maja79:
kod nas kosta 2500din ali ja sam cula da od jednog tretmana bas je nemoguce da se primeti.kao ima veze sa metabolizmom.pa cim sam prestala sa dijetama ugojila se 3kg.hocu da smrsam jos ali ne ide.pocnem prekinem i nerviram se 24h.razmisljam se da kupim neke tablete ali sta?
Majo, mani se tableta.
Radi na ubrzavanju metabolizma.
Uostalom, znas to i sama.
Mozes i da jedes cesce, ali manje obroke.
Izbaci slatko, tu mislim na beli secer, zatim belo brasno, masnoce...
Najvaznije je da ujutru pokrenes metabolizam. Ne mora to biti neka kolicina, ali da je jako, npr. parce sira i sl. Ja ujutru pojedem bonzitu i kasicicu meda. To je oko 6h,zatim oko 9h pojedem 2 vocke, uglavnom neke veliiiike jabuke i onda oko 12h neko integralno pecivo. Dok ne krenem kuci uglavnom popijem i jos casu mleka, jer ga obozavam. Eh, onda kuci nesto sto je rucak, ali je po terminu vise vecera...
Nemoj da gutas tu hemiju.
I, ubaci neku rekreaciju, moze i setnja.
S obzirom na trenutne okolnosti u situaciji sam da mogu samo da setam, pa tako idem peske kad god imam vremena, a trudim se da to bude bar na i sa posla, sto u proseku bude oko 1,5h brze setnje...
I, nemam problem, a imala sam ga ranije.
I, sto je najvaznije ne gladujem i manje-vise jedem sve, mada se trudim da slatkise zaobilazim u sto sirem luku jer sam po tom pitanju neuracunljiva, pa onda bolje spreciti nego leciti. Ali zato voce ubijam, jabuke najvise, mislim da ne bih mogla da zamislim svoj zivot bez jabuka...
Zelim ti da sto pre postanes zadovoljna svojim izgledom.