ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam ko je pitao, al da odgovorim za paradajz: smrsala jesam vidi se po stvarima, po vagi nemam pojma, ne radi - stala jedna debela na nju pa je s.****** :lol: :lol: :lol: , salim se zaista nemam vagu (trebalo bi!!!!)
Nisam drzala 2 kruga, samo 1 (22 dana), a sad sam na onoj dijeti do septembra. Ne mogu da ne jedem lubenice, a u onoj dijeti mogu na vocni dan da ih krkam dok ne puknem!
Sto se Atkinsa tice, mrzim ga!!!!!!!!!! Jeste da sam najbrze smrsala sa njim, ali sam uspela sve da vratim u expresnom roku. + s.****** mecu na 6 meseci, pila ebene hormone, i dodala jos 5 kila...tako da drage moje NE Atkinsu i proteinskoj dijeti. Uzas. Ja sam jako tvrdoglava i nisam htela da slusam kada su mi pricali da ne valja...tako mi i treba.
Ali vi sto planirate da drzite te dve dijete, savet iz iskustva je da od njih odustanete i nedjete neke druge dijete.

Znaci, kao sto sam vec napisala, verzija koju sam dala je najdrasticnija. Takodje sam rekla da je Atkins u svojoj knjizi nesto liberlaniji, ali i dalje stojim iza toga da je ova dijeta smrt, pogotovo ako se opredelis da ti to bude nacin ishrane celog zivota, kao sto on preporucuje i cega se poklonici ove dijete drze.

Evo linka ka njegovom sajtu da vidite kako izgleda uvodna faza (prve dve nedelje).

http://www.atkins.com/articles/atkins-phases/phase-one/acceptable-foods

bila sam na moru i plivala sam :)
telo mi se malo zateglo osecam ali mi je apetit porastao pa kao da sam se ugojila??! heheh ma mora da su to mishici
mada mi je bolje od tog kretanja (mada i kretanjem pod stare dane mozhete da se zeznete, niko ovde nema vise 20 godina pa da radi shta oce)
a sta sad da radim kad je vrucina
i buka mi je u stanu sad je osecam pa sam zato i nervoznija
razmisljam o onoj dijeti opet, ali to mi ske.nja nokte
moj poznanik je na dijeti kod nutricioniste i dobro mu ide skidanje ali ponekad se hranim veganski i onda bih morala da odstupim od toga
nekad kao mladja sam trcala i to kretanje pomogne da se uzdrzis od hrane
bila sam nekad i mrsava ali sam imala jaku volju a meni nastupi period jake pa period slabe volje
ko me pa cita
sve sam ovo vec pisala

rnixon:
Znaci, kao sto sam vec napisala, verzija koju sam dala je najdrasticnija.

Izvini, al' ne postoje verzije Atkins dijete. Spisak koji si dala su namernice sa 0,0g ugljenih hidrata. Kad pise neograniceno, to ne znaci da treba ceo dan da zderes svinjetinu ili da jedes majonez kasicicom iz tegle! Ako pogledas tablice, videces da lepo moze da se jede povrce.

Meni deluje da knjigu nisi procitala i nasumice nesto gadjas. Ponavljam da se posle dve nedelje, svake naredne unosi po 5g ugljenih hidrata vise, treca faza povecava unos 10g nedeljno, te broj ugljenih hidrata dolazi na normalu. Nema tu niceg nezdravog. Tu moze da bude nezdrav samo tvoj izbor namirnica.

Bez potrebe da ti se pravdam i dokazujem da sam knigu procitala samo da nesto dodatno pojasnim:

1. Dijetu koju sam prekopirala sam dobila u teretani, kao verziju Atkinsa. Znaci, ja nisam nasumice birala namirnice.
2. Potom sam procitala knjugu "Nova revolucionarna dijeta" jer mi se jelovnik koji sam dobila ucino sumanut.
3. Dala sam link da svako ko je zainteresovan za Atkinsa moze da ima uvid u njegov rezim ishrane, bez obzira sto ga ja ne odobravam.

Toliko od mene. Od sad ignorisim tvoje postove jer nemam nameru da gubim vreme na dodatna prezvakavanja i objasnjenja - neki od nas moraju i da rade.

Over & out.

Prekopirala dijetu u teretani? Eto kako pojedine stvari dolaze na los glas.

Drago mi je sto si knjigu ipak procitala, ali nesto u tvojoj interpretaciji ne valja.
I nema razloga da se ljutis zbog toga.

Jao koji sam nekarakter!!!!!!!!! Ali MORAM da odgovorim:

Prekopirala dijetu u teretani? DOBILA dijetu u teretani, pa je prekucala pa je sacuvala u kompjuteru pa je PREKOPIRALA u post koji sam poslala.

Drago mi je sto ti je drago da sam procitala knjigu, to je bas lepo.

Mozda ti ne razumes moju interpretaciju, kao sto nisi razumela kako sam prekopirala dijetu?

Stvarno nema razloga da se ljutim zbog toga i ne ljutim se.

rnixon:
Bez potrebe da ti se pravdam i dokazujem da sam knigu procitala samo da nesto dodatno pojasnim:

1. Dijetu koju sam prekopirala sam dobila u teretani, kao verziju Atkinsa. Znaci, ja nisam nasumice birala namirnice.
2. Potom sam procitala knjugu "Nova revolucionarna dijeta" jer mi se jelovnik koji sam dobila ucino sumanut.
3. Dala sam link da svako ko je zainteresovan za Atkinsa moze da ima uvid u njegov rezim ishrane, bez obzira sto ga ja ne odobravam.

Toliko od mene. Od sad ignorisim tvoje postove jer nemam nameru da gubim vreme na dodatna prezvakavanja i objasnjenja - neki od nas moraju i da rade.

Over & out.

:)
A ti sto moraju da rade, zasto ne rade, vec postuju na Krsti?
:)

divlja:
Hocu da vidim jedan dan na toj dijeti, pa cu ti reci da li treba da ga hapse.:lol:

Ma nije ti dovoljan jedan dan. Prvi dan ti je super, jer jedes ono sto obicno sebi branis (majonez itd) i kao na dijeti si. Frka pocinje tek oko treceg dana, kad me mozes da se uspentras uz stepenice, kad bi nekom najradije oteo kiflu na ulici, kad bi dao sve za jogurt itd. Mislim, da ti ne pricam. Ja sam je drzala jednom 10 dana, skinula sam oko 4 kg, ali stvarno tu torturu vise ne bih ponovila.
Veruj mi da sam samo mislila na to koliki sam kreten pa se izlazem toj torturi.
Btw - dugujem ti izvinjenje, nisam bila bas pleasant personality, verovatno je i to posledica Atkinsa :lol:

danas treba da mi stigne neki caj za ubrzavanje metabolizma.kad saznam kako se zove pisem vam.inace je**s atkinsa necu to da drzim.moja rodjaka je pricala sa doktorom sa vma i kaze da ni jedan preparat ne pomaze za mrsavljenje tipa bozen,tonalin...nego one francuske tablete koje su skupe i piju se posle uzimanja masne i teske hrane.da samo od njih moze da se smrsa.one kostaju valjda pakovanje oko 3000din a moze valjda i na komad.moram samo da zovem druga da pitam.njegova sestra
je smrsala nenormalno

ja samo znam da je za 6mes smrsala 15kg i vise se nikada nije povratila kg.to se pije posle obroka i samo kad se jede masno,npr.jaja,meso,mleko sve sto sadrzi masnocu.a posle voca,hleba,povrca valjda ne.nego to je na duze staze i mnogo skupo.

Back