lavicazar
Veoma poznat
- Poruka
- 13.612
Ja mog papagaja nikako da naucim da prica!

Inace je on Fiser....
Jel ima blage veze jedno s drugim?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja imam muzijak animfe zove se Micja..kupljen je u pet shopu dakle nije bio bas mlad ali ja sam ga ipak uspela pripitomti.mazi se,peva,cavrlja nesto,od skoro je poceo i da se tusira,naravno posle ga osusimo fenom.zivi sam u velikom kavezu i lepo mu je.mnogo ga volim i ne bih mogla bez njega.svima preporucujem nimfu!srednji papagaj,pristupacne cene,lako se pripitomi,i postaje prava maza.inace moramo da se pohvalimo,narucili smo devojku,i to rucno hranjenu..bice to lepo druzenje..
![]()
![]()
![]()
Ja sam naprawio owu temu sa namerom da swi ljudi koji nemaju iskustwa i nisu dowoljno upoznati sa papagajima,da saznaju nesto wise o njima...zato molim swe koji znaju nesto o papagajima da pisu...![]()
ima,najverovatnije.dajte mu vremena,uplasio se veoma,pa cete to pripitomljavanje morati skoro iz pocetka.ako mu se stanje pogorsha pa onda ga odvedite kod veta za sitne zivotinje...Imam tigricu staru oko 1 i 6 meseci, juce je sestra kada je zatvarala vrata od sobe prikljestila i njega.Do tada je pricao ko navijen.Od tada samo cutiCini mi se da mu je povredjena nogica i krilo s obzirom da ne moze da leti.
Jutros je poceo da jede a ja brinem da li ce biti u redu,izgleda kao da je pod stresom.Treba mi pomoc sta da radimo u ovom slucaju s obzirom da ne reaguje na sve ono sto je ranije reagovao. Da li postoji sansa da se vrati sve na staro i da on pocne da prica i da bude ona stara pticica?
Hvala puno
Ja mog papagaja nikako da naucim da prica!![]()
Inace je on Fiser....
Jel ima blage veze jedno s drugim?
![]()
fiseri, personate i rozenkolinsi ne mogu nauciti da pricaju ...
E ja bih ti onda preporucio zakoa.Wrlo inteligentna ptica!!!Moze weoma dobro da oponasa ljudski gowor,cak i recenice da sastawlja i da ih izgowara u trenutcima kad su potrebne!Visoke su35cm!Ipreporucujem ti da uzmes rucno odnegowanu pticu u odgajiwacnicama,jer ti je mnogo lakse sto se tice pripitomljawanja,jer su tada wec nawiknute na ljude.Za njega ce ti trebati malo veci kawez i sa mnogo debljim zicama jer ima jak i weliki kljun!I sto mladju pticu!!!
ZA SWE STO TREBA PITAJTE!
ja imam muzijak animfe zove se Micja..kupljen je u pet shopu dakle nije bio bas mlad ali ja sam ga ipak uspela pripitomti.mazi se,peva,cavrlja nesto,od skoro je poceo i da se tusira,naravno posle ga osusimo fenom.zivi sam u velikom kavezu i lepo mu je.mnogo ga volim i ne bih mogla bez njega.svima preporucujem nimfu!srednji papagaj,pristupacne cene,lako se pripitomi,i postaje prava maza.inace moramo da se pohvalimo,narucili smo devojku,i to rucno hranjenu..bice to lepo druzenje..
![]()
![]()
![]()
Kada je pustim bezi, kaci se po ormanima, slikama.A i kada joj pridjem ona opet bezi....
imam(imaO sam)tigricu(musko)i otvorio je kavez i izaso i uginuo... kako je otvorio kavez??