ona ga vara...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
he, he, he...sta je tema, Margo i li prevara?
Ok, njen recnik je zbilja radikalan , ali pitam svakog od vas, kako bi reagovao i kakav recnik bi koristio da i sam bude prevaren? Ali onako iskreno!
Ja sam jedna zaista civilizovana osoba, koja kad joj kazu mars u autobusu, pocrveni zato sto su je uvredili! Stotinu puta sam p.o.p.i.z.d.e.l.a na sebe zbog toga!
A kad sam se nasla u situaciji da budem izigrana od coveka koga sam smatrala svojom idealnom polovinom, padale su mi na pamet razne GADNE reci...*****, drolja, lazov, skot, izdaja, lomiti ruke, odseci...!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Naravno, proslo me je :wink: PREBOLELA SAM...
Tema je mnogo ozbiljna, i ne radi se tu o seksu, vec o izdaja, kako cini mi se Inko rece...To su najdublja covekova osecanja, koja izvlace na povrsinu najtamnije strane nase prirode...I stoga ih ne treba ulepsavati ni na koji nacin, da bismo bili sposobni da ih realno sagledamo, i da se s njima izborimo..
PS.
molim vd da batali podele na nas i njih

SINDI:
Ok, njen recnik je zbilja radikalan , ali pitam svakog od vas, kako bi reagovao i kakav recnik bi koristio da i sam bude prevaren? Ali onako iskreno!
Ja sam jedna zaista civilizovana osoba, koja kad joj kazu mars u autobusu, pocrveni zato sto su je uvredili! Stotinu puta sam p.o.p.i.z.d.e.l.a na sebe zbog toga!
A kad sam se nasla u situaciji da budem izigrana od coveka koga sam smatrala svojom idealnom polovinom, padale su mi na pamet razne GADNE reci...*****, drolja, lazov, skot, izdaja, lomiti ruke, odseci...!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Tema je mnogo ozbiljna, i ne radi se tu o seksu, vec o izdaja, kako cini mi se Inko rece...To su najdublja covekova osecanja, koja izvlace na povrsinu najtamnije strane nase prirode...I stoga ih ne treba ulepsavati ni na koji nacin, da bismo bili sposobni da ih realno sagledamo, i da se s njima izborimo..
PS.
:roll: na srecu bila sam jednom prevarena i nije
bolelo tako.....valjda nije bila ljubav :?
boga mi sada bi leteli i tanjiri i case,sevale razne reci i bilo bi me briga sta ko misli o mom recniku :evil:
prevara je uvek bilo i uvek ce ih biti ali treba bar biti iskren prema partneru prije nego se desi neko zlo.zene varaju kada su zapostavljene,ne cenjene ili
same prevarene :oops:
muskarci varaju gde stignu i koriste svaku priliku
nadajuci se da ce ispasti strasni frajeri i na zalost
nisu svesni posledica......bice jednom i oni prevareni.....kada se najmanje nadaju :x

Margott:
shta je vd, boli istina pa se hvatash za estetiku mojih rechi?! pa za svinje svinjski... kako to da si bold-ovao/la samo negativno, nisi ono gde govorim da osoba sa kojom si treba da zna ko si i koje su tvoje zelje, licemeru feministichki...
nije margot mushko nego vi raspade prihvatate za zene... to nisu zene, to su krave koje ne zasluzuju ni gram poshtovanja... poserem se ja po sred vasheg kriterijuma jedne zene... zene se tako ne ponizavaju... nikad!

Sta ces margot , kad ih ima mnogo , mnogo vishe...od ovih drugih...

zona:
SINDI:
PS.
:roll: na srecu bila sam jednom prevarena i nije
bolelo tako.....valjda nije bila ljubav :?
boga mi sada bi leteli i tanjiri i case,sevale razne reci i bilo bi me briga sta ko misli o mom recniku :evil:
prevara je uvek bilo i uvek ce ih biti ali treba bar biti iskren prema partneru prije nego se desi neko zlo.zene varaju kada su zapostavljene,ne cenjene ili
same prevarene :oops:
muskarci varaju gde stignu i koriste svaku priliku
nadajuci se da ce ispasti strasni frajeri i na zalost
nisu svesni posledica......bice jednom i oni prevareni.....kada se najmanje nadaju :x

Ovo je pogled malo nezreo, kao da je tinejdzerski.
Ali ako si frajerka, onda ti sleduju frajeri , pa se ne ljuti kad se sama u to kolo hvatash.

