Ovi jedan
Ističe se
- Poruka
- 2.595
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ustaša te znaš i sam štaOpet ustaški desant na temu.
![]()
Ustaša te znaš i sam šta![]()
Skejin rođo.Opet ustaški desant na temu.
![]()
Opet brat na brata Hrvat na Hrvata.Šta se praviš pametan? Tebe nije rat okrznia i starci su ti bili dobrostojeći u Jugi pa si sad ogorčen i još nisi pribolia šta se ta država raspala? Odrasti više![]()
Šta se praviš pametan? Tebe nije rat okrznia i starci su ti bili dobrostojeći u Jugi pa si sad ogorčen i još nisi pribolia šta se ta država raspala? Odrasti više![]()
Ti ćeš nahebati ako Kinezi nakon Tajvana nagrnu i na Kroejšu, mada i Talijani su bliže a i naginju na Istru i Dalmaciju, vole i oni papati mjau, mjau
Kako ti znaš da li je mene rat okrznuo ili nije?
Možda sam baš ja užasno propatio?
Nitko ne zna moje muke i koliko sam u životu propatio, da, da...
![]()
Ja ću uteć'.Ti ćeš nahebati ako Kinezi nakon Tajvana nagrnu i na Kroejšu, mada i Talijani su bliže a i naginju na Istru i Dalmaciju, vole i oni papati mjau, mjau
Gdje nećeš patit,nema više Juge,a nepismeni branitelji vode glavnu riječ u Hrvatskoj.
![]()
U sridu.Gdje nećeš patit,nema više Juge,a nepismeni branitelji vode glavnu riječ u Hrvatskoj.
to nije bio matori ujkan vec americki obavestajac.....................ne kaljaj ime postenih hrvata.Ima ona situacija mislim da je iz Splita kad ujko davi mladog vojnika sa tenka, ebo ti to imaš tenk a ne smeš ni da bar jednom zapucaš bar u vazduh da ih barem poplašiš, nego pustiš da te davi matori ujkan od 60g
Sam si o tome pisa
![]()
Gdje nećeš patit,nema više Juge,a nepismeni branitelji vode glavnu riječ u Hrvatskoj.
Vidim da je Split na vrhu nepismenosti.
Kad ti olovka već ne triba bar kupi oćaleVidim da je Split na vrhu nepismenosti.
50% nepismenih.Mogu mislit kako je bilo u Kaštelama.Kad ti olovka već ne triba bar kupi oćale![]()
Kaštelima ne Kaštelama50% nepismenih.Mogu mislit kako je bilo u Kaštelama.
Greška u kucanju, što ne mjenja činjenicu da ste bili među najnepismenijima 1931.Kaštelima ne Kaštelama![]()
Lažeš jer smo u grupi od 50-59 šta je relativno po sredini i ako si oko ovako očitih stvari spreman lagat ne mislim se upuštat u neke velike rasprave s tobom jer nema smisla.Greška u kucanju, što ne mjenja činjenicu da ste bili među najnepismenijima 1931.
Hvališ se što ste bili u grupi 50-60% nepismenih?Lažeš jer smo u grupi od 50-59 šta je relativno po sredini i ako si oko ovako očitih stvari spreman lagat ne mislim se upuštat u neke velike rasprave s tobom jer nema smisla.
Krio se od vojne policije. Još vuče traume.Gdje si ti bio? Ispričaj nam nešto iz svog bogatog ratnog puta!?