Koja slavna glumica vam je najprivlačnija

Koja slavna glumica Vam je najprivlačnija

• Ukupno glasova
    24
  • Ova anketa će se završiti: .
Okej, da skratimo baljezganje. Da li je privlacna ili nije i da li je privlacnija od Sidni Svini? Prosto pitanje bez deljenja i komadanja :D

Нисам упознат са ликом и делом Сидни Свини. Приметио сам да је популарна на Тњитеру.

Него, сад и кад прогуглам Сидни (или Синди) Свини,

пре одговора морамо да дефинишемо израз "најпривлачнија".

Дај дефиницију, па ћу да прогуглам и одговорим ти.

Нисам упознат са ликом и делом Сидни Свини. Приметио сам да је популарна на Тњитеру.

Него, сад и кад прогуглам Сидни (или Синди) Свини,

пре одговора морамо да дефинишемо израз "најпривлачнија".

Дај дефиницију, па ћу да прогуглам и одговорим ти.
Pa da li je tebi privlacna to je pitanje eto. I koja od njih dve ti je privlacnija?

Gledao sam sad skoro Jessica alba, koja je bila naravno top hit kad je izgledala klinkasto , stvarno je bila secer u svim ulogama a bilo ih je mnogo..

Na filmu svedjanka izgleda odlicno , stvarno je odrade maksimalno....

Angelina je uvek na mufte, ima veze i vezara je, meni se nikad nije svidjala,nabudjene sise koje nema....ne svidja mi se gluma, ali kazu da prolazi gluma ....
Meni se cini da bas ima mnogo boljih glumica, pa svedjanka mi je bolja glumica, scarlet mi je bolja glumica sto se tice glume....

Alba sad glumi karakterne uloge, nije losa, postala je akcija pod stare dane...

Mendez je uvek slatka u filmovima, to se zove komsice stil....devojka iz komsiluka...nekima lici na cuvenu Ginu Gersho....

Jedna je Monika Beluči! Nešto nemam stav prema tome kakva je glumica, ali sam sigurna da je obeležila veliki vremenski opseg kao izuzetno lepa žena sa velikih i malih ekrana. U poređenju sa njenom sofisticiranom i pitomom lepotom, npr. lepota Anđeline Žoli je nekako mračna, zločesta i otrovna ma koliko se ona predstavljala u javnosti kao anđeo. Sledeća koju bih uzela u obzir je Skarlet, ali ona definitivno više paše primeru nekonvencionalne lepote, pa ukoliko je poredimo sa Monikom ili Anđelinom... primetićemo avangardnost i kako odudara od njih dve drastično samim svojim vajbom.

372158.jpg

Back