S_K_V_O:
rastamann:
Zashto nisu primereni? Navikli ste na decije pesmice?

Ne, nego nismo navikli da se ljudi nazivaju moronima, kravama, pacovima, skotovima i sl.
Takvo ponasanje je krajnje nekulturno i necivilizovano i da to kaze nekome in real life izvrsila bi krivicno delo uvrede.
licemeru
nije ti kulturno shto nekog ko jeste DROLJA nazovem DROLJOM, RASPADOM I PACOVOM? a da necesh mozda orden za fer igru da joj dam?
kako cesh da razlikujesh ljude koji ne prave takva govna sebi u zivotu, od takvih raspada?
alo bre ljudi, skotovi ako hoce da budu skotovi treba snose posledice svog skotizma...
pazi nije lepo za kurvetinu da kazesh da je kurvetina.. pa da...
ajde ja platim ciganina nekog da te siluje na ulici i josh mu platim da te prebije ako ga optuzish za silovanje, vazi?
da li sad vidish razliku????

E bas nisam karakter.
Ne treba da joj damo orden casti, jesam li ja rekla da treba?
Nisam licimer, to je osobina koju najmanje podnosim,ali NISAM ni ISKLJUCIVA. Moj komentar se inace nije odnosio na Margott's postove iskljucivo na ovoj temi nego uopste.

Niko ovde ne podrzava ponasanje drugarice osobe koja je postavila temu, nepodeljeno misljenje je da to nije u redu i ja ne vidim da je osoba koja je postavila temu uopste pitala da li je to ok ili ne.

Koliko sam ja razumela, smeta joj:
1)sto je "paravan" a time i saucesnik, a to ne zeli da bude, pa trazi savet
2)sto se razocarala u prijateljicu, pa tt zeli da podeli sa nama
Ne pita:
1)da li je ponasanje njene prijateljice ok or not(posto je jasno da nije) mada su se svi bacili da ga popljuju(sto je razumljivo)

Sad mozda neko moze da joj kaze da joj moron veci od drugarice, ja necu...prvo zato sto vidim da devojka to nije...a i zbog toga sto bih(da ne budem licimerna) MOZDA i ja trpela ponasanje osobe koje osudjujem ako je to prijatelj(prijateljica) koji me je itekako zaduzio u zivotu i kome dugujem neizmernu zahvalnost(spasla mi zivot na pr.- primer je extreman, ali cisto da pokazem kako nije sve crno i belo i kako ne treba olako kvalifikovati ljude na taj nacin-hajde sad nek neko kaze da bi u takvom slucaju prekinuo prijateljstvo tek tako).

Sad odoh definitivno, svako dobro zelim.
Evo i jedan smajlic za pozitivce :D
i jedan za negativce :twisted:

Dobro, ako cemo da se okanemo njene drugarice i da se pozabavimo samom temom:

Nisam bio u takvoj situaciji, ali ne znam kakav da mi je ortak, i ne znam sta da je ucinio za mene, to ga ne amnestira za ceo zivot. U takvoj situaciji morao bi da bira - ili da prestane, ili da me ne stavlja u usta kao izgovor za njegovo varanje. A u svakom slucaju bi u mojim ocima nisko pao jer je prevara ljigav cin i samo slabici i kukavice pribegavaju istoj.

Ako moze ta drugarica da vara muza sa kojim je napravila troje dece, sta bi nju sprecilo da sutradan 'prevari' (izneveri or whatever) tu njenu drugaricu?

A taj :twisted: za negativce moze i drugacije da se protumaci :mrgreen: ;)

S_K_V_O:
Koliko sam ja razumela, smeta joj:
1)sto je "paravan" a time i saucesnik, a to ne zeli da bude, pa trazi savet

netachno... da ne zeli ne bi to radila, nego bi sela i razmislila shta je etichki... nju boli dupe da li je etichki shto se tiche drugih, bitno joj je da njoj ne fali dlaka s glave, ali zeli da pomogne drugarici koja je idiot.. zatvoren krug.

S_K_V_O:
2)sto se razocarala u prijateljicu, pa tt zeli da podeli sa nama

i ti meni kazesh da to nije moron?
razocharala se a podrzava je i pokriva u onome shto je razocharava... svashta

S_K_V_O:
Sad mozda neko moze da joj kaze da joj moron veci od drugarice, ja necu...prvo zato sto vidim da devojka to nije...a i zbog toga sto bih(da ne budem licimerna)

zato shto vidish... shta bre ti vidish.. ne vidish ti da je ona ok nego si se prepoznala, radish isto shto i ona... podrzavash idiotizam samo da bi ispala "ok".. da ne bi ispala licemer?! hahahahahha e zakasnila si...

