ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zavisi od metabolizma, mada je poenta UN dijete da je drzis 90 dana, da bi ti se metabolizam ubrzao i da ne bi doslo do jo-jo efekta. Ti mozes presati kada skines onoliko kila koliko ti treba, mada je onda efekat isti kao i bilo koje druge dijete. Zasto ne uzmes neki caj koji potpomaze kod prestanka pusenja oni uglavnom imaju blago smirujuce dejstvo, umanjuju nervozu, a samimi tim i ishranu na nervnoj bazi

?:
e el mora bas meso ili mogu ribe, skoljke
je l mogu neke biljke umesto?
ok verovatno mogu ribe, a biljke? npr soja, orasi
a orasi kad idu

da ih ne pitam na mail...a jesam pacenik sam vidi se po porukama i razmazena sam. samo ponestace mi para za ovo, shi.t

---MESO da ne bi pala u nesvest.....3 nedeljno,moze ali u malim razmerama,jedi piletinu....
RIBA-pogotovu,minerali(naravno nema je y recnoj,bar koliko JA znam)
---------soja,pite.....bolje jedi djevrak i to sa yogyrtm zbog kostiju....moraju vezbe da se rade,a to je minimum setnja 2x dnevno svaki dan i NE JEDI VISHE OD pyta,do 20.00h
-----spoji doruchak sa ryckom,jedi sa malo soli....pij dosta vode minimu 5 x 2dcl....PITAJ nekog ko je na fitnesu ili........morash da ista.....kupus,i sto manje hleba jedna kriska ce vishe znachiti nego bilo sta......

Evo, našla ja: :D
"1i 2 dan-solja paradajza(1svez)i parce crnog hleba na svaka 4 sata.
3i 4 dan-dorucak-parce crnog hleba sa kasikom meda i 1 solja mleka
rucak-kuvano meso i salata,hleb sa medom
uzina-1 zumance i djus
vecera-1parce hleba sa medom i solja caja
5i 6 dan-dorucak-2 jabuke(voce po zelji)
rucak-supa,hleb sa medom
vecera-kuvano meso i salata,hleb sa medom
dijeta traje 22 dana.kafa bez secera i kisela voda."
Za detalje pitaj Maju... :lol:
Pozdrav! ;-)

hvala ti "Strpljiva" ipak mi se više sviđa ova un dijeta,danas mi je 6 dan i hvatam sebe kako postajem karakterna kad je hrana u pitanju. Jedino mi je problem što ipak jedem više hleba od dozvoljenog 1 parčeta,ali se trudim da je integralni,dijet,graham i bla,bla,bla, samo ne beli. Jako me zanima kada se primete prvi rezultati?

pozdrav društvo, mislim da sam malčice uspela da smršam,danas mi je 9 dan i već lakše podnosim dijetu. Manje sam gladna i tako. Nego me jako zanima ako neko može da mi kaže,kolika treba da mi je idealna težina,visoka sam 175, a trenutno imam 72kg.

gocili:
pozdrav društvo, mislim da sam malčice uspela da smršam,danas mi je 9 dan i već lakše podnosim dijetu. Manje sam gladna i tako. Nego me jako zanima ako neko može da mi kaže,kolika treba da mi je idealna težina,visoka sam 175, a trenutno imam 72kg.

Iams idealnu tezinu...mozes jos 3 kg...sa visinom se to prati! 8-)

gocili:
za tvoju visinu idealna tezina je 65kg.a za muskarce bi bila visok 175 a tezak 75kg.

Back