ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
covece,buki,sta se s tobom desilo,opet te krsta ufatila pod svoje,ne secam se da si ikada ovoliko postovao,mozda u pocetku daleke 03 a kasnije par postova nedeljno od kojih obavezno moj ti usput

jel imas neki problem??ostavila te devojka??ozenio si se?? treba da se zenis pa FRKAAAAAAA ....? :)

otvori srce,ja pitala gde je jagoda i ona je potonula u neki bezdan valjda frka oko faksa,ebo te ko da joj nesto pojelo mozak,samo se ponavlja

brinem se

evo ja sam kao na dijeti ustvari je to vise zdravija ishrana. jedu se sveze salate, voce, kuvano povrce, e sad deo koji me je privukao krompir i integralni makaroni neograniceno, malo mesa ali peceno nemasno, i malo mlecnih proizvoda ali nemasnih, obranih. e sad problem je malo kod nalazenja nemasnih mlecnih proizvoda, belih sireva nema, ili ih ja nisam pronasla, a zutih ima sa samo 7% masti. eto tako, malo se samo organizovati i citati sadrzaje i opis proizvoda....

pozz

ja nisam na dijetama bas nikakvim.ne jedem posle 18h i od veceras krecem u teretanu.malo steper,traka,bicikla pa sta bude.ma samo da se ne ugojim to mi je vazno!a dijetu mogu samo preko leta i na prolece da drzim a preko zime mi nikad nije uspelo.

ako do 18 h svasta natrpas u sebe, tesko da mozes odrzati kilazu pa je dzabe i da ne jedes nista uvece, ako si u toku dana preterivala. nikako da shvati da nije resenje u - mesec dana dijeta, mesec jedem itd. vec da se izmeni ishrana u potpunosti! kada 90% vremena vodis racuna, onih 10% ne moze u velikoj meri da ugrozi kilazu. UMERENOST u svemu!

pa doruckujem,rucam i uzinam eto to ja sve i tako vec ima 10 dana.ne mrsavim to je tacno,ali i ne gojim se.sto ja obicno u ovo vreme znam i da se ugojim,a vec sam krenula i sa teretanom pa bas me zanima kako cu da izgledam za mesec dana.

samo napred majo, stvarno zelim da uspes - ali na zdrav nacin, a ne nekom dijetom. svaka korekcija ishrane je na neki nacin dijeta :) , samo sam ja bas protivnik izgladnjivanja i gluposti tipa "ako izmenis redosled namirnica nema efekta" ??!!

evo ja se psihicki pripremam za bozicni post, koga se pridrzavam kao i uskrsnjeg poslednje dve godine, i za to vreme se odlicno osecam, organizam se oslobodi teske i masne hrane, jede se vise voca i povrca, ribe ali jedino mi fali jogurt :( ali, ok je, prija mi i preporucila bih svakom ko zeli da proba bar nedelju-dve. naravno, ogradjujem se i govorim iz licnog iskustva (poznajem ljude koje to iscrpljuje i ne prija ima), mene post dva puta godisnje bas preporodi!

majo navijam za tebe, javi kako ide i ako zelis da razmenimo iskustva, javi se na pp (ako si citala ranije sam imala par postova, jer sam i ja bila u problemu sa kilogramima, a uspela sam da oslabim preko 15 kg i da odrzim tezinu od 60 kg vec oko dve godine a da nisam na dijeti i da uzivam u hrani koju volim)

Procitah od prve stranice do 165 sve sto ste pisale...
Moze li mala pomoc?
Vocni dan da li to znaci da se ceo dan jede samo voce?
Vodeni dan - zar se samo pije voda toga dana?????????????
Dajte po danima menu - pa da krenem u kupovinu za 90 dana....
Ne bih vas bas maltretirala sa ovim, ali izleteh se tu pred nekim strankinjama o toj vasoj dijeti i sad me blam da zenama ne dam tacne instrukcije sta, kako i koliko..i zamislite ako jos posle 90 dana ne omrsave...
Hvala unapred
Poz

Izvinite ako ponavljam pitanje - nisam imala snage da citam celu temu - evo o cemu se radi: da li se neko seca one dijete 4 kg za 4 dana? Mislim da je bilo jedan dan jogurt, jedan dan jabuke, jedan dan bareni krompir i jedan dan bareno meso... al se ne secam kojim redom. Nisam disciplinovana za neku dugačku dijetu, ali ako ova funkcionise, mogla bih 4 dana da se kontrolisem. Hvala!

Ide ovim redosledom; jabuke, bareni krompir, jogurt pa meso. Na onoj drugoj temi o dijeti dala sam svoj komentar, da se ne ponavljam. I kada budes procitala, pretposavljam da ces nastaviti po svome. Takva sam ja vrloooo dugo bila.

Die Cinderella:
Ide ovim redosledom; jabuke, bareni krompir, jogurt pa meso. Na onoj drugoj temi o dijeti dala sam svoj komentar, da se ne ponavljam. I kada budes procitala, pretposavljam da ces nastaviti po svome. Takva sam ja vrloooo dugo bila.

Hvala ti! I, da, provalila si me :) nameravam da nastavim po svome :)
Meni nije problem da vodim racuna o ishrani sistematicno - u stvari mi prija zdrava ishrana, lose mi je od cokoladica ili majoneza - i godinama sam jela samo musli/supa/salata/voce/jogurti fazon, i nikad nista posle 6, ali sad sam se upropastila i potreban mi je sok za sistem da bih se ponovo prebacila u normalan nacin ishrane, vezbanja i discipline... trenutno sam previse lenja i zadrigla da bih 2 meseca cekala na vidljiv rezultat :) Poz

odlican je efekat ali retko ko izdrzi do kraja.jer corba ima svima odvratan ukus dok meni ne,ali samo sam nedelju dana izdrzala i smrsala 4kg.ukucaj na pretrazivac medicinska dijeta i sigurno ces pronaci.

Ova dijeta sto se 4 dana vrte u krug stvarno deluje :D
Ja sam je drzala i u pocetku sam za 12 dana smrsala 5 kg :grin:
a i stala sam kod 21 :-? (iskreno dosadilo mi)
A komsinica je izdrzala 3 meseca i 25 kg manje :-D :-D :-D

Back