ti lakse.
Lilihip samo na jelo misli,smeje se ko blesava,ne mozes do reci doci od nje koliko brblja...
Mozda je puste sutra kuci ako ne sutra onda u ponedeljak!
Sve pozdravlja i oseca se odlicno.
Za nedelju ili dve nedelje dolazi kod mene na invalidsku komisiju i idemo na kafu,jedva cekam da je vidim!
Pozz od mene...
Ej draga bas si nedostajala, mazem jomelop medjutim i meni je oziljak ogroman em dojke velike, pa mi povremeno malo pocrveni ova dojka , dr mi je rekao da je to zbog zlezda da stavljam obloge ali slaba neka vajda povuce se pa se opet pojavi.
Bas mi je drago sto je Lilihip dobro pozdravi je puno, nema Vesne da se javi da li je njoj bolje.

Problemi nas i dovode do ovakvih ......,ni kod mene nije bolje,stislo sa svih strana,al sta da radis

Bice biki tvoja i od lili najlepse bastice ne sumnjam
pozzz