Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 86.957
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja vozim bajs, ali na primer kad šetam, šetam polako i nije mi veliki korak, možda pola metra, mislim da je sasvim dovoljno 2000 koraka, odnosno jedan kilometar, to jest 500 metara u jednom pravcu. I to da bude minimum. A maksimum sve ukupno 2 kilometra. To je već preko pola sata šetnje. Možda je to najsavršenije, ko voli. Kao ti što radiš. Ja više volim da vozim bajs, ali ako ne vozim, moram da šetam i da potrčim uz stepenice, kao kardio. Mada ljudi šetaju i 4 - 5 kilometara za sat vremena i to je tih 10 hiljada koraka. Ali možda nije za svakoga. Možda je previše.,,,a zato je meni dovoljno oko 4.000 do 5.000 koraka dnevno

,,, samo jedno seoce u Italiji kao primer za obaranje nauchno dokazanih postulatajednom seocetu negde na jugu Italije, koje se nalazi na bregu, i čiji su stanovnici svakodnevno silazili dva
pa, dajmo da izreklamiramo gadgete koji nam racunaju koliko napravimo koraka?,,,a zato je meni dovoljno oko 4.000 do 5.000 koraka dnevno
neki da, ali neki su motorizovani, ne izlaze iz auta, samo ubacuju u sanducicePoštari najbolje znaju
Poštari najbolje znaju
,,,poshta je kod mene pricha za sebe,,,ne dao Bog da poshiljka mora da ide drzhavnom poshtom,,,neki da, ali neki su motorizovani, ne izlaze iz auta, samo ubacuju u sanducice
ej, tema je odlicna, makar se mi i ne slagali uvek, ja vec duze vremana analiziram medju 100+ zaposlenih kakvih sve slucajeva ima, kako hodaju, jel su pogrbljeni, a ima i tezih slucajeva, jadni, bolesni, gegaju se, ja ih preticem dok hodam... meni ne odgovara ni da duze sedim, ni da duze stojim, hodanje je nesto najzdravije i najprirodnije za coveka, tako da jos jednom pozdravljam i ovu tvoju temu, a znas da nisam shlihtara,,,a zato je meni dovoljno oko 4.000 do 5.000 koraka dnevno
a i ti pumpaš, a?...Koračati po ravnoj stazi nema nikakve koristi, ma koliko koraka napravili.
Efekat pumpanja krvi od strane mišića listova postiže se koračanjem uz brdo, što predstavlja napor jel te ?
Naprezanjem listovi pumpaju krv ka srcu koje se u toj situaciji "odmara" jer mu u pomoć pristižu dva "pomoćnika".
Italijanski istraživači su ovo dokazali prateći brojnost stogodišnjaka. Ustanovili su da ih najviše ima u jednom seocetu negde na jugu Italije, koje se nalazi na bregu, i čiji su stanovnici svakodnevno silazili dva kilometra pešice dole do luke i vraćali se nazad uzbrdo.
Što dalje implicira da, ako hoćete da doživite stotu morate savlađivati uspon (ne tako mali) od najmanje dva kilometra, nekoliko puta dnevno. Ne samo uspon već i silazak sa brda, jer se listovi naprežu i prilikom silaska.![]()

on je oportunista, slaba vajda... kao i od @korisnički -oga i ti pumpaš, a?...![]()
Za obaranje ?,,, samo jedno seoce u Italiji kao primer za obaranje nauchno dokazanih postulata

,,,nauchni,,,Kakvi postulati
,,,velika doktorska,,,kakva muda
,,, domaća,,,sa crnim lukom,,,kakva sarma ,
,,,a bre da bre,,,
,,,velika doktorska,,,