Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 85.846
koja od ovih glumica Vam je naj in
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I nije medju 10? Auh, prijateljusistem dozvoljava samo 10 izbora
![]()
Dzenifer Lopez mi ne bi bila ni u top 100. Katastrofalno izgleda, niska i zdepasta, ruznjikava cak, ne izgleda nista drugacije od bilo koje spanjolke koja u Americi cisti zgrade. Cak i gore. To jest latino amerikankeNajnekulturnija na jeziku je selma hayek, ali je ovako vrlo ugodna ....polovina su bas seljancure, sharlize i ostale mahom...
Monika nije, ali je eros koketna...
Kladim se da selma ima najbogatijeg muza....
Megan ne prepoznajem odradila operacije...
Dzenifer Lopez mi ne bi bila ni u top 100. Katastrofalno izgleda, niska i zdepasta, ruznjikava cak, ne izgleda nista drugacije od bilo koje spanjolke koja u Americi cisti zgrade. Cak i gore. To jest latino amerikanke
Pa nije najpozeljnija,valjda peva lepo za meksikance, ja racunam da je to...zbog filmova sigurno nije uspela...Замисли, и таква је постала једна од најпопуларнијих и најпожељнијих птичака.
То је нешто што мора да се цени.
Pa i Kim Kardasian se smatra za takvu, a u sustini je hobit. To je sve izvikano silom, iz ko zna kog razloga, verovatno jer je bas to sto sam pomenuo. Neka latina koja je uspela u Americi a da nije cistacica, peracica, ili glumica u filmovima za odrasleЗамисли, и таква је постала једна од најпопуларнијих и најпожељнијих птичака.
То је нешто што мора да се цени.
nemoj te realiti zvezde, kardasianke i zaboravio sam ko je u cg popularan, neki stilista ili frizer....eto koliko me interesuje...a gledaju non stop...Pa i Kim Kardasian se smatra za takvu, a u sustini je hobit. To je sve izvikano silom, iz ko zna kog razloga, verovatno jer je bas to sto sam pomenuo. Neka latina koja je uspela u Americi a da nije cistacica, peracica, ili glumica u filmovima za odrasle
Pa nije najpozeljnija,valjda peva lepo za meksikance, ja racunam da je to...zbog filmova sigurno nije uspela...
De glumila?Gde ti je Sidni Svini?
Par nekih gluposti, verovatno. Kao da je bitno, vodi se kao glumicaDe glumila?
Pa i Kim Kardasian se smatra za takvu, a u sustini je hobit. To je sve izvikano silom, iz ko zna kog razloga, verovatno jer je bas to sto sam pomenuo. Neka latina koja je uspela u Americi a da nije cistacica, peracica, ili glumica u filmovima za odrasle
Pa i Kim Kardasian se smatra za takvu, a u sustini je hobit. To je sve izvikano silom, iz ko zna kog razloga, verovatno jer je bas to sto sam pomenuo. Neka latina koja je uspela u Americi a da nije cistacica, peracica, ili glumica u filmovima za odrasle
Brate, naslov je NAJPRIVLACNIJA, pa sam je po tome i komentarisao a sve ostalo je bio dodatak cisto onako. KRoz izgled sam komentarisao i Kim Kardasian, i jedna i druga su izvikane nicim zasluzeno sto se tice izgledaЧекај, у жељи да унизиш Јенифер Лопез, поредиш је са Ким Кардашијан?
Баш лош аргумент.
Џеј Ло је успела захваљујући својим песмама, плесу, наступима, па и филмовима.
И поредиш је са Кардашаијанком која је успела..не знам како. Риалити телевизијом?
Немој да поредиш бабе и жабе да би ти аргумент само изгледао пристојно. Гледај да поредиш слично са сличним.
Нађи неку лепојку или нелепојку која је успешна у свом занимању.
Ако је Џеј Ло заиста ружна, мала и здепаста како пишеш, она је на листу доспела својом уметношћу. А Ким Кардашијан никада на сличним листама није била, осим ако их није сама платила.
Monika. Prirodno lijepa i seksipilna.koja od ovih glumica Vam je naj in
Brate, naslov je NAJPRIVLACNIJA, pa sam je po tome i komentarisao a sve ostalo je bio dodatak cisto onako. KRoz izgled sam komentarisao i Kim Kardasian, i jedna i druga su izvikane nicim zasluzeno sto se tice izgleda
Okej, da skratimo baljezganje. Da li je privlacna ili nije i da li je privlacnija od Sidni Svini? Prosto pitanje bez deljenja i komadanjaОнда морамо да дефинишемо термин НАЈПРИВЛАЧНИЈА.
Мсм...можемо да кажемо да код жена гледамо само дупе, сисе, боју коже, косу, очи, носић, ноге и сл.
А можемо жену да посматрамо као целину. Дух и тело. Личност и дело.
Као кад је у Срећним људима Шћепан Шћекић као члан жирија делио кандидаткиње на дупе, сисе и ноге, а Џорџе Џорџевич Џорчино гледао грациозност, магнетизам и остало, а није комадао девојкама руке и ноге.