ona ga vara...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Margott:
hellen vidish da si pochela da uochavash... josh da nauchish da razlikujesh i bice super.. hehehe... s tim shto, krava za mene i krava za tebe nisu isto... tebi se nece svideti da ti se tako obratim, a meni nece smetati ako mi se tako obratish... i kad ti to koristish kao termin ti to koristish iz ochaja, a ja poredjenja radi...(kad kazem ti, ne mislim na tebe direktno, naravno)

Хехехе...занимљиво је слушати како се вадиш.... :lol: :lol: :lol:

Margott:
hellen vidish da si pochela da uochavash... josh da nauchish da razlikujesh i bice super.. hehehe... s tim shto, krava za mene i krava za tebe nisu isto... tebi se nece svideti da ti se tako obratim, a meni nece smetati ako mi se tako obratish... i kad ti to koristish kao termin ti to koristish iz ochaja, a ja poredjenja radi...(kad kazem ti, ne mislim na tebe direktno, naravno)

Pa gde si bwe, nema te 100 godina. Nedostajala si...

Smesno je kako ljudima mozes lepo sve da kazes, zapakovano, pa cak i ako razumeju nece se uvrediti, ali ako im skreshesh - onda ce se uvrediti i ako nisu razumeli sustinu.

Kada nekome kazes da je malo lep - nista (cuje samo ono lep), a ako mu kazes da je ruzan u pm, e to je strasno. :twisted: :twisted:

Da li se to meni čini ili vi napadate Margott zato što je drugačija?
To je baš tužno. Lepo je kada su ljudi različiti, tako možemo da učimo jedni od drugih. Mislim da bi trebali da budete srećni kada god neko iznese stav koji se ralikuje od vašeg ili možda ima drugačiji stil izražavanja...

Bilo bi baš bezveze kada bi se Margott naljutila i ućutala.

hellen, laskash sebi... izvlachiti se iz chega, tvoje nesvesti?
ja samo posmatram ove zene u pokushaju, i dajem im pomalo mrvica kao pokislim golubovima, da neshto prezalogaje, i dusha mora da jede... jel se to i kod tebe nazire glad ili samo bes usled spoznaje bespomocnosti u tupoj masi zena u pokushaju?

Margott:
hellen, laskash sebi... izvlachiti se iz chega, tvoje nesvesti?
ja samo posmatram ove zene u pokushaju, i dajem im pomalo mrvica kao pokislim golubovima, da neshto prezalogaje, i dusha mora da jede... jel se to i kod tebe nazire glad ili samo bes usled spoznaje bespomocnosti u tupoj masi zena u pokushaju?

:lol: :lol: :lol: То је борбени дух! Још увек настављаш да се копрцаш? :wink:

da totalno si me onesposobila, golubice... pazi samo da se ne sapletesh i polomish vrat na silne konopce koje zatezesh, u najboljem sluchaju ti se dlanovi okrvave i umresh od sepse... tako uglavnom biva...

ma jok... sad shta god da uradi nece da bude dobro... da je znala da popricha sa drugaricom uradila bi to na pochetku, ako nije znala, mogla je da ima toliko mozga da se ne mesha ako zna da ne moze da ima chistu savest...al dobro... to joj je za sledeci put da zna da ne gura svoju njushku u tudja posla... chak ni gao "medvedju uslugu"...

Margott:
shta je vd, boli istina pa se hvatash za estetiku mojih rechi?! pa za svinje svinjski... kako to da si bold-ovao/la samo negativno, nisi ono gde govorim da osoba sa kojom si treba da zna ko si i koje su tvoje zelje, licemeru feministichki...
nije margot mushko nego vi raspade prihvatate za zene... to nisu zene, to su krave koje ne zasluzuju ni gram poshtovanja... poserem se ja po sred vasheg kriterijuma jedne zene... zene se tako ne ponizavaju... nikad![/quote

ZA SVE SI U PRAVU . IZGLEDA DA LJUDE NAJVISE BOLI ISTINI U OCI DA POGLEDAJU . :!:

Betty:
ŠTA SI JOJ TI? VANBRAČNI OTAC?
Šalim se, da nema vas ne bi bilo zanimljivo....(ne govorim o prinčevima iz uže Srbije, oni ionak ne postoje)

BITNO JE SAMO DA JE MARGOTT PRAVIM IMENOM NAZVALA NEKE STVARI .
A I VRLO MI JE SIMPATICAN NJEN NACIN IZRAZAVANJA I VOLIM NJENE KOMENTARE. I NE RAZUMEM ZASTO TAKO NAPADATI NEKOGA KO IMA TE UMETNICKE SKLONOSTI DA TAKO SLIKOVITO POSTAVLJA OPISNE PRIDEVE NA MESTA NA KOJIMA I TREBA DA STOJE :?:
ZAR NE :?:

MONTE KRISTO:
Betty:
Šalim se, da nema vas ne bi bilo zanimljivo....(ne govorim o prinčevima iz uže Srbije, oni ionak ne postoje)

A I VRLO MI JE SIMPATICAN NJEN NACIN IZRAZAVANJA I VOLIM NJENE KOMENTARE. I NE RAZUMEM ZASTO TAKO NAPADATI NEKOGA KO IMA TE UMETNICKE SKLONOSTI DA TAKO SLIKOVITO POSTAVLJA OPISNE PRIDEVE NA MESTA NA KOJIMA I TREBA DA STOJE :?:

margott ima pameti i stila, a to sto nekima bode oci svojim postovima... da se ne prepoznaju ne bi se bunili... :)

sanja:
MONTE KRISTO:
Betty:

margott ima pameti i stila, a to sto nekima bode oci svojim postovima... da se ne prepoznaju ne bi se bunili... :)

pali, gico :twisted: ti mora da radiš u kasapnici near by Margott Nbgd.

beti uzivam da posmatram tebe kako balavish i koliko si ponosna na to shto skupish koji gram mozga da odgovorish... toliko je ochigledan tvoj strah od samospoznaje, tj chinjica da nemash alternativu nego da kometarishesh neshto krajnje bezazleno, zar se toliko ugrozeno osecash?.. pokushavash da vrdjash, da budesh ironichna, da simulirash humor a na kraju ispadne kao da je retardirano dete izbalavilo papir jer mu je neko oteo omiljeni flomaster.. fuj...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back