ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zaebano je ako vas uvate nemci i ne mozete da jedete dijetu a doshle ste na pola
a oni imaju njoke i meso i onda se jos vise gojish
frka
e sad sam kao pametna ja imam taj problem a resavam ga sedenjem na netu i molim boga da se neshto ne desi a desi se uvek ebem mu sve
:I

ma i onaj je trchao.....izumeo aerobik...pa rikno od infarkta

aerobik u sirem smislu...to da je dobro trcati plivati baviti se sportom u zivotu..mislim

ja sam inache jela jdnom kikiriki za meso sam menjala...pa mislim da sam se tad zeznula shto sam jela previse...posto semenke valjda imaju mast nisu valjda isto ko meso
ne znam nestho treba probati pa videti :I
to je kad laiku dash mashinu pa on ne zna pa pokvari

ok samo da znate nisam ni ja nishta bolja ali nisam sad na dijeti, sad sam na onoj post-fazi
hahah post faza
mislim posle dijete, ono 3 meseca vocke
i tako to
ja se opterecujem glupostima ali mozhda je to dobro
en znam
?
zavisi sta covek oce u zivotu
sve je dobro dok telo ne odapne ostalo se da zameniti...valjda
meni mozak zakazivao ali ja mogu da crpem tudju energiju... a mogu i da przhim ljude da umem da radim to. mozda me je proshlo
mada to ne mogu samo ja to mogu svi
ho ho ho ho
stici ce me kazna...picu lekove valjda
i onda kraj vsega
?
abortusi
brate
nemam svoje ja

Evo, ja prijavljujem da ozbiljno razmisljam da pocnem sa ovom "onom" dijetom.
Ali kako onda da jedem moje musli za dorucak?
A za neki drugi obrok ne mogu ni da zamislim...
Zapravo ja ionako cesto jedem voce za dorucak, ali svaki dan...
I gde da udenem musli i u koji dan....
Sto se bore misli moje... :)

hm :I
dobrodoshla u malu sektu :twisted: zvanu dijete igrice

pa jedi ih rukama ha ha ha

ovako prvi dan - mozhda bi ishlo mleko (protein) i musli (hleb)... ali sad treba da ubacish kolicinu..i musli da bude samo zhitni?

*ali mozda je neshto psiholoshki da jedes meso i bas parce hleba a ne nekako drugacije. mozda je ovo jevrejsko zato stoono ne meeshaju ? mrzim ih zbog nemanja sexa svesna sam toga sada

samo treba da nabacis proteina za 3 jaja onda.. i nema shecera u toj varijanti i da jedes neku salatu

* drugi dan? pa mozda zitarice mogu da budu povrce...ako je pirinach povrce...a on tad moze...tj u toj grupi mozda je ok...al onda nema mleka nego ga valjash u neki sok..mozhda sojino mleko...ali to je vec
i opet nema shecera..i nema suvog voca (ako se drzimo dijete)

* treci dan - rucak ... eto zitarice, to je ok, ali mleko mislim da nije ok..znaci mozesh da potopish u vodu ili sok od povrca, po meni ; )))..nisam sigurna da se orasi leshnici ovde uklapaju.

e mozes veceru za taj treci dan...mozes da krkash i shecera. eto to je mozda najlegalnije, ali nije jutarnji obrok

* to je moje tumachenje ovoga pa sad ti vidi... ; ))
a mozes da probash i recimo 2 ture pa vidi kako se snalazish mozda se ispiskis onda pa nces dalje..mada nije mi bash jasna ova dijeta..ali zabavno je

koji sam pacenik morala sam moje da izguram na vrh i da se ispishem jedno 10 puta : )))

e super me je anakin osetila sad me mrzi shto je prozivam ali i ja sam shvatila da sam zla
ali nema veze valjda cuse popraviti
e tako mozda ce biti fina

