ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako si resila, onda samo napred Majo! Ja danas obukla ferke koje sam pre dva meseca jedva zakopcavala, a sad bez problema, jos mi i siroke u struku kao kad sam ih kupila. Bas sam bila ponosna na sebe i jos sam

evo i mene.i ja nista od dijeta.pocela atkinsa i obincno uvece prekrsim.trenutno stvari stoje ovako:dorucak i vecera voce a za rucak bilo sta i to sa crnim hlebom.a hleb crni je bajat i ne jedem svez.toliko od mojih dijeta

da ne gojim se ali i ne mrsavim.sutra mi stize svekar iz pariza,pa da vidimo sta je doneo.malo cu da se pocastim.ali od ponedeljka se nadam da probam neku dijeticu.nego nikako da pocnem.

POP Mare:
Ajde sad recite, posto upraznjavate sve te silne dijete, kakvi su rezultati do sada??? Ipak je proslo dosta vremena...
ja sam dodala 3kg i ocu da prebacim bas!i svaki dan pocnem i prekinem dijetu.sve je iz glave ali meni se samo jede...e moram da prestanem da maltretiram sebe da bar jedan dan ne mrzim sebe.ono sta sam pojela i da se vise ne opterecijem.pa ako mi i to ne pomogne videcemo...a sta je sa gipsanim bermudama jel probao neko to?

Ja ih nisam probala, ali sam cula da rezultati uopste nisu tako spektakularni kako se rekalmira (jedan konf. broj manje za tretman). Izgubis mozda 1-2 cm i vrati ti se sutradan. Nemoj da pucas pare bezveze - 50 evra, nije malo.

kod nas kosta 2500din ali ja sam cula da od jednog tretmana bas je nemoguce da se primeti.kao ima veze sa metabolizmom.pa cim sam prestala sa dijetama ugojila se 3kg.hocu da smrsam jos ali ne ide.pocnem prekinem i nerviram se 24h.razmisljam se da kupim neke tablete ali sta?

ja sam išla na bermude.
rezultat divan! ali samo dva-tri dana...
izbaci vodu,koja se jbt vrati...
išla sam 3 puta.
sada sam na dijeti uz pažnju nutricioniste.
dakle..počela sam od ponedeljka.
rekla mi je da imam 28 kg viška!!!!
(naravno mereno idealnom najidealnijom težinom koju nikada nisam imala,jer kada sam na toj kilaži izgledam ko leš...
tako da realno imam jedno 20-22 kg viška....što je staršno!!!)
i da imam 39% masti što je takođe alarmantno.
ali sa novim režimom ishrane i vežbi(vožnja bicikla)
ona tvrdi da ću biti na idealnoj težini?! do nove godine...
ajd pa da vidimo....
ako hoćeš majo daću ti telefon.
inače zayebi tablete. ne zezaj se!!!!

maja79:
kod nas kosta 2500din ali ja sam cula da od jednog tretmana bas je nemoguce da se primeti.kao ima veze sa metabolizmom.pa cim sam prestala sa dijetama ugojila se 3kg.hocu da smrsam jos ali ne ide.pocnem prekinem i nerviram se 24h.razmisljam se da kupim neke tablete ali sta?
Majo, mani se tableta.
Radi na ubrzavanju metabolizma.
Uostalom, znas to i sama.
Mozes i da jedes cesce, ali manje obroke.
Izbaci slatko, tu mislim na beli secer, zatim belo brasno, masnoce...
Najvaznije je da ujutru pokrenes metabolizam. Ne mora to biti neka kolicina, ali da je jako, npr. parce sira i sl. Ja ujutru pojedem bonzitu i kasicicu meda. To je oko 6h,zatim oko 9h pojedem 2 vocke, uglavnom neke veliiiike jabuke i onda oko 12h neko integralno pecivo. Dok ne krenem kuci uglavnom popijem i jos casu mleka, jer ga obozavam. Eh, onda kuci nesto sto je rucak, ali je po terminu vise vecera...
Nemoj da gutas tu hemiju.
I, ubaci neku rekreaciju, moze i setnja.
S obzirom na trenutne okolnosti u situaciji sam da mogu samo da setam, pa tako idem peske kad god imam vremena, a trudim se da to bude bar na i sa posla, sto u proseku bude oko 1,5h brze setnje...
I, nemam problem, a imala sam ga ranije.
I, sto je najvaznije ne gladujem i manje-vise jedem sve, mada se trudim da slatkise zaobilazim u sto sirem luku jer sam po tom pitanju neuracunljiva, pa onda bolje spreciti nego leciti. Ali zato voce ubijam, jabuke najvise, mislim da ne bih mogla da zamislim svoj zivot bez jabuka...
Zelim ti da sto pre postanes zadovoljna svojim izgledom.

