ona ga vara...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vidish beti, ti si jedna od svih tih muchenica nesposobnih da sagledaju svoju mizeriju, jad i chemer, pa pokushavajuci da se poseresh po nekome, mislish da cesh uzdici sebe... i nije to strashno, to radish na tako jadan i dechji nachin da choveku bude zao... zudish valjda za paznjom, za neznoshcu pa i za svadjom, nema ko da se svadja sa debilom, ni to ne umesh a da ne izgleda kao da si retardirana... ajde da bar umesh neshto konstruktivno da kazesh, nego hranish svoju sujetu provincijalskim govnima, ohrabrujuci sebe da cesh biti tvrd orah u svekrvinoj torti(velik motiv!!!), a salomice te kao dete u pubertetu, i tako raspaloj, jedina tvoja obaveza bice da udovoljish njenom sinu "u ime ljubavi" i da shto kvalitetnije mrzish nju kao svog lichnog dzepnog dzelata i sebe shto uopshte imash rupu vishe medju nogama...

Ja bas volim da gledam zene kako se svadjaju.. :lol: pogotovo kada se svadjaju "najbolje" drugarice.. tada u principu uvek padaju najvece uvrede... hehehe :P mnogo ste bre jadne... zene su najvece zlo na ovom svetu... sujetne, zajedljive, zavidne i ljubomorne... dobre ste samo za tucanje 'bem vam sunce blesavo.. hahahahahaha :lol:

ma ja se samo igram i hvatam krivine...
nego, ne reče mi, jesi li dete vojnoglica crnogorca ili nisi?
jel tvoj tata zna kakve ti ovde reči koristiš (gico mu dođe ko tepanje, za novobeogradske kRAVE, raspade i slične)

pa verovatno zato shto si ti takva "mushkarchina" pa je to jedino shto i umesh sa zenom... kojoj zeni treba ovako neshto?... da te odvede u krevet i kaze ti ajde sad idi malo kuci... mada mislim da tebi ne bi smetalo... ko baterija si, punish se i praznish... fuj...

Margott:
beti uzivam da posmatram tebe kako balavish i koliko si ponosna na to shto skupish koji gram mozga da odgovorish... toliko je ochigledan tvoj strah od samospoznaje, tj chinjica da nemash alternativu nego da kometarishesh neshto krajnje bezazleno, zar se toliko ugrozeno osecash?.. pokushavash da vrdjash, da budesh ironichna, da simulirash humor a na kraju ispadne kao da je retardirano dete izbalavilo papir jer mu je neko oteo omiljeni flomaster.. fuj...

EVO , PA ZAR NIJE OVO DIVNO SROCEN KOMENTAR :?:

I PLUS ME DOBRO NASMEJE :!:

Margott:
pa verovatno zato shto si ti takva "mushkarchina" pa je to jedino shto i umesh sa zenom... kojoj zeni treba ovako neshto?... da te odvede u krevet i kaze ti ajde sad idi malo kuci... mada mislim da tebi ne bi smetalo... ko baterija si, punish se i praznish... fuj...

Vidi ti nju... :? ja ih animiram kako bih prebacio teziste njihovog besa sa tebe na mene a ti mi tako vracas, sa gadjenjem... :D mislio sam da smo drugari, ali ocigledno ti nije potrebna moja pomoc.. :wink: ma koji se djavo ja uopste brinem za vas, rastrgnite se kao besni psi ako je to ono sto zelite.. :P

Zar ne obožavate kada se na forumima i u ostalim prilikama za diskusiju pojave ovi "VELIKI MOZGOVI" koji daju sebi za pravo da pljuju po svačijim komentarima samo da bi izlečili svoju soc. fobiju?

WoW!

ona ga Fara...ona i onaj se prndaju...
prndaju se ona...str.1
prndaju se ona...str.2
prndaju se ona...str.3
prndaju se ona...str.4
prndaju se ona...str.5
prndaju se ona...str.6
prndaju se ona...str.7
prndaju se ona...str.8

pls. nastaFite, nishta bolje od dooooooooobre prndachine... :wink:

Moj ti je savjet cuvaj se takvih osoba jer one znaju na kraju i tebi upropastiti vezu ili brak da se pocnu nabacivati nekom s kim si ti . Ako nece da poslusa tvoje savjete onda je pusti neka sama tone , i pokusaj joj dokazati da ne zelis pokrivati njene gluposti . Nije mi samo jasno kako takve osobe nadju tako dobre muzeve , da ne vidi dalje od nje............!!!!!!!!!!!!

a ja ne kapiram zasto si ti "ogorcena"?!
njen muz, njen svaler, njena briga!!!

I meni je to nejasno. Dobro, u redu je da joj ukazes sta sve moze da izgubi i da ce se, mozda, kajati... U redu je sto ne zelis da budes paravan... Ali, sto bi ti bila ogorcena, pa ona je TVOJA prijateljica. Ja sam uz prijatelje i u dobru i u zlu, i kad su u pravu i kad nisu. Ne mislim sad na neke ekstremne slucajeve.
Bas mi sinoc koleginica prica istu situaciju, i ona je ogorcena na prijateljicu, ali sam uklavirila da joj najvise smeta sto su bili bracni tandem, druzili se ucetvoro, isli kod njih u goste (napolje), a sad toga nece biti.

Moj ti je savjet cuvaj se takvih osoba jer one znaju na kraju i tebi upropastiti vezu ili brak da se pocnu nabacivati nekom s kim si ti . Ako nece da poslusa tvoje savjete onda je pusti neka sama tone , i pokusaj joj dokazati da ne zelis pokrivati njene gluposti . Nije mi samo jasno kako takve osobe nadju tako dobre muzeve , da ne vidi dalje od nje............!!!!!!!!!!!!

mislim da će joj dobro dpći tvoj savet, čak i posle 5 god od postavljanja teme:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back