lavicazar
Veoma poznat
- Poruka
- 13.612
Ja mog papagaja nikako da naucim da prica!

Inace je on Fiser....
Jel ima blage veze jedno s drugim?

Inace je on Fiser....Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Inace je on Fiser....

)tigricu(musko)i otvorio je kavez i izaso i uginuo...

kako je otvorio kavez??

ja imam muzijak animfe zove se Micja..kupljen je u pet shopu dakle nije bio bas mlad ali ja sam ga ipak uspela pripitomti.mazi se,peva,cavrlja nesto,od skoro je poceo i da se tusira,naravno posle ga osusimo fenom.zivi sam u velikom kavezu i lepo mu je.mnogo ga volim i ne bih mogla bez njega.svima preporucujem nimfu!srednji papagaj,pristupacne cene,lako se pripitomi,i postaje prava maza.inace moramo da se pohvalimo,narucili smo devojku,i to rucno hranjenu..bice to lepo druzenje..
![]()
![]()
![]()

Ja sam naprawio owu temu sa namerom da swi ljudi koji nemaju iskustwa i nisu dowoljno upoznati sa papagajima,da saznaju nesto wise o njima...zato molim swe koji znaju nesto o papagajima da pisu...![]()
Cini mi se da mu je povredjena nogica i krilo s obzirom da ne moze da leti.ima,najverovatnije.dajte mu vremena,uplasio se veoma,pa cete to pripitomljavanje morati skoro iz pocetka.ako mu se stanje pogorsha pa onda ga odvedite kod veta za sitne zivotinje...Imam tigricu staru oko 1 i 6 meseci, juce je sestra kada je zatvarala vrata od sobe prikljestila i njega.Do tada je pricao ko navijen.Od tada samo cutiCini mi se da mu je povredjena nogica i krilo s obzirom da ne moze da leti.
Jutros je poceo da jede a ja brinem da li ce biti u redu,izgleda kao da je pod stresom.Treba mi pomoc sta da radimo u ovom slucaju s obzirom da ne reaguje na sve ono sto je ranije reagovao. Da li postoji sansa da se vrati sve na staro i da on pocne da prica i da bude ona stara pticica?
Hvala puno
Ja mog papagaja nikako da naucim da prica!![]()
Inace je on Fiser....
Jel ima blage veze jedno s drugim?
![]()
fiseri, personate i rozenkolinsi ne mogu nauciti da pricaju ...

E ja bih ti onda preporucio zakoa.Wrlo inteligentna ptica!!!Moze weoma dobro da oponasa ljudski gowor,cak i recenice da sastawlja i da ih izgowara u trenutcima kad su potrebne!Visoke su35cm!Ipreporucujem ti da uzmes rucno odnegowanu pticu u odgajiwacnicama,jer ti je mnogo lakse sto se tice pripitomljawanja,jer su tada wec nawiknute na ljude.Za njega ce ti trebati malo veci kawez i sa mnogo debljim zicama jer ima jak i weliki kljun!I sto mladju pticu!!!
ZA SWE STO TREBA PITAJTE!

ja imam muzijak animfe zove se Micja..kupljen je u pet shopu dakle nije bio bas mlad ali ja sam ga ipak uspela pripitomti.mazi se,peva,cavrlja nesto,od skoro je poceo i da se tusira,naravno posle ga osusimo fenom.zivi sam u velikom kavezu i lepo mu je.mnogo ga volim i ne bih mogla bez njega.svima preporucujem nimfu!srednji papagaj,pristupacne cene,lako se pripitomi,i postaje prava maza.inace moramo da se pohvalimo,narucili smo devojku,i to rucno hranjenu..bice to lepo druzenje..
![]()
![]()
![]()
ili neko pravi po porudzbini...hvala!
Kada je pustim bezi, kaci se po ormanima, slikama.A i kada joj pridjem ona opet bezi....
imam(imaO sam)tigricu(musko)i otvorio je kavez i izaso i uginuo... kako je otvorio kavez??