Odgajivaci papagaja i sve korisne informacije u vezi njih

ima da se kupi zako rucno hranjen za 400-500 evra,znam ja par odgajivaca koji ih prodaju po toj ceni.
ako nekog interesuje,dacu kontakt na pp
ja sam od njih kupila svoju konuru,vise sam nego zadovoljna. ptica se dobija cim predje na obicnu hranu,a ako ste iskusni,onda mozete i da je uzmete na dohranjivanje
odgajivaci toliko izlaze u susret da to nije normalno,mozete da dodjete kod njih kad god hocete i koliko god puta,da vidite kako napreduje vas pticurak koga ste odabrali.
a razni preprodavci prodaju za mnooogo vise,da ne spominjem ko su sad,ali jedni od nasih najpoznatijih "odgajivaca" su ustvari preprodavci

Ako moze vise informacija na pp . Hvala

Pomozite eSrbiji!

U on-line igrici eRepublik, eSrbija zauzima 8. mesto,
a po broju igrača eSrbija je 5. zemlja u eSvetu.

Masovnim uključivanjem u ovu veoma popularnu igricu,
možete pomoći daljem napretku naše eDržave.

Ako odlučite da se priključite igrici, preko linka na dnu, izaberite državu SERBIA,
a za regiju nemojte birati BELGRADE (ima bolnicu slabijeg kvaliteta),
nemojte birati ni VOJVODINA (već ima veliki broj stanovnika).
Izaberite EAST SERBIA, čime ćete pomoći u odbrani istočne granice eSrbije.

Kad budete birali posao, između manufacturing, land i construction veštine,
izaberite LAND (ikonica je kombinacija klasa pšenice i pumpe za naftu),
zato što ćete imati najveću platu.

Učinimo ono što ne možemo u stvarnom životu,
učinimo da SRBIJA bude NAJMOĆNIJA država na svetu!!!

http://www.erepublik.com/en/referrer/Dane+ILIC

imam ja pitanje,ustvari molbu. POMAGAJTE,OCAJNA SAM-imam tigricu muzjaka Kicka,ima godinu dana,pre nedelju dana je povredio prst na nozi i malo je krvario,rana je pocela posle da zarasta i sve je bilo ok do danas,izgleda da ga je svrebela krastica i on ju je pokidao i mnogo krvario.. ne znam sta da radim a da ranu vise ne dira jer nikada nece zarasti a i moze da se inficira?!
MOLIM VAS<POMOZITE NEKIM KORISNIM SAVETOM! HVALA UNAPRED

Imam papagaja tigricu vec dve godine. Mnogo je umiljat i sladak. Medjutim deca su kuci donela i macku. Ona stalno kruzi oko kaveza i stalno sam na oprezu. Probala sam da pomerim kavez na visoko mesto ali za papigu je to kao kazna jer oduvek stoji na istom mestu. Volim i jednog i drugog svog ljubimca mada oni ne idu zajedno. Papiga nije zapostavljena zbog macke i dalje se pusta da leti po kuci,normalno kad je macka u setnji.Sta da radim? Kako da obezbedim kavez od radoznale macke?

Imam papagaja tigricu vec dve godine. Mnogo je umiljat i sladak. Medjutim deca su kuci donela i macku. Ona stalno kruzi oko kaveza i stalno sam na oprezu. Probala sam da pomerim kavez na visoko mesto ali za papigu je to kao kazna jer oduvek stoji na istom mestu. Volim i jednog i drugog svog ljubimca mada oni ne idu zajedno. Papiga nije zapostavljena zbog macke i dalje se pusta da leti po kuci,normalno kad je macka u setnji.Sta da radim? Kako da obezbedim kavez od radoznale macke?

U jednoj prostoriji drži papagaja a u drugoj mačku. Te dve životinje ne idu zajedno.

Kraljeviću Marko, ja samo mogu da ti kažem ono što mi je ovaj odgajivač rekao. Pravo da ti kažem i ja sumljam da je ručno hranjen jer bi sigurno bio pitomiji ali je već počeo da mi jede iz ruke, naravno, još tu ima opreza ali šta je tu je. Da li ću ja u opšte moći da ga pripitomim da mi sedi na ramenu ili na prstu? Pitam ovo zbog dece jer su veoma nestrpljiva da se igraju sa njm. Ma polako valjda će biti OK.

Ako si ga uzeo od gospodina Pletikosica iz Cantavira onda je sigurno "rucno" odhranjen. Ja se bavim rucnim hranjenjem ptica i tvrdim ti da rucno hranjena ptica nema nikakv strah od coveka, naravno mozda gresim mozda je odhranjen pa je vracen u jato nakon nekog vremena pocinje da "divlja' ali je rucno hranjena ptica rucno hranjena ptica. Sta je tu je, da ti ne ubijam volju u zivot samo strpljenja, ja sam uspeo da pripitomim zakoa koji je donet iz Afrike. Daj mi jos neku informaciju odakle ti ga je izneo, kazi mi cenu, i ako bi mogao da postavis sliku.

On mi ga je izneo iz jednog boksa sa strane gde je bio sa još jednim malo starijim žakoom, jednom maladom arom i još jednim amazoncem. Platio sam ga 600 eura i ima tri meseca kako kaže g-din Pletikosić. Hvala ti na informacijama . Evo i slike.

attachment.php

Prilozi

• IMG_0031.jpg
    IMG_0031.jpg
    68,1 KB · Pregleda: 757

Back