Omiljena obuca vam je?

Koju obucu najwishe wolite da nosite?

• Patike

• Cipele

• Baletaneke (skroz rawne)

• Shtikle!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
A neee... Nesto najodvratnije sto postoji na planeti... Prvo sto se ulubi jedna strana, drugo sto deluju skroz neudobno, onaj tanak djoncic... Jos kad vidim po ovoj zimi, ono pada sneg a one ribe u patofnama...Najveća je fora sto su te patofne pre 2 godine kostale 900 din jer ih niko nije nosio po ulici, a sad kostaju kao kozne cizme ***...

pretera ga ti malo,a?
pre 2 godine su bile jos skuplje, potraznja je bila manja
secam se da sam htela neku jeftiniju verziju uggsica, i da sam se grdno napatila dok ih ne nadjoh u office-u
to su cizme ugl. namenjene za suvo vreme, to sto ih velegradjanske fuk.sice nose sa nespojivim i po nenamenjenom vremenu pa izgledaju kao sami fush ne znaci da to i jesu
ove moje su pregurale nosenja i nosenja i jos se nisu ulubile
cizme su dosta neutralne i mogu da se spajaju sa mnogim stvarima, eto kad izbunarim neke stare fotke videces da mogu da izgledaju sasvim lepo i pristojno

Skejterke su po meni zakon,sad sam se nalozio na ove pa kad dobijem neku kintu,odmah ih kupujem
image_24717.jpg

http://boardshoponline.rs/obuca/patike/osiris-pixel-black-blue-red.html

Ja imam dva para martinki, jedne od dvae's kopči, jedne od deset kopči. Tri para starki, od koje samo jedne nosim. I to uvek plave. XD Imam i baletanke, ali čame negde tu, pošto ja nisam tip za takvu obuću. xD
Starke i martinke su moja strast. I ostaće uvek uz mene. Omiljeni deo odeće. XD

Back