el neko upucen npr u "dijetu juzhne obale"
evo pogledala sam knjigu, i kaze
skroz sve uspeshno, strava su ljudi smrshali ovo ono...ne vidim koji je kljuc dijete, nesto ugljeni hidrati (neintegralni nisu ok) ' pankreas i nivo shecera...trte mrte...kad si gladan '- jesti proteine?
_(ovo prepriicavam nisam sigurna)..
ok ja sam neshto slicno radila nekada....pila sam mleko ujutro i nisam imala reckave nokte???? ali valjda je postojao neki problem?
onda idu recepti, tu je kvaka..kao opushtena dijeta skroz... a ono svaki dan treba da pravis neke egzibicije, valjda je amerima chudo sto jedu uopst ehranu koja je "prirodna" valjda nije ono polugotovo ili haburger.. (srbija srbija).. pa nije uopste opustena, neke spargle, ap neki sirevi..to nema kod nas tako lako.!
znaci on mesha namirnice, proteine, potencira dorucak... i shta sad ja da radim : (((
ok..osim toga da budem normalna id a ne jedem...ovo su alternativni putevi...i da se karam
uf ruzno mi je sad kad psujem
inace poclea sam da drzim dijete, gledam kozmetiku...dva prijatelja su mi savetovala da stavljam silikone i da operishem usi...nma kraju cu to i da uradim... haha kao sad necu, ali nikad se ne zna..
mada mislim tj jedan deo misli da je svaka operacija atak na organizam pa cak i ove dobronamerne..
ok sad volim sebe ovakvu ali sve se to jako jako menja... spoljni uticaji ovo ono
ok, kakvi su to prijatelji..pa ne znam definisem ih kao neke osobe sa kojima razgovaram..isto su samotnjaci i mnogo se kre.shu.. frajeri su nerviraju me ali nekako se osecam tu bitno ne znam..ok nazovimo ih pozanicima..._ ok bilo je i drugih scena
ne ynam obrni okreni bulimija rulez

))
znacia
da li je neko upucen u dijetu juzne obale?
osecam da sad samo skrecem paznju....
ma ima i neka hemija sad sam se setila videla oglas...
jedite koliko volite prijavite se... verovanto neka hemija u pitanju..nisam zvala ! evo telefon posto je to sa yida pa nije neka reklama...ja mislim da je ovo ali nisam sigurna
0638639627 ne znam ni koliko je star oglas, ni sta je u pitanju..mislim
ako vam ubace pantljicare u stomak ...
imate li josh neku varijatnu dijete, tako da postoje trenuci kad moguda jedem neku hranu koju volim...znam da ima takvih varijanti
inace evo juce sam jela cicvaru
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=1582224#post1582224 nije mi ukljucen html valjda to treba.
to je zasitno...ali sam se toga najela i nije mi palo na pamet da grickam i bilo je ok, ukusno i sve lepo..do vecere kad sam poludela malo...ono nocu
blago vama lepima mrsavima i sa normalnim pankreasom..al vama ne radi..sigurno ste skloni shizofeeniji hihihihi
shta kao moyda ova tema ima na zdravlju...ebiga kad su podaci na vise mesta...replikacija podataka
da li osecate kako sam odjednom ozbiljna ja se prosto cuidm..imam neku ozbiljnu rolku (a kineska je) ko da imam kragnu ono kad polomish vrat...ali osecam se ozbiljno kao da sam neki umetnik tako sam malo cudno obucena.. a takomi ispalo
a cupava je rolka ima i ljubicasto..
joj malo sam snob i zhena ali ebiga bice ok ako stignem da odradim ovo na vreme... sreda