Omiljena obuca vam je?

Koju obucu najwishe wolite da nosite?

• Patike

• Cipele

• Baletaneke (skroz rawne)

• Shtikle!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
A neee... Nesto najodvratnije sto postoji na planeti... Prvo sto se ulubi jedna strana, drugo sto deluju skroz neudobno, onaj tanak djoncic... Jos kad vidim po ovoj zimi, ono pada sneg a one ribe u patofnama...Najveća je fora sto su te patofne pre 2 godine kostale 900 din jer ih niko nije nosio po ulici, a sad kostaju kao kozne cizme ***...

pa brate kad se ulubi jedna strana bacis ih i kupis druge :lol:
to je za jednu sezonu,pa nisu dzabe 2000din :mrgreen: kozne cizme nemaju ispod 5-6000 xD

Cek', odvratne su ti, ali si se nalozila i ipak ih kupila? :think: e zivote ccc :(

bile su mi ranije odvratne na izgled, ali kad probas nesto, na nozi skroz stoji drugacije :mrgreen: kapiras? ne kapiras. znam,nema veze :cool:

Bigi bolje da si kupila neke od ovih modela sto smo postavili nego to ***** tvoje.

ne volim da mi neko soli pamet :lol: ne slusam ni rodjenu kevu a ne druge :mrgreen:
btw mnogooo su dobre, znaci jedine cizme koje idu i uz farmerke i uz trenerku, mozes sportski da se obuces, mozes fensi :cool:

Ove su mi privukle pažnju na neki neobičan način, al su puno para

DMC-x-Nike-Dunk-Sneakers-09.jpeg

Te patofne, ja ne znam kome sa 2 grama mozga to mozhe da se svidja; no, sad je to valjda neki trend jelte, pa, kolko god da su odvratne, i da sama mislish da su odvratne, ako ona drolja iz tvog odeljenja shto te ogovara nonstop iza ledja, a svi znaju da nju nije je.bao samo ko nije pitao ili je zhurio na autobus, redno je i ti da ih imash - ne mozhe, zaboga, ona da bude bolja od tebe.

I to da budu do guše ako mogu.
Realno, ko nije odavde a planira ovde da svrati u toku kišnog dela godine prvo treba da prodje kurs kratke obuke "kako izbeći kupanje na beogradskim ulicama u toku kišnog vremena".
Pazi sledeću situaciju koju niko ne očekuje: autobuska stanica, nekoliko desetina ljudi, pada kiša, nailazi autobus, kako autobus koči pred samo stajanje tako se voda iz njegovih oluk lajsni sliva niz šoferšajbnu (u pitanju je nekoliko litara vode), a vertikalni brisač u punoj brzini je šljusne na stranu pravo u lica onima koji bi da udju na prednja vrata. :lol:

Back