Indigo71:Obratite pažnju na redni broj ovog posta koji je poslao moj prijatelj Vrana.
![]()
a shto li vam taj CALLIGULA tolko smeta, umro chovek pre 1800 godina... 8)
jes bio zver, i majmun, i govedo... al opet
i grdji bili...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Indigo71:Obratite pažnju na redni broj ovog posta koji je poslao moj prijatelj Vrana.
![]()
Covece kako si dosadan.crow:tn n n, tn n n n 8)
a shto li vam taj CALLIGULA tolko smeta, umro chovek pre 1800 godina... 8)
jes bio zver, i majmun, i govedo... al opet
i grdji bili...
OOOJ Dimitrije:Bozice I salute you
“Dakle, treba učiniti nešto konkretno i praktično bez upliva boga,jer nisu svi zavisnici vernici.”
Naravno cak i da jesu.
Licna verovanja ili ubedjena su jedno ali terapija treba da se bazira na nekim objektivnim i ispitanim metodama.
Dobro ti je ovo što Boga prizivaš kada si ostavio drogu a kada si počinjao onda ti je opravdanje "a šta zna čovek u tim godinama...." a nigde Boga da te tada podseti na tuđa ružna iskustva sa drogom. No, najvažnije je da si ti ostavio to zlo a uz čiju pomoć malo je važno.onisifor:Pa tako nekako, s tim što sam tada imao 15 godina, a šta zna čovek u tim godinama... uz društvo počeo i ja...Ali ok., nema potpunog opravdanja što sam počeo sa tim.
Dobra stvar u svemu tome je što je Bog imao na šta da me podseti kad sam ostavljao drogu.
stnco:Dobro ti je ovo što Boga prizivaš kada si ostavio drogu a kada si počinjao onda ti je opravdanje "a šta zna čovek u tim godinama...." a nigde Boga da te tada podseti na tuđa ružna iskustva sa drogom. No, najvažnije je da si ti ostavio to zlo a uz čiju pomoć malo je važno.
Šakal:Hm, pa što si išao protiv njega?
Šakal:Ok. jesi li i tada bio vernik?
Šakal:Ma bitno je da si se izvukao iz tog sranya...
alles_gut:ta zamka je mozda sansa za njih. Ti si kazes spoznao Boga jer si prosao kroz pakao. To mozda i nije bila zamka vec milost. Nisi razmisljao na taj nacin ?
alles_gut:moze ali poluhriscaninom, mlakim hriscaninom kakvih je pun svet.
Da, mislim, pogledaj Drugi svetski rat.onisifor:Slažem se da Bog može i najgore zlo da izvede na dobro
Indigo71:Da li pod "normalan" podrazumevaš dosadan život?
alles_gut:Hrist nije ziveo socijalno prihvatljivo. Znaci nije bio normalan ?
alles_gut:nemam pojma , valjda zato sto su ga isprikivali na krst
alles_gut:normalno = uobicajeno, prihvatljivo vecini
Nisu ga ubili samo svestenici, tu je bilo i vecinsko stanovnistvo, rulja, puk, drustvo - kako hoces.
Oni koji istupe iz stada uvek su bili i danas jesu smatrani za nenormalne. Da ne navodim primere od Sokrata do Merlin Mensona.