plavusica_007
Početnik
- Poruka
- 21
kako se zove tema? p.s.hvalapajamaca:ima je na temi.
postavila je maja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako se zove tema? p.s.hvalapajamaca:ima je na temi.
postavila je maja
i ja sam drzala tu dijetui pao mi je pretis i secer i nisam mogla da izdrzim. Ta dijeta ti je jako losa,bolje prekini>>>>maja79:ja drzim ovog atkinsa i provodim dane na bazenu.plivanje malo za zatezanje.ali danas sam htela jedno tri puta da se srusim.pritisak mi je bio nizak a i verovatno od umora i dijete.izdrzacu kako znam samo da se spustim na 60kg.
Na ovoj temiplavusica_007:kako se zove tema? p.s.hvala
pajamaca:hahahahaha nixonka odlepile smo od vrućine
ja sam htela da padnem u nesvest juče vozeći bicikl u 7 ujutru.
danas sam rešila da pauziram...
Meni daj broj.plizzzzzzzz .....Jel se placa i koliko???? Ja imam 5 kila viska,ali vi niste svesne koliko je veliki problem...Nema sanse da ih skinem!!! Skinem 2,vratim 3 i sve tako...pajamaca:ja sam išla na bermude.
rezultat divan! ali samo dva-tri dana...
izbaci vodu,koja se jbt vrati...
išla sam 3 puta.
sada sam na dijeti uz pažnju nutricioniste.
dakle..počela sam od ponedeljka.
rekla mi je da imam 28 kg viška!!!!
(naravno mereno idealnom najidealnijom težinom koju nikada nisam imala,jer kada sam na toj kilaži izgledam ko leš...
tako da realno imam jedno 20-22 kg viška....što je staršno!!!)
i da imam 39% masti što je takođe alarmantno.
ali sa novim režimom ishrane i vežbi(vožnja bicikla)
ona tvrdi da ću biti na idealnoj težini?! do nove godine...
ajd pa da vidimo....
ako hoćeš majo daću ti telefon.
inače zayebi tablete. ne zezaj se!!!!
plavusica_007:Meni daj broj.plizzzzzzzz .....Jel se placa i koliko???? Ja imam 5 kila viska,ali vi niste svesne koliko je veliki problem...Nema sanse da ih skinem!!! Skinem 2,vratim 3 i sve tako...(((
Mozda cu UN dijetu...Od sutra!!!pozelite mi srecu
rnixon:E, da, bacila sam pogled na link koji nam je anakin poslala i samo sam dobila potvrdu za ono sto znam vec neko vreme -ljudi, Atkins je stvarno prevazidjen, stvarno je nezdrav i sigurno, ali sigurno, ti se vraca tezina cim pocnes normalno da jedes, svaki pojedeni gram UH ce ti se nalepiti i za par nedelja izgledaces jos gore nego pre dijete. Da ne govorim o tome koliko nemas snage i sl. Pa jos psihicko opterecenje, sumanuto citanje nutrition facts na svakom proizvodu itd.
Vidim da ovde ima postovalaca atkinsa, pre svih pepeljuga i maja, mozda su njihova iskustva drugacija, ali po meni to je najgora dijeta (iako je, istini za volju, stvarno efikasna).