Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 88.822
Jel si ovo ti davao iskaz?Nije to, izgube rat od vatrogasaca i Zengi, a ja da hvalim par ili nepar akcija ko Neretvu i Sutjesku. Pozdrav.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel si ovo ti davao iskaz?Nije to, izgube rat od vatrogasaca i Zengi, a ja da hvalim par ili nepar akcija ko Neretvu i Sutjesku. Pozdrav.
Baš ti VRS nabila komplekse.Nisam krao tranzistore po Hrvatskoj i Bosni![]()
O JNA je dovoljno reći da su ih utukli slovenački vatrogasci crevima za vodu.![]()
Split u samom vrhu, skoro 100%.
Izvela jedinica (9.pbr) u kojoj sam posle sluzio deo vojnog roka i koja se popunjavala rezervistima iz mog rodnog kraja (pojedine komsije su ucestvovale, otac jednog od najboljih prijatelja).Operacija logorište,proboj iz kasarne logorište u Karlovcu 1991.U toj operaciji je uspješno izvučena pješadija i 32 tenka iz kasarne.
Pa i pomogli bi Talijanima.Da su napali Talijani , Hrvati bi rekli , aime srbi braćo pomagajte .
Šta mi ovo kačiš, bolje vidi ima li neki snimak kako ih slovenački vatrogasci mlate crevima za vodu?
Da su napali Talijani , Hrvati bi rekli , aime srbi braćo pomagajte .
Pa naravno da biste pomogli, odmah nakon što složite zajedničku grupu na Fejsu i dogovorite tko donosi pizzu.Pa i pomogli bi Talijanima.
Viva Italia.Pa naravno da biste pomogli, odmah nakon što složite zajedničku grupu na Fejsu i dogovorite tko donosi pizzu.
Ali to tek nakon što se razbježite, to vam je super išlo![]()
Ti ili si prespavao raspad SFRJ ili si u to vreme pišao po pesku.Šta mi ovo kačiš, bolje vidi ima li neki snimak kako ih slovenački vatrogasci mlate crevima za vodu?
Šta si još sanjao?Šta mi ovo kačiš, bolje vidi ima li neki snimak kako ih slovenački vatrogasci mlate crevima za vodu?
Nešto drugo je tu u pitanju.Ti ili si prespavao raspad SFRJ ili si u to vreme pišao po pesku.