Stigla naredba da se ne uzme kljuc ,e jesi li ti klonirani dundrije ,znas kako je arkan sprecio da se ne uzme kljuc samarao je vojnike vrs ,svako ko bi krenuo na kljuc popio bi samar od arkana i eto tako je ponovo sloba rezirao bitku.Ja sam se po raznim forumima raspravljao jos pre deset godina dok tebi roditelji nisu ni kupili mobilni telefon da pises te gluposti,a javljali su se i pravi vojnici odatle sto su bili na polozajima,otprilike objasnio sam sta je bilo ,a ovo tvoje se zove klasicno umisljanje ti i onaj sokrates kad kacite nesto vi ustvari umisljate stvari i koji god video da postavite kao neki dokaz ili prilog na tom klipu se obavezno ne vidi to o cemu vi trtljate,dakle klasicno umisljanje ,sto bi znacilo da ulazim u raspravu sa ljudima koji imaju ocigledan neki poremecaj.Tako si trabunjao i za istocnu slavoniju i pregovore u dejtonu uglavnom sve nakaradno povezes,ali sta ces to je kod tebe konstantno takav si ocigledno po svim pitanjimaOdnos Tudjmana i Izetbegovica nakon gubitaka hrvata u operaciju "Una":
The September 19 meeting between the two Presidents, held in a large conference room in Tudjman's palace, began badly. Izetbegovic was three hours
late from Sarajevo, and this left Tudjman fuming, though the reason for the delay—bad weather, bad roads—seemed understandable enough. Except for
Galbraith, none of us had ever seen the two men together before, and their intense personal animosity was worse than we had imagined.
Tudjman began aggressively. His appetite for conquest had diminished since his troops had been trapped on the river, but his anger at his Bosnian allies was ugly. "We have suffered the casualties, and we liberated eighty percent of this territory ourselves," he shouted contemptuously across the table at
the diminutive Bosnian President, as forty people listened in astonishment.
Nakon ovoga se hrvati pasiviziraju i krece velika kontraofanziva VRS i SDG u centralnoj bosni prema 5 i 7 muslimanskom korpusu gde ih VRS i SDG slamaju i krece povlacenje muslimana. Galbrajt intervenise kod Milosevica, odjednom linije VRS pocinju da pucaju, Arkan dobija naredbu o povlacenju.
To je ovaj dogadjaj,
Inace nisu usli u Kljuc jer je dstigla naredba iz BG.
Poslednja izmena: