ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
poshto ima raznih provera krvi, je l dovoljno da trazhim proveru krvne slike, to mu dodje nehsto opste?
posto postoje neke biohemijske na masti na ovo na ono...je l dovoljno neka opshta i koja je to
ioanko nemam socijalno sada pa da se ogrebem : )

haha ogadilo ti se voce...meni josh i nije, al 4 dan mi se smuchi.
ali provalila sam shta nije loshe...malo ga termichki obraditi, moze bez shecera
pechene jabuke njam njam : ) to kad ti dosadi ona kiselina iz voca
ili dunje npr, to ionako ne moze da se jede sirovo (valjda) a peceno je super
da imeni je manje znaimljivo slatko. u stvari kad jedem ovako, onda mi taj treci dan i nije do toga

he...ovo nije aktuelno...rekla bih da se javlja jo-jo
nisamsigurna, velike kolicine mesa u dijeti itd itd verovatno sluze da to spreche
ali ja bas jedem ko pushtena s lanca, cini mi se, jedemobroke, ali ....
mada nisam bas sigurna.....videcemo
potrebna mi je snaga volje da se obuzdam :III
ne znam...ubicu se kad bih mogla

kao nisam na dijeti...jos sam je radila dok nije dosla slava na kojoj sam odjebala sva pravila i pojela rusku, ovo ono, na kraju i enko nmeso koje sam kao ostavljala ("ok jela si sir, al bar meso nisi.....")
i onda reko, pa ok, prosla su tri meseca
ne znam...nekom je dato da bude ok nekom da ne bude.....
morala bih jos da stavljam silikone ali necu jos...nemam para

ok, vidim da ovo nije u modi, ali nema veze :(

dakle ja se ipak gojim, potrebna mi je samokontrola....

ok, nisam se 100% pridrzavala dijete

e nova stvar..cekajte novu poruku mozhda se neko upeca, ja pishem, mozda se pojave zainteresovani, ebiga meni ovo treba ko shto nekom treba resenje problema koji je meni glupav.

el neko upucen npr u "dijetu juzhne obale"
evo pogledala sam knjigu, i kaze

skroz sve uspeshno, strava su ljudi smrshali ovo ono...ne vidim koji je kljuc dijete, nesto ugljeni hidrati (neintegralni nisu ok) ' pankreas i nivo shecera...trte mrte...kad si gladan '- jesti proteine?
_(ovo prepriicavam nisam sigurna)..

ok ja sam neshto slicno radila nekada....pila sam mleko ujutro i nisam imala reckave nokte???? ali valjda je postojao neki problem?

onda idu recepti, tu je kvaka..kao opushtena dijeta skroz... a ono svaki dan treba da pravis neke egzibicije, valjda je amerima chudo sto jedu uopst ehranu koja je "prirodna" valjda nije ono polugotovo ili haburger.. (srbija srbija).. pa nije uopste opustena, neke spargle, ap neki sirevi..to nema kod nas tako lako.!

znaci on mesha namirnice, proteine, potencira dorucak... i shta sad ja da radim : (((
ok..osim toga da budem normalna id a ne jedem...ovo su alternativni putevi...i da se karam
uf ruzno mi je sad kad psujem

inace poclea sam da drzim dijete, gledam kozmetiku...dva prijatelja su mi savetovala da stavljam silikone i da operishem usi...nma kraju cu to i da uradim... haha kao sad necu, ali nikad se ne zna..
mada mislim tj jedan deo misli da je svaka operacija atak na organizam pa cak i ove dobronamerne..
ok sad volim sebe ovakvu ali sve se to jako jako menja... spoljni uticaji ovo ono
ok, kakvi su to prijatelji..pa ne znam definisem ih kao neke osobe sa kojima razgovaram..isto su samotnjaci i mnogo se kre.shu.. frajeri su nerviraju me ali nekako se osecam tu bitno ne znam..ok nazovimo ih pozanicima..._ ok bilo je i drugih scena

ne ynam obrni okreni bulimija rulez ;)))

znacia da li je neko upucen u dijetu juzne obale?
osecam da sad samo skrecem paznju....
ma ima i neka hemija sad sam se setila videla oglas...

jedite koliko volite prijavite se... verovanto neka hemija u pitanju..nisam zvala ! evo telefon posto je to sa yida pa nije neka reklama...ja mislim da je ovo ali nisam sigurna 0638639627 ne znam ni koliko je star oglas, ni sta je u pitanju..mislim ako vam ubace pantljicare u stomak ...

imate li josh neku varijatnu dijete, tako da postoje trenuci kad moguda jedem neku hranu koju volim...znam da ima takvih varijanti

inace evo juce sam jela cicvaru :) http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=1582224#post1582224 nije mi ukljucen html valjda to treba.
to je zasitno...ali sam se toga najela i nije mi palo na pamet da grickam i bilo je ok, ukusno i sve lepo..do vecere kad sam poludela malo...ono nocu
blago vama lepima mrsavima i sa normalnim pankreasom..al vama ne radi..sigurno ste skloni shizofeeniji hihihihi

shta kao moyda ova tema ima na zdravlju...ebiga kad su podaci na vise mesta...replikacija podataka :)

da li osecate kako sam odjednom ozbiljna ja se prosto cuidm..imam neku ozbiljnu rolku (a kineska je) ko da imam kragnu ono kad polomish vrat...ali osecam se ozbiljno kao da sam neki umetnik tako sam malo cudno obucena.. a takomi ispalo
a cupava je rolka ima i ljubicasto..

joj malo sam snob i zhena ali ebiga bice ok ako stignem da odradim ovo na vreme... sreda :)

hahaha.a... daj sledecu

mada mislim da ja u takvim varijantama jedem vishe..ebiga ti si u grupi mrsavih, ali imash neke druge tegobe..to ti je osetljivije...migrena???? shizofrenija?? koje bolesti imash u familiji

ma kad sam isla na ples onda me to malo drmne pa se prirodno payim...ali do kad budem imala milijarde dolara da placam mushkarcima da igraju sa mnom, jer drugi nacin ne postoji, da budem osigurana da imam skim da igram na casu..
hm postoji, da pokazem jaku volju, karakter, nepokolebljiovost, zahtevam odbranu svojih prava...
ipak da sacekam te milijarde : )))
mada...hm kad bi se kapital preusmerio

ali opet kad placas vise... nekome..nije garancija da ce se i pojaviti..imala sam s kim da igram
ma radila bih vise po kuci a..???
ha ha..dobro je npr kad brishem kujnu to sam izvalila !!!
sad sam kao dobra..ma onda ne mogu druge stvari - zakljucak razmazhena sam ali zato cu da nestanem u magli joshmalo

a da probas trbusni ples..mozda si idealna za to a i ne treba ti partner..samo publika da ti stavlja pare u gatje i u sise.
ja se taman ugojila pa opet smrsala sad ne mogu da zavodim svojim kukovima.

pa idem ali nishta ne kapiram!! :I
tj kapiram nesto..ali nije mi skroz jasno...mada moguce da je to ok
mada ima na netu objasnjenja..
al kako zaradjujes od toga..sex trafik..shta.. igras..ma ok, rekreacija...
mada stvarno nije lose, shvatam ideju, ali mislim da bi moglo to bolje da se pokaze..ne znam bas kako..
he pa podji i ti na trbushni kazu utice na raspolozenje i zhenstvenost...ne znam..kod mene nije drastichno ;)))

ha ljudi svaka cast razbijate mi sujetu buaaa

sta si sad ti dobra i funkcionalna..sta sam ja koj moj doshal..ua ljudi zivela asocijala
ej ne ljuti se bre samo opushteno idem ja polako

ja ponovo u akciji.pred bozic,da ne bih upala u razne zamke bozicnih trpeza,kolaca sa cokoladom.od nedelje na dijeti.jos 8 kg i bicu extra fit!!!
neko mi rece "kad si na dijeti razmisljas samo o hrani" pa ne!sad nemam opterecenje cime cu da se zasladim posle rucka jer znam da to pada treceg dana,i the end!( a to je danas :D )i super navika koju vucem jos od prosle dijete:navukla sam se na cajeve,imam pravu kolekciju:indijski,kineski,uskrsnji,ruski,beli,od narandze...

hanibal77:
a ti si opet na dijeti?
pa ne demotivisi se,znas da zna da stagnira pa onda krene ko ludo...
samo napred(ovo isto cekujem od tebe kad ja posustanem)
u nedelju sam pozvala muza na kucni savet i kazem mu "od danas sam ponovo na dijeti.ocekujem od tebe bezrezervnu podrsku"

ma da, opet. Otkako sam prešla u Bg, počela sma mnogo da jedem brzu hranu jer ovde nema restorana sa nedeljenim menijima po pristojnoj ceni, kao što ima u Prištini (tamo imaš nedeljni meni- starter (3 vrste), glavno jelo (tri vrste) za 3 evra. Počela sam da se osećam kao balon od tog silnog testa. Ovako kad sam na onoj dijeti, disciplinujem se da jedem voće i donosim hranu od kuće, što je super.

uh nervoza a?lakse je leti,lubenica bas lepo smiri :lol:
ja sam danas jela jabuku,suve smokve,bananu i dve mandarine.jeeee nisam imala osecaj da sam toliko pojela.
je l jedes suvo voce na vocni dan?

nervoza je slaba reč:lol: nemam pojma koji mi je, danas izuzetno loše podnosim. valjda zbog toga što sam juče prekinula dijetu jer smo išli sa muževljevim šefom i njegovom devojkom na večeru, pa nisam mogla da gledam kako oni jedu i grickam jabuku:roll:

e, da. smokve su sjajna ideja, jedva čekam d aizađem napolje i kupim ih :-D

one su malo teze pa smire glad cini mi se
ali valjda ne treba preterivati
volim posle da grickam one semenke(kad puckaju),to me zabavi i zaboravim na hranu :lol:

E, da se prijavim, ovaj put cu stvarno da je drzim:roll: , sigurno!

drugarice po patnji pitanjce za vas:

Hani - prosli put kada si drzala koliko si i za koji period skinula, i sta to krckas na vocni dan?Smeju semenke i suncokret?

Queen - a jel' ti i ranije bilo samo 1.5 za 2 nedelje???? kakav sam bakzuz i meni ce tako....

ma one semenke iz smokve :lol: znas one sitne bobice
za mesec i po sam skinula 6kg,posle je malo usporilo i ja sam izgubila volju.u roku od dva meseca sam povratila 1 kg,ali nisam pazila sta jedem :? opet sam se vratila slatkisima.
sad hocu jos 6 da skinem i onda cu se smatrati savrsenom :lol:,sad mi lakse ide nekako,znam sta me ceka a i dosta radim pa nemam vremena za razmisljanje o klopi.jedini zayeb je sto nema voca i povrca kao leti,osudjena sam na jabuke i juzno voce
nisam jela semenke,sem bademe kad su u kolacima

joj, ovo mi je prvi put da samo 1.5kg smršam za dve nedelje :-? i baš me deprimira. Uglavnom su bila 2- 2,5kg. sve mislim da jedem prevelike porcije ovim drugim danima :-? . smršam nakon voćnog dana 1kg, sutra se pola već vrati, ***** ti dijetu, da ti *****

Back