dzabe pajamaco ja nisam iz bg.imamo i mi ovde nutricionistu i meni ja tada rekla da imam 18kg vise i da cu za 6 meseci da imam manje.medjutim ja sada imam 8kg vise i kako bre da smrsam.nijednu dijetu nikako da pocnem.ne ide vise.

ma isla sam i na plivanje na bazen.sad razmisaljam da pocnem ponovo da trcim.neko nam je preporucio brzo hodanje sa stapovima.kazu da to je super stvar.zamisli odem sa stapovima da trcim a ljudi mi se smeju kao ova nije normalna.

maja79:
ja sada imam 8kg vise i kako bre da smrsam.nijednu dijetu nikako da pocnem.ne ide vise.

podrzavam svakog ko zeli da koriguje ishranu, ali licno mislim da gresis jer skaces sa dijete na dijetu i preterano razmisljas o tome. ne smes toliko da se opterecujes. razumem da zelis da oslabis, ali ...

ne zelim da pametujem ili da budem pogresno shvacena - dijeta nije resenje - jedino sto ima efekat jeste dugorocna izmena navika. jer, cim prekines dijetu - kilogrami se varacaju. veruj mi Majo, imam iskustva jer sam pre tri godine oslabila 15 kilograma - i do danas se nisam ugojila! :D

imas moju podrsku i iskreno se nadam da ces uspeti. sve sto sam napisala je iz dobre namere. Pozdrav!

oslabila sam za period od godinu dana, u tome je caka.. ishranu sam pocela da korigujem negde u decembru 2002. - tada sam imala 75 kg, a prvi konkretni rezultati su se videli tek u julu 2003. (kad kazem konkretni, mislim bez jo-jo efekta!!) - tada sam imala 67 kg. izbegavala sam beli hleb i slatkise (jela sam ih jednom do dva puta nedeljno), trudila se da ne veceram i tako 6 meseci - bez nekog napora i prevelikog odricanja. naredna 3 meseca sam dosla do 62 kg ali sam u tom periodu dodala neke kucne vezbice, a do decembra 2003. sam imala 60 kg - kao i danas, posle 3 godine!
ALI, morala sam da prihvatim neke izmene kojih se i danas pridrzavam. kad steknes naviku i kad imas volje da istrajes sve se moze. mozda je nekome to dug period, ali vredelo je!

inace, visoka sam 1,76 m, ne bavim se sportom, pusim, pijem puno kafe i zbog posla sam prikovana za sto 8 sati dnevno, ali svakodnevno setam bar 30 minuta, pijem 2 -3 litre tecnosti (voda, cajevi, cedevita) i jedem voce dva puta dnevno.

Snezna_kraljica:
Ja sam visoka 171cm, teska 61kg.
Imam 32% masti i ne znam kako je to moguce i to me jako nervira...
I ja imam slican problem- 163cm/51kg , ali zato imam 30% telesne masti ( a optimalno je oko 22%). Znam i zasto je to tako - bila sam dugo na atkinsu. Nutricionista mi je objasnio da bi bilo mnogo pozeljnije da imam cak i do 5 kg vise, ali da je % masti nizi. Naravno, proporuceno mi je intenzivno bavljenje sportom.
Ja sam pre par godina, posle prvog porodjaja bila kod Maje, tada Milenkovic, a sada Astalos. Prvo mi je pokazala svoju sliku posle porodjaja, onako, meni je bilo bas utesno, jer sada je riba i po. Anyway, njen program je super, samo sto je vremenski zahtevno pridrzavati se istog, uz sve posao, decu i sl.
Ja, na zalost, nisam temperament koji ide na duze staze, sve radim brzo i intenzivno. Zato i imam toliko telesne masti, koza mi je suva, delujem anorexticno i bezivotno - skolski primer kako ne treba. Zato devojke, iz svog iskustva - predlazem zdravu ishranu od 5 obroka, nalik Majinom rezimu.

Back