ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
maja79:
i ja sam planirala svoju cerkicu da upisem na tako nesto.ali se dvoumim oko foklora ili nekog modernog plesa?
folklor je dobar sa te strane što su kud-ovi dugogodišnje ustanove i sigurno,
ako joj bude dobro išlo, će imati putovanja i nastupe.
negativno je što će zavoleti trubačko-folkerski imidž, ali opet, seljoberstvo joj ne gine
išla na folklor ili ne.

moderni ples je nešto slabiji sa logistikom, ali se već godinama kod nas
održavaju takmičenja, i iznedrilo se već nekoliko extra parova, tako da se može očekivati da
će i tu biti puno nastupa i putovanja...

mogu lakse da se kontrolisem po pitanju hrane od kako sam na terapiji kod psihijatra (pijem neke lekove, kao nije mala doza ali sad je malo veca nego na pocetku

maja79:
da bi imala lepo telo nesto mora da trenira.
molim te nemoj da napraviš od deteta muškobanjastu gromadu ogrubelih
zglobova i širokih ramena.
veruj mi, nije ni malo prijatno videti sve one mečke koje igraju
košarku, rukomet, odbojku...a ni one ispijene i žilave atletičarke i gimnastičarke.

necu to ali sve ima veze i sa genetikom.za sad se vidi da je lepo gradjena osim sto ima stomacic malo je buca.a sto se mene tice i ja sam jos uvek buca treba mi nekih 12 kg jos da smrsam pa sta cu?

Nekako mi je logicno da se od folklora najvise razviju listovi, butine jer stalno skakuces i trckas, gornji deo tela tu bas i nema neku posebnu ulogu. Zato se plivanjem svaki deo tela razvija, izduzujes se i potrosis najvise kalorija, a i za celulit je najbolje

Da li sme da se pije alkohol za vreme UN dijete!? Na dijeti sam vec 15 dana, sve je OK, ali mi je iskrslo neko slavlje, pa me interesuje da li smem malo da popijem i kako to da izvedem a da ovih 15 dana ne padnu u vodu?
Molim iskusne po pitanju ove teme da mi odgovore. HITNO!

bok ljudi..evo slučajno sam pronašla ovu temu jer vas je google izbacio dok sam tražila ovu dijetu koju sam dobila pod nazivom dijeta za zdrave i debele.. :D
ako nemate ništa protiv ja bi tu pisala malo o rezultatima pa kakvi god oni bili.. :-(
danas mi je tek drugi dan..i voda odlazi u velikim količinama...he he
brat mi je smršavio 14 kg za tri mjeseca..pa se i ja nadam nekim rezultatima..
do čitanja... :-D

ja snimila zucnu kesu i bubrege i sve je ok.a devojka 81 godiste koja je debela bas oko 90kg ima kamenje i mora na operaciju.kazu da se to dobija od teske,masne srpske hrane.tako da sam se dozvala pameti ali sam odlucila da krenem sa un dijetom.i ovog puta planiram da izdrzim sva tri meseca a ne dva kao prosli put.pa daj da promenimo taj metabolizam!

maja79:
ja snimila zucnu kesu i bubrege i sve je ok.a devojka 81 godiste koja je debela bas oko 90kg ima kamenje i mora na operaciju.kazu da se to dobija od teske,masne srpske hrane.tako da sam se dozvala pameti ali sam odlucila da krenem sa un dijetom.i ovog puta planiram da izdrzim sva tri meseca a ne dva kao prosli put.pa daj da promenimo taj metabolizam!
Majo, a da ti kreneš sa tzv. " Iračqom dijetom ", pa da vidiš kakve to daje rezultate, a ?!? :-)

pojela sam večeru..tj. sladoled..i mogu vam reći da s tom dijetom nisam gladna..jedino što bi jela slatko kad je meso..meso kad se jede slatko..i tako sve obrnuto..treći dan, dvije kile su dolje..znam da je to samo voda ali lijepo za vidjeti da kazaljka na vagi ide prema dolje..još 10 kg..sustra voće..hm :???: kupila sam svega po malo..šta nije niko trenutno na toj un dijeti??

Ja jesam bila 15 dana ali sam danas morala da prekinem rodjendan mi je, nema smisla da jedem voce na danasnji dan. Inace i tih 15 dana su imali efekta(7 kg) tako da ne gubite nadu, ja se vracam ponovo posle vodenog dana.
Pozdrav!

Back