ona ga vara...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitam se da li bih mogla da se uzdignem do takvog stava?

Pa, ne znam da li je ovakvo poimanje ljubavnog odnosa "uzdizanje"...
To sto se neki "kultni" parovi izjasnjavaju o svojim vezama na "skandalozan" nacin, govori samo o stvarnoj prirodi njihovog odnosa, a to je da budu "kultni".
Ipak se ovde radi o ljubavi i plemenitim osecanjima, koja naravno da ne trpe prevaru/izdaju, vredjanje, maltretiranje bilo koje vrste i sl.
Mislim da pod uticajem savremenog drustva i "nove svesti" pokusavamo da "devijacije" prikazemo kao nesto sto je sada, u ovom savremenom svetu, sasvim normalno, a da je sve ono sto je bilo nekada zatucano i neprihvatljivo...
Dakle, smatram da je prevara neprihvatljiva u ljubavnom odnosu, pa iz licnog iskustva govorim, da ako se i dogodi, a ljudi smo, svasta se dogadja, to vise nije ljubavni odnos i treba ga prekinuti, jer...cemu onda...

Namerno sam pojedine reci stavljala pod znake navoda, jer bi shvako bukvalno shvatanje vodilo potrebi da raspravljamo sta je to kultno, sta je to devijacija,...

majo ti si josh veci moron od tvoje raspadnute drugarice... ja, recimo, mislim da takve raspade treba prodavati shiptarima... ako 'ocesh da se je.bavash sa drugima onda izlozish svoju ideju osobi sa kojim si makar imao decu sa njom, jer ta osoba, kakva god da je, ima pravo da zna sa kim je i shta taj neko zeli ili ne zeli... tvoja drugarica je jedan sebichni skot, pacov od choveka ili josh veci pacov ako je muz maltretira a ona "cuti" i ne odlazi, ali sa strane pravi droljetinu od sebe... to su osobe bez dva grama mozga i treba ih prodati shiptarima, nishta drugo...

slatko volim :)):
cim jedan od supruznika vara, meni je to znak da nesto u braku ne "stima"!
odakle ti ideja da oni imaju "savrsen brak"?!
spolja deluje savrseno, a ko zna kakav je iznutra...
SLAZEM SE ! Tu nesto ne STIMA! Jer da je sve OK nebi ga varala! Mada ,da se razumemo,ne opravdavam je!Trebala je malo ranije da misli o tome da li ce sa njim moci da provede ceo zivot! A sada se vise ne radi samo o njima dvoma-tu su i deca!

Margott:
majo ti si josh veci moron od tvoje raspadnute drugarice... ja, recimo, mislim da takve raspade treba prodavati shiptarima... ako 'ocesh da se je.bavash sa drugima onda izlozish svoju ideju osobi sa kojim si makar imao decu sa njom, jer ta osoba, kakva god da je, ima pravo da zna sa kim je i shta taj neko zeli ili ne zeli... tvoja drugarica je jedan sebichni skot, pacov od choveka ili josh veci pacov ako je muz maltretira a ona "cuti" i ne odlazi, ali sa strane pravi droljetinu od sebe... to su osobe bez dva grama mozga i treba ih prodati shiptarima, nishta drugo...

šta zaključiti posle čitanja ovakvog štiva ? ...

vd:
Margott:

Da je margot musko.....u psihi sigurno, ako ne u prirodi...

shta je vd, boli istina pa se hvatash za estetiku mojih rechi?! pa za svinje svinjski... kako to da si bold-ovao/la samo negativno, nisi ono gde govorim da osoba sa kojom si treba da zna ko si i koje su tvoje zelje, licemeru feministichki...
nije margot mushko nego vi raspade prihvatate za zene... to nisu zene, to su krave koje ne zasluzuju ni gram poshtovanja... poserem se ja po sred vasheg kriterijuma jedne zene... zene se tako ne ponizavaju... nikad!

Tuzni_patak:
vd:
Margott:

Da je margot musko.....u psihi sigurno, ako ne u prirodi...