Hvala M. na savetima, ali musli mogu samo za dorucak da jedem, tako da cu ih se privremano odreci zmijskog tela radi. ;)
Znaci, prijavljujem se u klub, sektu, sta god...
Danas za dorucak 4 kivija. Malo je 2. :)
Za rucak panirani riblji stapici i salata(rendana sargarepa, kupus i celer).
Vecera: supa od paradajza i salata.
Eto, ako nekom treba ideja za prvi dan, valjda sam dobro iskombinovala.

evo ti recept za salatu koja moze da zameni rucak:
belo pilece meso se isprzi (pre toga se posoli i pospe soja sosom) u sniclama...kad je gotovo, malo se prohladi i isecka na ne mnogo sitne komade...
zelena salata se opere i isecka, preko se stavi piletina, seckane mandarine i badem (posoli se i isprzi ali malcice) i zalije se prelivom: ulje, sirce (najbolje balsamic), senf, soja, kasicica secera, biber i sok od mandarine...
opako je a nista od kalorija...

a kako da je perem je l da sipam prashak

haha ovo je iz neke serije

je l meni ili bemsu
e dobro zapamticu vlajda te bademe

ojno je iz fora i fazona...vracaju mi se decije serije svashta

pa smrshala sam bila ali to mi je od hora...a poshto sam losa nisam vise u tom horu i sad opet zhderem...tj tesko mi je da se obuzdam !!!!!!
hormoni ljudi...!!!!!!
e ono kad si rekla da jedes masno testo...i meni se to desavalo!!! da navalim na ulje i leb.
a sad mi nesto to i nije interesantno
ja sam losa je l si srecna!!!!! eto raduj se
jupiiiiiiii
e i necu vise da pisem i bicu korektna.....i svi ce me zajebavati i mozete da napravite zurkui u tu chast
tj kad budete isle da se okupite da se radujete na tu temu
kao jupiiiiii prsla je jupiiiii losha je jupiiiii ne pise vise
:( necete..niko me se nece setiti
al dobro ako se setite mozete da se radujete
e tako ajde da stavim sada machku
.......(ubaciti sliku machke)...
sutra cu da se ponasam iracionalno al ko me ebe...onda cu posle toga da budem racionalna
a najgore shto JA mislim da i nisam tako losha !!!!! :(
nego sam gadna. e tako
e sad cu da odem pre nego stho me banuju..mada i mogli biste, za svaki kejs
jeah.

pa i jesam bila debela devojcica
:)
ali nisam bila plava, smedja
ti nisi bila debela?

a kad ces poceti da me se secas...od kada?

pa dobro i sad cu biti debela...

bas se usko drzis svoje struke..kad te pitam za ishranu nista o tome
ok to je ok

ja jedem sve sto mi dodje pod ruku..obozavam pihtije...cvarke,suvo meso,slaninu.ljuto,kiselo.....sve sto je nezdravo.

tako da nisam merodavna za te dijete i to....kad hocu da skinam neko kilo(npr sa 54 na 52) ja jedem po jedno parce hleba za obrok a ne dva ili tri.

i ja sam bila debela devojcica ali to su jedine devojcice koje cenim !!!! iskreno,kad vidim one specene koje su kao da ih hrane komarcima,uzasnem se...ponudim pomoc da oblikujem njihovo dete...ali me uglavnom odbiju

jesi li se lepo ispričala sa sobom? Mogu sad malo ja?
samo da prijavim da sam veoma zadovoljna postignutim rezultatima i da istrajavam do Nove godine. Posle ne garanutjem da ću moći da odolim ruskoj salati, prasetu i sarmi

xpajamacax:
e, ne sekiraj se...i meni je tako prošli put (ono pre dv ameseca)
3-4 kg za 2 meseca...
a sada za tri nedelje:p

ja prekidam u subotu, i nastavljam 9. januara nakon sinovog rođendana. Ma, ima da skinem onoliko koliko sam zacrtala, pa makar trajalo i do juna

Back