mikole

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Ah, pa onda je definitivno do takvog temperamenta. Imali smo takvog jednog crnog mačka u starom kraju, niko nije smeo da mu priđe, kako je bio opasan :). Mada, bio je veoma privržen svojim gazdama.
  Možda bi probala da mažeš ožiljke na licu kantarionovim uljem? Ono čuda čini kad su u pitanju ožiljci. Ja ih imam više od pre dve godine na stomaku (od operacije) i neverovatno su se zalečili, sada su skoro neznatni, no mazala sam se redovno kantarionovim uljem (domaćim) .
  Možda je jednostavno temperamentan.
  Da li je kastriran?
  Mi smo dobro, hvala :).
  Mikole, da ti javim, hvala na sugestijama, danas sam ponovo štrickala noktiće macama..prvi put je to uradio vet :).
  Znsm ne sme živac da se ošteti. I pored slika, ja bih prvi put za sečenje nih odvela kod veta, da ipak on to uradi, što je sigurno sigurno je. A probaću da naručim makazice, a bogami i četku za skidanje dlaka (pošto mi je očajnicki potrebna :) ).
  Hvala ti na sugestijama!
  Smiriće se za jedno mesec dana, kad mu ishlape hormoni.
  A gde imaju te makazice za mačke da se kupe, za kandže, ima li u pet šopovima?
  Heh, pozdravi klince! Drago mi je da se Čarli oporavlja kako treba (čim se on penje, sve je ok :) ).
  Ovi moji banditosi su nemirni, jutros je Frodo zakačio Bilbu uvo u igri, malo ga je posekao, pa kad malo otopli hoću da ih vodim kod veta da im malo skrati kandže, da ne isteraju oči jedan drugom.
  ej, hvala i vama takodje sve najlepše u novoj godinici: )
  gaša je za sada ok i nadam se da će tako i ostati : )
  taj forum i ja izbegavam
  a na kucnim ljubimcima mislim da nikada nije ni bilo zajedljivaca...osim kada upadnu neki koji miniraju forum....ali oni budu kratko tu i odu....
  Od stalnih clanova tesko da moze da se dozivi da prosipaju zajedljive komentare :)

  Razumem te skroz sto se tice "one" poruke :)
  Ma znam i u potpunosti se slažem sa tobom. To za klince-taxiste si potpuno u pravu i generalizovano mišljenje o taxistima i jeste upravo produkt obesnih klinaca koji danas u 11,00 izvade dozvolu,a u 11,30 su već u nekom od taxi-ja! I za Valve sam upoznat u potpunosti jer mi komšija radi u toj firmi i isključivo na njegovu preporuku nisam podnosio zahtev za zasnivanje radnog odnosa. Doduše još jedan komšija mi je isto u toj firmi,ali je u N. Sadu...Mislim da znaš o kome se radi!
  Voleo bih da mi se javiš opet na MSN ili SKYPE (Zaboravih šta ono beše imaš instalirano...He.bi ga kad sam čovek u godinama.Hahahahaha... z:mrgreen:)...
  Veliki pozdrav...!
  Ma nije to nikakav problem.Naravno da bih naučio,nisam rastao na Durmitoru,već ovde u čaršiji. U Ribnicu sam išao u osnovnu školu,znam je skoro kao svoj,doduše manji,džep.Grad i širu okolinu poznajem i više nego dobro!
  Imam i ja drugare taxiste,pa opet ništa. Mada,pravo da ti kažem,nije mi prioritet toliki baš taxi,nadam se da ću konačno naći neki normalan posao. Pogotovo što 95 % svih taxista u gradu je, najblaže rečeno,kretenskog ponašanja i što odavno imam izgrađen stav prema takvima. Zamisli sada da budem deo toga! Ne ide mi u glavu...Ne bih voleo da me pogrešno razumeš i da pomisliš da sada ja tu nešto birkam i da mi je izgovor. Ma ne libim se ja ničega što je normalno i pošteno (Mada mi se to milion puta obilo o glavinu),nego jednostavno protiv nekih principa ne ide...***...šta ću kad' sam dupli strelac!!! :zimag: :snesko5::hahaha:
  Ma i kod njih sam probao!Dolazio mi čovek 3 dana u kuću i svaki put kao nešto još treba da završi. Treće jutro po prethodnom dogovoru,on došao,popili kafu i kao pošli. Seo ja u njegov auto,on seo pozadi i odosmo na stajalište kod crkve.Lepo se ja parkiram i on se prijavi,kad ona dispečerka ga pita:"A jeste li prijavili gazdama da imate čoveka na obuci". Ovaj kaže da nije jer je zaboravio i onda ona njemu lepo da zna kakav je dogovor.I lepo se vratim kući. Sutradan mi kaže kako je ipak razmislio i trebaće mu neko ko je već radio u taxiju,kao sprema se gužva,pa nema kada da me čeka da naučim sve uličice i sokake po Ribnici,Kovačima i Žiči...
  Posle toga zovem još na tri broja i kažu mi isto kada im ja kažem da nikada u taxiju nisam radio...
  Baksuz...Pa to ti je...
  A koju ti firmu držu ujak,kad već samo muškarce hoće da zapošljava??? z:lol:
  Ma kakvi! Svi nešto obećavaju...Kao posle N. Godine i slično! Ne mogu da verujem da je tolika katastrofa.Mada nije ni čudo kakva nam je država. Zamisli 4 puta raspisivan konkurs u "Roma company" kod Magnohroma dole za magacionera i šefa magacina ujedno...Sva četiri puta se javim na konkurs,a tri puta me zvali na razgovor.Tek treći put mi rekli da je politika firme da ne primaju starije od 30 godina. Da ne poveruješ.A radno mesto je i dalje upražnjeno... z:((
  Hahahaha...Naravno! I baš si me prijatno iznenadila...;) Gde si to počela da radiš?I u svakom slučaju nek' ti je sa srećom!
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top