carolina 212
Aktivan član
- Poruka
- 1.768
Plivanje je najbolje jer se razvijaju svi misici
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
folklor je dobar sa te strane što su kud-ovi dugogodišnje ustanove i sigurno,maja79:i ja sam planirala svoju cerkicu da upisem na tako nesto.ali se dvoumim oko foklora ili nekog modernog plesa?
molim te nemoj da napraviš od deteta muškobanjastu gromadu ogrubelihmaja79:da bi imala lepo telo nesto mora da trenira.
Majo, a da ti kreneš sa tzv. " Iračqom dijetom ", pa da vidiš kakve to daje rezultate, a ?!? :-)maja79:ja snimila zucnu kesu i bubrege i sve je ok.a devojka 81 godiste koja je debela bas oko 90kg ima kamenje i mora na operaciju.kazu da se to dobija od teske,masne srpske hrane.tako da sam se dozvala pameti ali sam odlucila da krenem sa un dijetom.i ovog puta planiram da izdrzim sva tri meseca a ne dva kao prosli put.pa daj da promenimo taj metabolizam!
maja79:ja drzim un dijetu ali sam resila da pijem jabukovo sirce pre jela.a odlucila sam da kupim sobnu biciklu .samo da vidim koliko to zadovljstvo kosta i gde da nabavim polovnu ili novu a?
maja79:ti si bas pravi lajavko a?pa ne pomaze brate vidis.ja posle sex sam jos vise gladna...