Cao svima..
E,ovako,imam par pitanja...
Vec sam drzao ovu dijetu i oslabio 4-5kg (koliko mi je i trebalo) ali sad sam se ponovo ugoio..malo vise
trebam da smrsam 10kg (sad su prosli svi rodjendani u mojoj porodici,sem mog) tako da ce to valjda biti izvodljivo...Krenuo sam sa dijetom pre 4 dana (danas mi je bio vocni dan) i super je podnosim...
Kada mogu da jedem ribu a kada soju?(kojim danom)
Koliko ce mi priblizno vremena trebati da skinem 10kg?
Da li vocnim danom mogu da pijem Nectarove 100% vocne Life sokove bez dodatog secera?
Da li mogu da jedem kukruz kada je skrobni dan( 2.dan)?
Da li moram da mejam svaki dorucak?tj pon 2 mandarine,ut 2 jabuke,sreda 1 grejp ili mogu samo mandarine,pa posle samo grejp itd?
Kad se kaze pica sa kecapom da li se misli samo testo na kome se nalazi kecap?
Da li trebam sto vise vode da pijem i odredjeno oko 2l?? (dnevno popijem preko 2,5l,da li skodi?)
Da li moram da se bas aktivno krecem? (idem od skole do kuce svaki dan oko 10min,jako cesto imamo fizicko,ne koristim lift...da li je to dovoljno?)
Svaki savet ce mi puno znaciti i koristiti...Hvala
E,ovako,imam par pitanja...
Vec sam drzao ovu dijetu i oslabio 4-5kg (koliko mi je i trebalo) ali sad sam se ponovo ugoio..malo vise

Kada mogu da jedem ribu a kada soju?(kojim danom)
Koliko ce mi priblizno vremena trebati da skinem 10kg?
Da li vocnim danom mogu da pijem Nectarove 100% vocne Life sokove bez dodatog secera?
Da li mogu da jedem kukruz kada je skrobni dan( 2.dan)?
Da li moram da mejam svaki dorucak?tj pon 2 mandarine,ut 2 jabuke,sreda 1 grejp ili mogu samo mandarine,pa posle samo grejp itd?
Kad se kaze pica sa kecapom da li se misli samo testo na kome se nalazi kecap?
Da li trebam sto vise vode da pijem i odredjeno oko 2l?? (dnevno popijem preko 2,5l,da li skodi?)
Da li moram da se bas aktivno krecem? (idem od skole do kuce svaki dan oko 10min,jako cesto imamo fizicko,ne koristim lift...da li je to dovoljno?)
Svaki savet ce mi puno znaciti i koristiti...Hvala