S_K_V_O:
MOZDA i ja trpela ponasanje osobe koje osudjujem ako je to prijatelj(prijateljica) koji me je itekako zaduzio u zivotu i kome dugujem neizmernu zahvalnost(spasla mi zivot na pr.- primer je extreman, ali cisto da pokazem kako nije sve crno i belo i kako ne treba olako kvalifikovati ljude na taj nacin-hajde sad nek neko kaze da bi u takvom slucaju prekinuo prijateljstvo tek tako).

Sad odoh definitivno, svako dobro zelim.
Evo i jedan smajlic za pozitivce :D
i jedan za negativce :twisted:

koji si ti mediokritet... uzas... na shta potroshih tastaturu...

Margott
vatra
sve sto je trulo treba da sagori... da napravi mesto za zdrave izdanke ... jer ovako samo zauzima mesto onog sto treba da bude

+ drugi princip koji su zastupali drugi clanovi
ono sto izgori je djubrivo... ili djubre :!: koje sluzi da ono novo bude jace i zdravije

ostale linije necu da povlacim... uradite to sami
sve je jasno

Ne bih se kladila da ne bih podržala svoju prijateljicu kada bi prevarila partnera...
Kada bi to radila KONTINUIRANO predložila bih joj da raskine s njim...
s druge strane, treba osmotriti čitav kontekst tyv.izdaje i prevare. Niko to apriori ne zaslužuje, da bude prevaren (zašto pošteno ne reći da je kraj???), ali nije ni apriori za osudu da malo iskorakneš iz veze...
what you give is what you get, hm?

I sve ove teske reci zbog malo sexanja sa strane? :shock:

Ja ne osudjujem ni tu zenu sto vara muza, ni prijateljicu koja je pokriva, iako joj se to ne svidja, (ali ja bih uradila i gore stvari za moju najbolju drugaricu).
I kako je moguce da ste svi tako moralni, verni, posteni...osudjujete zenu koja ima ljubavnika kao da je najgori kriminalac!! A tipovi na ovom forumu se hvale kako bi posexali svaku zgodnu i manje zgodnu cicu i niko nista. Jos bar da ne pricaju o tome, nego moraju da se hvale, a verujem kad nemaju sa cim da se hvale onda izmisle. Zene to rade diskretnije i za sebe, ne za druge. I ja nikad ne bih nesto lose pomislila o zeni koja odrzava uspesan brak i ima ljubavnika. Sta vise mislila bih da je bas zenska i po!

E super, posto to nije tako strasno, iskreno se nadam da ce tebe neko tako da vara, pa ti posle smatraj sve to za 'cool' i o njemu nemoj nista lose da pomislis, cak ga smatraj uspesnim... Pa jos zakaci neku polnu bolestinu koju ce ti dragi doneti od svoje ljubavnice, i sve to smatraj finim i lepim, itd... AIDS se tako najbrze siri, tek da se zna...

Sve je to ok i nije za osudu... ma naravno...

To sto ima kretena i medju muskarcima, to nije za opravdanje doticne zene...

Ako ti ne odgovara sa nekim, lepo mu kazi, pa onda idi kod drugog ko te usrecuje... Varanje je najljigaviji moguci nacin ponasanja zato sto bi ona na sigurno - ajd' da se malo krese sa tim ljubavnikom, pa kad je ona sutne ona se vrati muzu, i tako dalje... Ako je to tebi normalno i ok i super - neka se to tebi desi pa onda sagledaj iz te perspektive...

lulumejlu:
Ja ne osudjujem ni tu zenu sto vara muza, ni prijateljicu koja je pokriva, iako joj se to ne svidja, (ali ja bih uradila i gore stvari za moju najbolju drugaricu).
I kako je moguce da ste svi tako moralni, verni, posteni...osudjujete zenu koja ima ljubavnika kao da je najgori kriminalac!! A tipovi na ovom forumu se hvale kako bi posexali svaku zgodnu i manje zgodnu cicu i niko nista. Jos bar da ne pricaju o tome, nego moraju da se hvale, a verujem kad nemaju sa cim da se hvale onda izmisle. Zene to rade diskretnije i za sebe, ne za druge.I ja nikad ne bih nesto lose pomislila o zeni koja odrzava uspesan brak i ima ljubavnika. Sta vise mislila bih da je bas zenska i po!