И природа зна да погреши! :wink:

A sta treba da kaze?

'Ona je jadnica nesrecna i malo u zabludi, ali je dobra u dusi i ne cini ona nista strasn... Sve ce na kraju da se lepo zavrsi, i ove njene male avanture i bubica se niko nece secati...?'

Ja ipak mislim da je 'moron', 'pacov' i 'drolja' primerenije za takvu osobu... Jednostavno, neke stvari ne mozes opravdati niti uviti u cokoladnu oblandu da ne zvuci neukusno...

Incognito:
A sta treba da kaze?

'Ona je jadnica nesrecna i malo u zabludi, ali je dobra u dusi i ne cini ona nista strasn... Sve ce na kraju da se lepo zavrsi, i ove njene male avanture i bubica se niko nece secati...?'

Ja ipak mislim da je 'moron', 'pacov' i 'drolja' primerenije za takvu osobu... Jednostavno, neke stvari ne mozes opravdati niti uviti u cokoladnu oblandu da ne zvuci neukusno...

ok , ništa strašno ...
ovo je još jedan dokaz da se ljudi razlikuju ...
i mi i vi bićemo posle ove diskusije sigurniji da smo na pravoj strani ...

Incognito:
A sta treba da kaze?

Ja to nisam rekla...

Incognito:

Nisam zelela nikoga da opravdam, ne znam otkud ti to, niti uvijam stvari u "cokoladnu oblandu".Jednostavno mislim da su takvi termini neprimereni za ljude, niti za kulturnu konverzaciju.A devojka ih koristi ne samo na ovoj temi nego na svakoj.Ja sam se slucajno oglasila na ovoj.Meni je sve to vise nego degutantno.

Ma kakvim se rechnikom oglasila Margot, cura uvek kaze ono shto hoce, za razliku od 90% foruma koji na sve moguce nachine pokushavaju da saviju istinu time shto ce izgovoriti par lepih rechi i cmakati se sa svima redom...Bljak

Izrazava se tako, pa sta...?
Mnogo gore rijeci mozemo svakodnevno da cujemo na ulici i sta... Nikom nista...
Uostalom, zasto katkad ne nazvati stvari pravim imenima, ma kako ona mozda grubo zvucala...???

P.S. Ako neko slucajno misli da smo Margott i ja u nekakvim prijateljskim odnosima, grdno se vara... Situacija je upravo suprotna... Ovo tek da bih preduprijedila neke eventualne komentare...

Ne znam po kojim se ulicama vi krecete, daleko da sam ja olicenje finoce, ali ovakve prostakluke ja ne cujem ni na ulici.Sve i da je tako, na ulicama ovog grada se mogu videti i cuti svakakve gluposti i razni ludaci, sto ne znaci da one(oni) treba da postanu model ponasanja.
100 puta sam procitala da devojka ljudima kaze i za mnogo manje "grehe" da su retardi, glupace, idioti, debili, krave, pacovi...pa jednom i nekome(ili za nekoga, whatever) da treba da crkne.Nije da se ja ne slozim ponekad sa njenim stavom, devojka je inteligentna, no doubt, ali nema postovanja prema drugima, nikakvog.Kada su mnogo blaze reci u par navrata bile u pitanju neki moderatori su pretili zakljucavanjem teme.
Ja sam sa ovom temom definitivno zavrsila.

Margott:
shta je vd, boli istina pa se hvatash za estetiku mojih rechi?! pa za svinje svinjski... kako to da si bold-ovao/la samo negativno, nisi ono gde govorim da osoba sa kojom si treba da zna ko si i koje su tvoje zelje, licemeru feministichki...
nije margot mushko nego vi raspade prihvatate za zene... to nisu zene, to su krave koje ne zasluzuju ni gram poshtovanja... poserem se ja po sred vasheg kriterijuma jedne zene... zene se tako ne ponizavaju... nikad!

:wink: jao Margo sta radis ti ovom narodu :shock:
pa ti ih nacrni :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back