naravno.. jer ne znash za bolje, nesrecnice, pa mislish da je fora zaje.bati shabana koji se lozi da je poje.bao neku glupachu, jado, umesto da budesh zena, ti se spushatash na to da budesh veci raspad od njega... volela bi da ti vidim facu kad ti muz dodje, legne pored tebe i poljubi te u chelo nakon shto je diskretno polizao svoju diskretnu ljubavnicu.... osetish diskretan miris tudje vagine na svom chelu,a?
diskrecija... i ja kazem...
ti si slika i prilika onoga o chemu sam govorila na ovoj i temi prava zene... drago mi je shto postojish kao primer ostalima...
:twisted:

Margott:
lulumejlu:
I kako je moguce da ste svi tako moralni, verni, posteni...osudjujete zenu koja ima ljubavnika kao da je najgori kriminalac!! A tipovi na ovom forumu se hvale kako bi posexali svaku zgodnu i manje zgodnu cicu i niko nista. Jos bar da ne pricaju o tome, nego moraju da se hvale, a verujem kad nemaju sa cim da se hvale onda izmisle. Zene to rade diskretnije i za sebe, ne za druge.I ja nikad ne bih nesto lose pomislila o zeni koja odrzava uspesan brak i ima ljubavnika. Sta vise mislila bih da je bas zenska i po!

naravno.. jer ne znash za bolje, nesrecnice, pa mislish da je fora zaje.bati shabana koji se lozi da je poje.bao neku glupachu, jado, umesto da budesh zena, ti se spushatash na to da budesh veci raspad od njega... volela bi da ti vidim facu kad ti muz dodje, legne pored tebe i poljubi te u chelo nakon shto je diskretno polizao svoju diskretnu ljubavnicu.... osetish diskretan miris tudje vagine na svom chelu,a?
diskrecija... i ja kazem...
ti si slika i prilika onoga o chemu sam govorila na ovoj i temi prava zene... drago mi je shto postojish kao primer ostalima...
:twisted:

Haha kako si ti jedna bolesna osoba :lol:
Znaci, ja volim da opsujem, socno, ali ti si jedna vulgarna, umobolna, neizivljena,glupa...hm...krava :lol:

ja sam sve shto zamislish, crna da crnja ne mogu biti, ali zato si ti tu, lepa... a to krava mi laska zato shto vrlo dobro znam kada zensko koristi taj izraz, potezi ochajnice :lol: ... samo uzivaj... i gledaj da i ti ne pokrshish neka pravila zbog bolesne krave...

Margott:
ja sam sve shto zamislish, crna da crnja ne mogu biti, ali zato si ti tu, lepa... a to krava mi laska zato shto vrlo dobro znam kada zensko koristi taj izraz, potezi ochajnice :lol: ... samo uzivaj... i gledaj da i ti ne pokrshish neka pravila zbog bolesne krave...

Sre, 15. decembar 2004 17:09 PRAVA ZENE?! Odgovorite sa citatom

--------------------------------------------------------------------------------

da li je i jedna od svih tih krava koje teze nekoj ravnopravnosti i vihse nego uobichajenom poshtovanju, razmislila o odgovornosti chinjenicama koje nosi ta ista ravnopravnost...

:?: :!: :lol:

Sve sto zelimo da kazemo moze se reci na dva nacina: lep, pristojan, kulturan nacin doprinosi da neko zaista ukapira o cemu govorimo i da porazmisli o tome (tiha voda breg lomi), ruzan i nepristojan, uvredljiv nacin izaziva potpuno suprotan efekat, odnosno isto toliko uvrddljive komentare i svadju...
A vidim da bi se ovde neko bas SVADJAO! A zasto mnogi sebi dozvoljavaju da padaju na te providne provokacije????

hellen vidish da si pochela da uochavash... josh da nauchish da razlikujesh i bice super.. hehehe... s tim shto, krava za mene i krava za tebe nisu isto... tebi se nece svideti da ti se tako obratim, a meni nece smetati ako mi se tako obratish... i kad ti to koristish kao termin ti to koristish iz ochaja, a ja poredjenja radi...(kad kazem ti, ne mislim na tebe direktno, naravno)

kad Margot kaže krava ona hoće da uvredi, pri tom je njoj samoj to verovatno simpatičan nadimak (ko te tako zove?)
Kad to kažu druge žene, one joj laskaju :shock:
ništa ne razumem.... :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back